Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 33 957
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 150
  • DE
Колкото и добре да пее, с тая заспала песен каквито има още 123456... такива ще е част от масовката.
Не разбирам очакванията и ентусиазма. Други година с по-хубавите песни го нямаше това Thinking

Какво толкова и харесват на прехвалената Дестини. За мен е абсурдна, дори хърватката с прекрасното тяло ми е прекалена по гащи, а това момиче с наднормено тегло да се изпраска по чорапогащник е липса на добър вкус по-точно липса на всякакъв вкус Rolling Eyes

# 151
Може и да има някакви промени по стейджинга (мернах нещо подобно)...но за мен е 100 пъти по-добре Виктория която не показва плът, отколкото Дестини която показва твърде много...изобщо не мога да ги сравнявам Heart Eyes

# 152
  • Radnevo
Колкото и добре да пее, с тая заспала песен каквито има още 123456... такива ще е част от масовката.
Не разбирам очакванията и ентусиазма. Други година с по-хубавите песни го нямаше това Thinking

Какво толкова и харесват на прехвалената Дестини. За мен е абсурдна, дори хърватката с прекрасното тяло ми е прекалена по гащи, а това момиче с наднормено тегло да се изпраска по чорапогащник е липса на добър вкус по-точно липса на всякакъв вкус Rolling Eyes

Песента и стейджинга на Виктория за мен са точно изключение от масовката.

При Дестъни не харесвам нищо, нито клишираното послание, нито песента, която ми звучи като много други, нито разголените тонове плът.

# 153

Тук има кадри от репетицията, които не се виждат на видеото в канала на Евровизия.

# 154
# 155
Уау... това видео ме разсмя, наистина. Даже и Краската Аврамов (Човекът-"глас") го има в компилацията.
А в серията с т.нар. провокации се сещам за още доста... на арменската певица Ивета Мукучян, която развява знамето на Н.Карабах, а когато Евровизия се провеждаше в Израел, исландската група "Хатари" развя палестинското знаме. И балетът на Мадона беше с провокативни фланелки, пак нещо по оста Израел-Палестина.
А в това видео не разбирам кое точно е гаф:  От 0.48 до 1.01 мин

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 21:19 от diziler

# 156
Човекът-Глас го пропуснах Thinking
Умирам си от смях като гледам тениската на Марвин... Joy
Скрит текст:

# 157
Човекът-глас е на 5.01 мин.

# 158
Благодаря. Joy Много готин момент беше като се счупи една статуетка... Laughing
Скрит текст:
ОМГ...видях снимки на Дестини с къса пола- заедно със Стефания. Не помня Стефания с рокля ли беше или с пола, запомних само краката на Дестини (не мога да опиша какъв е контрастът между двете певици)... Scream Явно Дестини ще си спазва този стил на обличане по време на Евровизия

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 22:29 от dolce miele

# 159
А в това видео не разбирам кое точно е гаф:  От 0.48 до 1.01 мин
Че косвено я нарече стара (участвала си a long time ago) Grinning

Днешният ми recap:
Скрит текст:
Грузия - dead last. Добре, че има такива ентрита. Грузия не са ми харесали и един път, откакто следя конкурса.
Албания - втората тенденция е "сребро и диаманти". Прилича ми на Емилия и Есил Дюран в едно. Сцената ми е празна, песента не ми е грабваща. Не бих искала да я гледам на финал.
Португалия - друга държава, която абсолютно никога не ми харесва. Това даже май ми е най-симпатичното им ентри. Може и да мине някак на финал.
България - този стейджинг с по-грабваща песен си беше winning material отвсякъде! Иначе доста се издига в класациите на журналистите. При букитата не особено, което ме кара да мисля, че са имали вътрешна информация за стейджинга и заради това я боцнаха високо още от самото начало.
Финландия - не очаквах нищо различно. Песента е готина, ясно, че са на финал, ясно, че ще са с много фойерверки. Не съм изненадана.
Латвия - толкова много да прилича на Северна Македония от миналата година, че чак ми се струва нарочно. Песента е слаба, можеше и по-интересен стейджинг.
Швейцария - другата огромна изненада на деня. Всички очакваха да е на роял, а той... танцува Grinning Малко ми напомня и на Крис Костов 2017, и на Сергей Лазарев 2016 и 2019, а Сашка жан Баптист, която му е хореограф, не е известна с разнообразните концепции. Все още ми е фаворит.
Дания - те нищо не са променили, все ми е скучно, все не мисля, че ще се класира.

С един приятел си говорехме, че има много песни, които си приличат по двойки. На прима виста се сещам за следните:
Швейцария - Франция (заради езика и отчасти звученето)
Италия - Финландия (заради стила)
Литва - Исландия (група с нърдски вайб)
Чалгарките дори не мога да ги групирам по двойки, те са на едно: Сан Марино - Хърватия - Кипър - Молдова Grinning

Интересно ми е коя коя ще "изяде". Аз съм готова да заложа пари, че Швейцария ще е над Франция, въпреки че сега букитата са на друго мнение.

# 160
А в това видео не разбирам кое точно е гаф:  От 0.48 до 1.01 мин

Ами да, жената си каза, че е пяла през 1965, а щом шоуто е от 1998, смятай колко години са.

А Грузия как не те кефи, хммм....
Sopho Kalvashi - 2007 (особено припевчето от 1.03 мин. натам)
Nika Kocharov - 2016 (особено от 1.55 мин. нататък, мммм мехлем за ушите ми)
Tornike Kipiani - 2020 (въпреки лошия английски - супер песньовка, жалко, че нямаше ESC)
Това са ми фаворитите от Грузия.

# 161
А в това видео не разбирам кое точно е гаф:  От 0.48 до 1.01 мин

Ами да, жената си каза, че е пяла през 1965, а щом шоуто е от 1998, смятай колко години са.

А Грузия как не те кефи, хммм....
Sopho Kalvashi - 2007 (особено припевчето от 1.03 мин. натам)
Nika Kocharov - 2016 (особено от 1.55 мин. нататък, мммм мехлем за ушите ми)
Tornike Kipiani - 2020 (въпреки лошия английски - супер песньовка, жалко, че нямаше ESC)
Това са ми фаворитите от Грузия.
Гледах си записките с класации - харесали са ми най-много през 2011 с едно рок парче, което сега като го пуснах ми напомни на Италия 2021 😃

# 162
Толкова хубав стейджинг са сътворили за Вики! Може би един от най-добрите ни до сега (ако не и най-добрият)! Дано смени облеклото за концерта. Ако и бях стилистка, щях да и избера официална рокля с камъни - с бляскането им, Вики да изпъква на фона на сравнително тъмната атмосфера. Някоя друга фибичка в дългите и коси и става разкошна! ^^

# 163
  • Radnevo
На live on tape Вики e била с рокля, може да я извадят тая рокля, но едва ли. Относно камъните и бляскавото, почти всички са така, сякаш са тръгнали на състезание по фигурно пързаляне, семплата дрешка на Виктория ми изглежда добре, допълва цялостната концепция.

# 164
Тези записи ще ги гледаме седмица след Евровизия, доколкото разбрах. Sunglasses
А иначе Виктория вече каза, че няма да е с рокля на сцената Simple Smile На мен не ми се връзва изобщо рокля със седнала позиция в началото (най-малкото, не мисля, че ще е удобно при седенето и изправянето), освен това, камъни по дрехите биха ми дошли в повече. Аз лично си представях нещо casual като облекло или максимум някакъв вид casual костюм (с необичайна кройка). Вярвам, че ще има още някоя малка изненада- преди време продуцентката на Вики беше казала, че имат още много неща които да извадят от ръкава Grinning и аз го вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт