🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 26 059
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Рафи ще имитира Годжи, а Слави щял да дойде да пее в дует с него.
Не е вярно. От фейсбук страницата на Рафи:
"Другата седмица отново имам невъзможен образ за имитация - Слави Т. Трифонов! Но това шоу е велико, точно заради това, а и с мен на сцената ще бъде Годжи, с когото ще изпълним “Жива Рана”!"
                                                     Жива рана е много хубава песен.Тя е на Ищар и Слави купи правата да я пеят.И я изпълняват прекрасно.

# 271
  • Sofia
Може наистина заради изборите да не споменават Годжи... с нетърпение ще чакам точно тази имитация.
И другите са ми любопитни.
Би трябвало всички да се справят добре с такъв съпорт от първа ръка.

# 272
Е Софка и Азис наистина идват много на шоуто Simple Smile. Да беше единия, иди дойди

# 273
Забравяте, че има трима роми във формата, защото мургавите братя пускат смс-и. Вълнуват се хората. Ние тук си говорим, но аз поне никога не гласувам...

# 274
  • Пловдив
Аз съм гласувала за Азис, когато изпълни Черна овца в предишен сезон.
Не мисля, че само заради смс от роми са поканили Азис, Софка и Фики. Талантливи са и хората ги харесват, не само ромите. Аз станах фен на Азис откакто изгледах няколко интервюта и предавания с него. Не слушам музиката му, не в такъв аспект съм фен, но много ми харесва как след цялата популярност той е естествен и добросърдечен. А е и достатъчно интелигентен. Обожавам гласа му и затова чаках това му участие за да мога да го слушам в различно амплоа, малко съм разочарована но сигурно си има причина да не си дава зор. А и все трябва да има един последен в класацията независимо колко талантливи са участниците Grinning

# 275
  • Испания

Уффффффффффф, много е огорчен Стефан, че не са го поканили. Стана въпрос за "Капките" /след минута 4:30/ и каза, че много хора го питали защо не е в този сезон. "Хора, задавайте тези въпроси към продуцентите и към всички, които работят в Нова телевизия".

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 276
  • София
Фики не е ром. И не мисля, че феновете на Софка и Азис гласуват за тях в това предаване. Иначе нямаше да са все последни.

# 277
  • Далечният изток
Фики не е ром. И не мисля, че феновете на Софка и Азис гласуват за тях в това предаване. Иначе нямаше да са все последни.
А какъв е? Точно ром е, не че има лошо, момчето е талантливо, възпитано, въобще много готино.
Малко хора по принцип гласуват според мен.

# 278
Турчин е, има разлика.
И аз съм от негласуващите.

# 279
Ром с турска вяра, който се смята за турчин. Това е характерно за ромите мюсюлмани в България, да се смятат за турци, но това не ги прави турци.

П.С. Ако ви се спори по въпроса, сложете Фики до Софка и Фики до Силвия Кацарова. С коя има повече визуална прилика? Не мисля, че е със Силвия, а тя е точно туркиня.

# 280
  • Далечният изток
Турчин е, има разлика.
И аз съм от негласуващите.
Кой бе, Фики, Тони Стораро ли? В грешка си, роми са.

# 281
Може, не споря, така мисля и съм чела.
А Милко Калайджиев какъв е, че се сетих сега за него. Извинете за отклонението.

# 282
Фики си е циганин от шуменско.

# 283
  • Испания
Името му е турско - Фикрет Тунчер Фикрет.

Това няма никакво значение. Важното е, че е възпитан и талантлив.

Мислех, че вече никой не обръща внимание на етническия произход.

# 284
Не смятам, че някой ги дели по произход. Самият факт, че той спечели предходно издание, говори, че се оценява представянето. Рафи също е печелил, така че няма никаква дискриминация.

Общи условия

Активация на акаунт