НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не мога да повярвам колко ката дрехи толерират вашите бебоци?! @_@
Аз, ако го изкарам като вас, ще ме съсипе от рев.
Та вчера беше 20тина градуса в София? Аз бутах количката по туника от трико с 3/4 ръкав.

# 241
  • Тук... някъде
Dagny, в София е тихо времето и температурата си се усеща нормално, но покрай морето вятъра е сериозен фактор. На слънце е приятно и като свия в някоя сенчеста уличка, вятъра е студен и пронизващ. Аз все съм в чудене преди да излезем как да я облека и мъкна по два тоалета още- по-тънък и по- дебел и тънко и дебело одеало,за да сменям ако се наложи.

# 242
Дагни, и моят не толерира жега. На 20 градуса е с боди, панталонки и лятна шапка, като заспи го завивам. Но това е на слънце, ако ходя по сенчести улички ще го облека повече сигурно.

# 243
Ами, може и да им е горещо. Аз все изхождам от това, че бебето стои легнало, неподвижно, а в тази ситуация човек се отпуска и му е леко по-хладно от на движещ се човек. Щом не мърка вчера, а си спа непробудно повече от два часа с вдигнати ръце, то значи й е било добре. 😀

# 244
Ами, може и да им е горещо. Аз все изхождам от това, че бебето стои легнало, неподвижно, а в тази ситуация човек се отпуска и му е леко по-хладно от на движещ се човек. Щом не мърка вчера, а си спа непробудно повече от два часа с вдигнати ръце, то значи й е било добре. 😀
Здравей те мами.
Сега във София е 15 градуса.
Топло е но е облачно чудя се дали да излезем по някое време.
Вие как мислите ще излезете ли на разходка.

# 245
На разходка не излизам, ако вали, ако духа, ако е мъгливо и ако яко ме мързи Simple Smile във всички останали случаи сме навън, както и сега

# 246
Че 15 градуса е супер за разходки, ние и на 5 излизаме. Само че при нас го дават валежи цял ден, и май в следващите дни, та ще стоим вкъщи.

# 247
Че 15 градуса е супер за разходки, ние и на 5 излизаме. Само че при нас го дават валежи цял ден, и май в следващите дни, та ще стоим вкъщи.
Pistachio вие във София ли живеете.

# 248
Не, в Пловдив сме.

# 249
  • София
Танчето, аз нямам избор и си излизам всеки ден Grinning
и на -5 излизахме. Само като беше заледено (14-ти февруари ... там тия дни) или излиза силен вятър (над 20м/сек) тогава не излизаме, че ме е страх да не падне някоя сакция или клон.
Иначе при по-умерен вятър или дъжд, слагам дъждобрана и бебчо спи спокойно.
На 18+ градуса обаче го закъсваме... а идва такъв сезон Confounded

# 250
Защо закъсвате та 18 + градуса?

# 251
Защо закъсвате та 18 + градуса?
Днес бяхме на кожен лекар под брадичката му  беше се зачервило на контролен преглед всичко е наред.
Свекърва ми работи във квартално магазинче и мислех да излезем замалко но ще изчакам ако се покаже слънциче ще излезем 17 градуса е във момента.
Ако не ще излезем по не на двора..

# 252
Вие цяла зима не излизахте ли?

# 253
Как става стоенето по цял ден навън?
Аз гледам да се наливам с течности и след 2 часа макс. се налага да се приберем. Simple Smile

# 254
Вие цяла зима не излизахте ли?
Ние винаги сме излизали.
А когато е по хладно и не става за дълга разходка обличах му космонафчето
И за няколко минути бяхме на двора.
Ние живеем във къща с двор.
Винаги когато е слънчево и няма вятър ние сме във парка..
Дай боже този вирус да изчезне и да дойде лятото и ще си правим екскурзии.
Не се знае може и на море да ходим.

Общи условия

Активация на акаунт