НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
На мен ми се е случвало да пропусне още преди да родя. Или много да се забави. Не мисля, че е от микробиологията това. Ако много го мислиш защо не идеш да те видят на ехограф. Другото, което съм пробвала, за да го предизвикам, е отвара от магданоз - в интернет бях намерила рецепта и как се пие - мега гадно е, но помогна тогава, иначе докторката ми каза да пия дуфастон, а не исках.

# 271
  • Тук... някъде
Момичета, мажете ли с нещо около устата заради плюнченето? Цялата е в ситни пъпчици по брадичката и отстрани по бузките

# 272
Ще се запътя за преглед.
Правих тест въпреки че не би трябвало на 4 ден от закъснение отрицателен.
Благодаря Веси.
Кокондрела аз не мажа с нищо ама тия пъпки ги има по гушката.
Постоянно сме с лигавник и подсушаваме през 2 Мин.

# 273
  • Варна
Аз съм кърмила навън няколко пъти, не ми пречи и в студено, нали сме облечени Simple Smile Гледам само да е на по скрито място, а ако ли не - ползвам мъжа ми и количката за преграда (когато са с мен) и нищо не се вижда. Ама той и без това малкия ме закрива. Освен това гледам винаги да съм с удобни дрехи за къремене, колкото да откопчея едно-две копчета и да го закача Grinning  Веднъж не съобразих и излязох с рокля. Голям зор. Събличах се гола в колата да го кърмя -_-  Добре, че бяхме с колата, която беше наблизо.
Аз ако не кърмя навън, ще имаме разходка макс 1 час Grinning Шише отказва тотално.

# 274
Bioderma peri oral, мажем всяка вечер след баня и се поизчистиха след едно известно време. Може би по няколко пъти на ден ще се изчистят по-бързо.

Момичета, мажете ли с нещо около устата заради плюнченето? Цялата е в ситни пъпчици по брадичката и отстрани по бузките

# 275
Ivanamar не знам какво е не усещам да е подут венеца, постоянно всичко е в устата , уж мажа от време на време с калгел ама нищо особено. Сега и дадох мляко тъй като не искаше пюрето, млякото го изпи пюрето не иска.
Не и хареса явно или не знам вече.
На предела на нервите си и заявих че ако и днес е като вчера нервна и постоянно реве ще си тръгна 🙄
Панадола по колко пъти мога да го давам за болка ?

Панадол може веднъж сутрин и веднъж вечерта да дадеш или да редуваш панадол и Нурофен през четири часа. Аз Нурофвна го ползвам за тежката артилерия , той е доста по-силен от Панадола

# 276
Ползвате ли пяна за бебешката вана? Каква марка? Забавляват ли се бебчетата с нея?

# 277
Аз не мисля, че моят ще осъзнае изобщо, че има пяна. Мисля си, че като станат по-големи, ще е интересно.

# 278
  • Варна
Ние сме му правили голяма пяна, но не специална, а с неговия измивен крем. Мен не ме кефи, защото и докато го къпем си яде ръцете и яде и пяната. Grinning Нищо му няма де, но все пак предпочитам да огранича яденето на препарати засега Grinning Ние го къпем сравнително дълго, към 20 мин, защото го оставяме да си играе.

# 279
Аз съм кърмила в колата няколко пъти, навън на пейка цък.
Пъпките от лигите ги мажа с Bioderma, той е специално за това. На мажа ли го няма на следващия ден.
Мами с деца с алергии или знания... Помощ! Тъй като сагата със слузта, сържежа и пъпките не спираше, а съм ограничила всичко възможно, пуснахме тест за алергии. Откажа се, че има алергия към яйчен белтък. Хмм добре, но това дали е достатъчно или трябва да се пусне и тест за непоносимост към храни. Еб..си филма просто.

# 280
Майките с по-големи дечица биха ли споделили дали са ползвали чувалчета за сън до по-късно (напр. 2г) обмислям да взема такива, който се трансформират и се чудя дали ще ни е от полза. Също лятото ползвали ли сте от тънките 0.5 тог ?
Лили то това 3-6м ми се струва по-голямо 😂😂

Бебка от месец спи с чувалче, защото започна да си изритва завивката или си я захлупва. Няма проблем за сега.
Баткото на 5г също спи още с чувалче. Дори и лятото използвам за него-те са ми само чаршаф. От как навърши 1г той спи сам в стаята си и това, че спи в чувалче ми е спокойно, че е завит. Аз спя много дълбоко и не се будя през ноща и не бих го проверявала рутинно дали е завит.Та съм за с две ръце за чувалчетата Simple Smile

# 281
Еха, Гаргамерка, детето на 5 г. иска да спи с чувал. На моят син като навърши 2 г. щом ву сложех чувал, изпадаше в истерия, ритане, дърпане, ще го скъса..

# 282
Точно такива чувалчета гледах:
Скрит текст:
Цвети, ако си ги гледала в интернет, ще споделиш ли линк, че и аз търся подобни чувалчета. Simple Smile

# 283
Ейнджъл бейби имат чувалчета с крачета на доста приемливи цени и парите от тях отиват за хубави каузи поне. 🙂

# 284
+1 за Ейнджъл бейби, много харесвам чувалчетата им, а и останах с впечатление, че са пичаги. Simple Smile

Момичета, вие сами ли излизате с бебоците на разходка или си имате компания от други майки?

Общи условия

Активация на акаунт