Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 33 945
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 135
  • DE
Сега гледах Роксен, още едно копие на Били Айлиш.
Дават клиповете по БНТ, аз гледам случайно и почва песента. Викам си я Били, какво прави на Евровизия Thinking Sweat Smile

# 136
В клипа Роксен като визия много ми прилича на Били (може би е нарочно търсен ефект).
Аз пък чета ето тези новинки за стейджинга на България и вече нямам търпение да го видя! Звучи като нещо наистина много специално Heart Eyes
Скрит текст:

Във фейса на Виктория има и много приятно видео от Ротердам, ако някой се интересува.
След първите репетиции на балканските държави при букитата е така (от 41 до 53%, още преди нашия стейджинг):

# 137
И днешното ревю:
Скрит текст:
Сан Марино - хем очаквах кич, хем пак съм шокирана. Ясно е, че това ще е най-силното представяне за тази обичайно underperforming страна, но имаха потенциал и за топ 5, ако не и победа. Ако Фло Райда не успее да участва, мнозинството ще бъде разочаровано и трудно ще спечели много вот.
Естония - малко ме е яд, че сцената е твърде постна, защото ми харесва това предложение. Има един коз, който никой друг няма - това е единственият симпатичен мъж тази година, а както знаем на този конкурс това винаги се отразява, 2019 по същият критерий се класираха пак Естония (с изпълнител от Швеция). Все пак предполагам, че ще победи шансовете и ще е на финал.
Чехия - чета коментари, че господинът се отнася супер несериозно и не си дава зор, но има чар и стои добре на сцената. Според мен може и да мине, но ще е между капките.
Стефания - голямо изхвърляне от делегацията, щяла нещо невиждано на сцената да представи, а доколкото разбрах лети като Австралия 2019 и използва "стълби", на които лежи в стил Сергей Лазарев 2016. Вокално е доста добре обаче и очаквам много да се издигне при букитата. Не виждам победа.
Австрия - западните фенове твърдят, че това е категоричен финалист, аз обаче не го виждам. Изпълнителят е харизматичен и добър вокално, но имам усещането за нещо познато и вече гледано.
Полша - и това ми е болезнено скучно, чак не ми се пише. Най-големият шок ще е, ако стигне до финал, но предвид, че полуфиналът е доста слаб, не е и невъзможно.
Молдова - винаги са страшен цирк на сцената, даже един път бяха буквално цирк, ще видим тук какво са подготвили. Изглежда ми добре, може и да стигне до финал, но на него ще се изгуби сред останалите entry-та, които са "красива жена, заобиколена от 4 танцьори, пееща денс парче".
Исландия - много се зарадвах от добрите отзиви, даже сега виждам, че са спечелили вота на журналистите с доста точки от вторите (Гърция). Симпатични участници, приятно парче и ме е яд, че парчето е драстично по-слабо от миналогодишното.
Сърбия - чак ми е странно защо така ги отписват, но май западните журналисти не могат да се впечатляват от типично балканска музика. Не изглеждат зле, не звучат зле, може и да са на финал.

Ето и подредбата на журналистите:

Темата тази година явно е била "розово/лилаво и 4 танцьори". Виктория не виждам как ще се включи в нея, така че съм все по-обнадеждена. Който има интерес - България трябва да репетира между 13:00 и 13:30, а журналистите могат да гледат изпълненията. Wiwibloggs стриймват и преразказват какво се случва, а се чуват и вокалите - ето линк към каналът https://www.youtube.com/user/wiwibloggs . Между другото единият от делегатите им е българин Simple Smile Аз вероятно ще се включа чак за България също, но не само защото съм заета, а и защото не съм сигурна как ще преживея Грузия, Албания и Португалия едни след други.

# 138
В предишния ми пост има инфо за нашият стейджинг- цветовете ще са в гамата кафяво-златисто/жълто и ще следва винтидж тематиката от видеоклипа...Скала, пясък и дъжд не ми е ясно как точно ще се пресъздадат на сцената, но звучи доста интересно. Thinking Ура, без неони, циклами, лилаво-розово и огромни букви на лед екрана (някои изпълнения ми изхлеждаха като copy-paste)! Grinning Май полякът показа за първи път розово-лилави неони в клипа си, но другите така повлякоха крак, че...даже видях доста майтапи с лого на Евровизия 2021 с неони и съответните цветове Joy
Доколкото разбрах, каналът на Laura Ortiz предава също на живо, но пък на испански (като че ли прочетох, че се виждат репетициите като фон на живо).

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 01:19 от dolce miele

# 139
Ето я Виктория: https://youtu.be/hLPAeu2gJhA
Постановката изглежда добре, но защо с този ужасен аутфит?!

# 140
Ето я Виктория: https://youtu.be/hLPAeu2gJhA
Постановката изглежда добре, но защо с този ужасен аутфит?!
Да наистина стейнджинга доста добре се връзва с песента, но облеклото не ми допада и на мен. Вокално е доста добре.

# 141
Дано това да е някакво "работно" облекло. Не ми се вярва да се появи така на официалното представяне...

# 142
Доколкото разбрах това е тоалетът.
Почнаха са растат коефициентите, няма да се изненадам, ако изпреварим Исландия при букмейкърите. Лошото е, че в нашият полуфинал има други два претенденти за победа - Исландия и Швейцария и ако не спечелим полуфинала, ще сме на по-кофти ред във финала. И все пак Нета спечели конкурса, без да си вземе полуфинала, виждали сме и победител на полуфинал да е 15-ти в окончателното.
България е единствената, за която видях да използват “winner vibes”.

# 143
  • София
Виктория пее страхотно на живо. Heart

# 144
  • Radnevo
Много приказно ми изглежда сцената на Вики, отличава се от повечето с цирково-кабаретна визия, лъскави дрешки, по 4ма танцьори. И наистина пее страхотно.

# 145
Не се и съмнявам, че Виктория и екипът и' са подготвили нещо много специално, днес това просто получи признанието което заслужава. Heart Не мисля, че Вики има нужда от лъскав/официален костюм, все пак да не забравяме, че във видеото е на скала, на нещо като самотен остров... Grinning Чакам с нетърпение да видя цялото изпълнение Heart Eyes

# 146
Не мисля, че Вики има нужда от лъскав/официален костюм, все пак да не забравяме, че във видеото е на скала, на нещо като самотен остров... Grinning
Е, да, но няма нужда и от пижама. Една ефирна дълга бяла рокля би стояла много по-добре в тази приказна идея. Нещо за "Дисни" се споменаваше, "кралица" Виктория и накрая ... пижама?!
Дестини е на път да се прецака заради тоалет, сега и ние...

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:14 от Greene

# 147
Четох някъде,  че това няма да е аутфита й за сцената. Щяла да бъде с рокля. Не знам обаче до колко е вярно.

# 148
Май ще си е баш това. В "Търси се" каза, че ще е със син тоалет, но няма да е рокля.

# 149
  • Radnevo
Не мисля, че Вики има нужда от лъскав/официален костюм, все пак да не забравяме, че във видеото е на скала, на нещо като самотен остров... Grinning
Е, да, но няма нужда и от пижама. Една ефирна дълга бяла рокля би стояла много по-добре в тази приказна идея. Нещо за "Дисни" се споменаваше, "кралица" Виктория и накрая ... пижама?!
Дестини е на път да се прецака заради тоалет, сега и ние...
О, Дестъни - абсолютно надценена песен и ужасно нелеп вид и стейдж и дума не може да става за сравнение...

Общи условия

Активация на акаунт