Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Уголемяване на мускулите със силиконови импланти-съвети

 • 7 876
 • 86
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 354
Хубавото тяло или го имаш, или го нямаш. Спорта помага, но малко. Пластичната хирургия уж помага, но ги прави по-скоро смешни.

Например човек с трътлесто телосложение ако ще по цял ден да гладува и да се разцепи в залата от тренировки няма да стане висок и строен. Пластичната хирургия също няма как да му помогне.

# 61
 • INFJ
 • Мнения: 7 269
Не само високите и стройните имат хубави тела. Стига тялото да е стегнато и да отговаря на здравословните за него килограми, за мен това е хубаво. А тези неща се постигат точно със спорт, движение и добри хранителни навици.

# 62
 • Мнения: X
Тъкмо си мисля, че мускулите не са просто топки, които да си напъхаш под кожата. Докато ги развиваш, развиваш и координация, сила, воля, красота на движенията и походката. Чудо голямо, че някакви издутини на някакви места ще се тресат като желе като ходиш. Има хора с походка на елегантно животно, има и медузи на сухо. Здравето си личи.

# 63
 • Мнения: 86
Скрит текст:
Защо някои от вас смятат, че само жените имат право на такива екстри и разкрасителни процедури;че само те могат да са красиви? И мъжете имат това право. Когато става въпрос за красота, не е казано, че само жените могат да бъдат красиви. Няма нищо лошо в това и мъж да се грижи за външността си, независимо дали прибягва до такива крайности, или не, стига да не заприличва на травестит(при положение, че е хетеросексуален). Изключвам грима-той е изцяло за жени.
Говоря за останалите екстри, които служат за цел поне да те накарат да изглеждаш като по-добра версия на себе си.
Пак казвам-всички заслужаваме да имаме перфектни тела.
Скрит текст:
За жалост, обаче не всеки има гена, възможностите и волята. Затова пък са измислени тези неща. Какво по-хубаво от това!
Иначе, благодаря, за информацията, относно гръдните импланти!
След малко и аз ще се разровя по-задълбочено да видя..

Тая глупост за втори път виждам да я казваш, ще ме извиняваш, но не. Мързеливите хора, които искат да лежат на дивана по цял ден и да дънят пици и дюнери, изобщо не заслужават перфектни тела. Хората, които заслужават, са тези, които полагат усилия, грижа и всъщност им пука за здравето им.
Зависи... То е до много неща. То е и до умора и дори болка. За жалост всички имаме различен праг на търпимост, умора и поносимост към болка, което си е вродено и просто нищо не можеш да направиш. Поправете ме, ако греша, но аз самият винаги съм си мислел, че стройните и атлетични хора имат по-голям праг на търпимост от не-стройните и ако на двата типа хора праговете им на търпимост бяха разменени(ако беше обратното) - то тези, които са с хубави фигури-нямаше да ги имат, а тези, които не са-щяха да са на тяхно място. Мисля, че освен до усилия, е и въпрос на късмет. По същия начин, както и с чертите на лицето. Едни се раждат по-красиви, а други-не, обаче всички заслужаваме да сме красавци и красавици и който иска да се разкраси-липосукция на лицето, операция на носа, уголемяване на скули, устни и т. н. и т. н.
Не споря с вас. И вие сте прави.
Просто аз лично одобрявам тези неща;подкрепям хората, които придобиват целите си дори по изкуствения и лесен начин.
Иначе, аз лично искам да съм натурално строен. Понякога, обаче имам съмнения дали ще го постигна.. Може би е фаза.
Иначе обичам да спортувам, и виждам и усещам резултатите, когато се захвана по-сериозно.

# 64
 • София
 • Мнения: 29 170
По- малко ще те боли във фитнеса, отколкото под ножа.

# 65
 • София
 • Мнения: 34 061
Това пък каква глупост беше със стройните хора и прага на болка и търпимост...

# 66
 • Мнения: 697
На Никито един мозък да му се имплантира ще е най - добре

# 67
 • INFJ
 • Мнения: 7 269
Мда, с този коментар ме подсети за...


Скрит текст:

# 68
 • Мнения: 86
Това пък каква глупост беше със стройните хора и прага на болка и търпимост...
Ами, от многото натоварване се получава мускулна треска, разкъсване на сухожилия, травми...
Отделно, умората също е фактор.
Когато умората и натоварването са прекалено големи, преминават в болка.

# 69
 • София
 • Мнения: 34 061
Аа, искаш да кажеш - спортистите може да имат по-висок праг на болка. Може. Научи се да се изразяваш правилно. Липсата на логика влияе не само на общуването ти с други хора, но и на това как подреждаш собствените си мисли.

# 70
 • София
 • Мнения: 11 173
За каква умора говорим при 21 годишен младеж?

# 71
 • София
 • Мнения: 29 170
За каква умора говорим при 21 годишен младеж?
От живота как!

Нагледен пример за новите готованци. Срам за цяло ново, свежо и готино поколение.

# 72
 • Мнения: 86
За каква умора говорим при 21 годишен младеж?
Това, че съм млад, не ме прави застрахован от умора. Всяко живо същество се измаря. Ние сме хора, а не роботи.
Лично аз, нямам чак такава умора във фитнеса, но пък се измарям при определена работа. Зависи от самата дейност. При всеки е различно и всеки се измаря от различни неща. Аз, например, бях почнал преди време работа като разносвач на флаери по пощите. Може да прозвучи смешно, но тази работа е адски изтощаваща(поне за мен). Изисква се страшно много вървене, крака не ти остават. А при мен не е като да стоя само вкъщи и да лежа пред телевизора. Аз обичам дългите разходки, при това, имам дълги крака и по-бързо вървя. И не се измарям, въпреки че изминавам огромни разстояния пеша и то-без посядване в доста случеи. Обаче, на тая работа беше някакъв ужас и накрая се махнах. Просто не беше за мен. Иначе, от страни изглежда толкова лесно и елементарно, сякаш можеш да го правиш цял ден, но всъщност ти изпива и последната капчица енергия.
Иначе, като помагам вкъщи, като чистя с прахосмукачката, не усещам никаква умора. Особено, като си сложа слушалките и си пусна любимите поп-фолк хитове и съм екстра! Пак казвам-зависи от дейноста, още повече, че при всеки е различно.
Дори и ученето изтощава и много ученици са заспивали над учебниците, защото тук става въпрос за психическа умора. Няма значение, дали си изкопал нива или не. Мозъкът също е мускул и също се натоварва доста.
Като цяло, говорейки за умора, не визирах само нас-младите, ами всички хора като цяло и че въпросните дейности, които се изискват, за да се сдобиеш с атлетична фигура, не се нравят на всеки, обаче всеки би искал да се види с красиво тяло. Знам, че се повтарям вече, но тези малки и повърхностни неща също носят самочувствие и щастие за един човек. И това, че има разни алтернативни варианти не е никак лошо, а точно обратното-прекрасно е! Ние всъщност сме късметлии, че сме родени в 21 век, където всичко е улеснено и продължава да се улеснява.Голяма работа, че едни постигат целите си с труд, а други-на готово!В крайна сметка тези, които са ае трудили, ще знаят, че са го постигнали сами и ще се гордеят с това, а другите поне ще се чувстват облагодетелствани, но и ще правят пък нещата, които могат и ще постигнат друго сами.. С други думи-всеки ще прави  каквото му се отдава, а пък каквото не може, а иска-ще си помогне.
Примерно, един култорист пее ужасно фалшиво, но много иска да се занимава с пеене, а друг пее прекрасно, но много иска да има красиво тяло. И двамата са положили усилия така или иначе, за нещата, които им се отдават, което означава, че всеки един човек все ще постигне и нещо сам. Всички си имаме разни таланти или заложби. Така че, пак е справедливо всичко.

# 73
 • Мнения: 9 562
Така. Млади момко, факта, че живееш в 21век и всичко става все по-лесно и по-лесно изобщо не трябва да го изтъкваш като причина! Те и на бройлерите само им сипват смески и вода,  улесняват ги във всичко защото нямат никаква функция, освен отглеждането им за месо.
Мозъка, колкото и да ти се иска не е мускул,  а комплексна клетъчна структура. Това, че си работил като разносвач на брошури е похвално - работил си и знаеш как се печелят пари. 
Но за млад човек е по-важно да си постави цели в живота, които да следва,  а не силикон в тялото. Сега ти е времето да си набележиш жизнените приоритети и да ги следваш. Живота не е чалга песен.  Има много трудни моменти с които тепърва ще се сблъсквш. Така че си помисли какво мислиш да правиш с живота си,  а не с какви глупости да се занимаваш. Между реалността и мечтите има голяма разлика и колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова някой житейски моменти ще са по-безболезнени. Зарязвай чалгата, глупостите,  фалша и химерите,  стъпвай си на краката, мисли трезво и рационално и почвай да си градиш бъдещето!  Успех!

# 74
 • София
 • Мнения: 11 173
Ясно е, че си пропуснал училището, но никога не е късно да се ограмотиш.
Няма дума "измарям се", има "изморявам се".
Не се пише "случей", а "случай".
Не се пише култОрист, а култУрист.
И т.н.

Общи условия

Активация на акаунт