НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Е не се издържа.
Писна ми.
3 ден подред не се живее вкъщи, постоянно рев спи по 30 Мин до макс 2 пъти на ден, за втори път ми плюе бута пюрето, пищи и се гъне.
Не издържам.
Дори и навън не спи вече.
Онзи ден съм обикаляла София с колата 1.30 Мин за да спи.
Не мога повече, аз ли не правя като хората нещата или детето е такова не мога да разбера.

# 256
Аз и на -5 съм излизала и във снеговалеж. Един път и в дъжд. Сега обаче май ще трябва да излизаме след 4 и преди 12, че и мен ме хваща слънцето. Вчера по обяд ходих до магазина уж се мазахби със шапка и пак цялата бях изгоряла. И той зачерви бузки, а е все на сянка. Количката е дебела и пази доста. Отделно мятам и една много тънка пеленка да пази отстрани, въпреки че е голям сенника. Явно за нас времето навън ще е през студените дни. 😔

Джулчо и при нас е така, от известно време.

Редактирам: тези чувалчета са около 70-80 лв

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 14:11 от Cve7i

# 257
Стоенето по цял ден предполагам е в паркче с тоалетни, иначе и аз не го виждам. А за обличането на децата - каквито са родителите, такива и децата. Аз съм си изнежена и зиморничава, 20 градуса ми е на ръба между топло и студено. Ако е на слънце напича и ми е супер по блузка, ама на сянка слагам тънко яке, особено ако има ветрец. И хлапето като мен ще ходи, но се надявам през лятото да излизаме по-дълго и да се  закалим. Взех едно килимче за пикник и ще го постилам на двора - ще сме от сутрин до вечер.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 13:10 от vessy.k

# 258
Е не се издържа.
Писна ми.
3 ден подред не се живее вкъщи, постоянно рев спи по 30 Мин до макс 2 пъти на ден, за втори път ми плюе бута пюрето, пищи и се гъне.
Не издържам.
Дори и навън не спи вече.
Онзи ден съм обикаляла София с колата 1.30 Мин за да спи.
Не мога повече, аз ли не правя като хората нещата или детето е такова не мога да разбера.

Напълно те разбирам за спането по 30 мин и рева 🤦‍♀️
Да не избиват зъби ? Вчера не издържах , тъй каъо беше будна от 4 , много и се спеше и не спираше да реве . Дадох 2мл., нурофен и след 15 мин заспа , спа час и половина .

# 259
И ние излизаме всеки ден, стига да не е мъгливо, дъждовно и много ветровито. Наистина, когато има вятър, обличането се променя. Права е Кокондрела, че е студен и пронизва. Аз ходя по къс ръкав и тънка риза отгоре, защото постоянно ми е топло. Така че не съм критерий за малкия. Когато аз съм по къс ръкав и боси крака вкъщи, майка ми е с дебела блуза и горница и ми казва, че съм луда. 🤷‍♀️
Вчера изпаднах в паника навън, защото беше в истерия от глад. Събуди се и реееевв, гледам всички скатани пейки заети,както винаги от баби и дядовци, а до вкъщи има поне 15/20мин. Иии взех да обикалям да търся място да го нахраня, въпреки че още ми е спек и не мога да свикна навън. В крайна сметка намерих една пейка, завих се с пелената и аййдеее стана работата.

# 260
Ivanamar не знам какво е не усещам да е подут венеца, постоянно всичко е в устата , уж мажа от време на време с калгел ама нищо особено. Сега и дадох мляко тъй като не искаше пюрето, млякото го изпи пюрето не иска.
Не и хареса явно или не знам вече.
На предела на нервите си и заявих че ако и днес е като вчера нервна и постоянно реве ще си тръгна 🙄
Панадола по колко пъти мога да го давам за болка ?

# 261
Ivanamar не знам какво е не усещам да е подут венеца, постоянно всичко е в устата , уж мажа от време на време с калгел ама нищо особено. Сега и дадох мляко тъй като не искаше пюрето, млякото го изпи пюрето не иска.
Не и хареса явно или не знам вече.
На предела на нервите си и заявих че ако и днес е като вчера нервна и постоянно реве ще си тръгна 🙄
Панадола по колко пъти мога да го давам за болка ?
И ние по някога сме така.
На мен ми казаха че Панадола бил само когато бебето има температура.
Само тогава да го ползваме .
Аз се учудих защото пише че стана и за зъбки.

# 262
Не ви ли е студено все още да кърмите навън? Аз живея на две минути от градския парк и никога няма са разбера какво е кърмене и хранене с лъжичка от бурканче по пейките и смяна на памперс навън.

# 263
  • Тук... някъде
Djulcho, може би е кисела, защото не се е наспала, а не спи, защото е превъзбудена... затворен кръг 😩 аз понякога я пробвам, когато е спала малко, дали ще заспи веднага пак - някой път се получава и спи по още 40-50 минути, някой път не заспива и мрънка постоянно. Бебешка работа- не могат да си кажат милите какво им е, а и ние не винаги можем да усетим какво ги мъчи. Биляна също бута всичко в устата, а венците й са спокойни. Педиатъра ни изписа за всеки случай дентокинд и Chamomila 30ch по два пъти на ден за зъбките. Chamomila я дават и при нарушения в съня, но не съм я пробвала за сега и не мога да кажа дали действа или не.

# 264
На мен не ми е студено вече навън, но все още не съм кърмила. Мисля, че и няма да го направя. Той като засуче суче 2 Мин после 5 се оглежда и аз го чакам с жицата. Как да стане това навън. 🤷
Напоследък много е зле положението с яденето и облислям да започна смесено хранене. Голяма мъка ми е. Ще видим както ще посъветва педиатърката, че както не е и захранен да не е да не иска млякото. Или поне след обяд ще му давам АМ и аз се чудя вече..

# 265
На някоя от вас да и е дошъл вече цикъла?
Дойде ми два месеца подред точен на 4 на следващия на 5, а сега цикъл йок. Почвам да се притеснявам и за това, дали е нормално.
Според мен ще ти е доста по трудно със смесеното хранене.

# 266
Не ви ли е студено все още да кърмите навън? Аз живея на две минути от градския парк и никога няма са разбера какво е кърмене и хранене с лъжичка от бурканче по пейките и смяна на памперс навън.

Аз не кърмя навън и сигурно няма и да кърмя, освен в някаква екстремна ситуация, ако свърши млякото в бутилка 😃 Обаче вие само в този парк ли ходите? Как така няма да го храниш навън? Ние си обикаляме по разни места, лятото на море ще ходим, ще си го храня навсякъде.

# 267
На някоя от вас да и е дошъл вече цикъла?
Дойде ми два месеца подред точен на 4 на следващия на 5, а сега цикъл йок. Почвам да се притеснявам и за това, дали е нормално.
Според мен ще ти е доста по трудно със смесеното хранене.
На мен ми дойде за първи път на 10 ти Април а малкия е на 5 месеца и 9 дни.

# 268
При кърмачките е различно, цикълът може да се забави много. Иначе няколко месеца след раждането е добре да се направи гинекологичен преглед за профилактика. Не вярвам един закъснял или пропуснат цикъл да значи нещо - хормоните още се регулират, но ако има съмнение е по-добре да се иде според мен.

# 269
Ами всъщност аз не кърмя и след първия цикъл отидох на преглед, лекувах някви бактерийки, дойде ми вторият цикъл, сега трети йок.

Общи условия

Активация на акаунт