Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 33 981
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 165
  • Radnevo
Точно сядането и ставането е било проблемно и затова е отпаднала роклята.

# 166
Съвсем логично. Grinning
Още малко нагоре при букитата Blush
Скрит текст:

[/spoiler[

# 167
Следите ли в Инстаграм какво се случва между Тикси и Ефенди? Smiley
Той май си я е харесал:

Тя го отрази:

Той сега пак в сторитата си пее песен за нея Smiley
Да видим, да видим...дали е бъзик или наистина има нещо...

# 168
Леле, какви клюки Grinning
В Инстаграм и Туитър съм само заради Виктория Simple Smile
Втората репетиция на Роксен е далеч по-добре. Но има накъде още.
Ето как са били процентите при букитата през 2019 г, както и сега, 10 дни преди финала:

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:03 от dolce miele

# 169
В Инстаграм и Туитър съм само заради Виктория Simple Smile

Това ме разсмя. Как така си само заради нея там? И като мине Евровизия идната седмица ще си закриеш акаунтите ли?
Аз съм в Туитър от 2009, в Инста.. отпреди 7 години. Колко преходни неща (певци и певици) са минавали и заминавали...
А предните коментари ... направо ме хвърлят в тъча. Още малко ще напишете и кога точно В. ходи до тоалетната и в колко часа киха.
Това е конкурс с 65 годишна история, той се е провеждал и ще се провежда и без България да участва в него. Ние сме една нищожна бръмка в него. И то ... преходна. Поне аз се старая да гледам по-глобално на нещата.

# 170
  • DE
А аз се чудя какво значение има на кое място сме при букитата Thinking
Не винаги познават както се видя последните години.

# 171
Букмейкърите познаха за Дънкан Лорънс 2019, но не познаха преди това за Франческо Габбани, който ми беше фаворит, те го даваха все на първо място, пък той... шести.  Факт е, че много пъти познават. Особено като почнат полуфиналите, вече изтича информация как са минали гласуванията и по букмейкърите може да се познае и финалното класиране.

Сега видях на едно място всички песни,  с които България се е представяла.

Като изключим песента от миналата година, защото конкурс нямаше, ето го и моят Топ 13:
Скрит текст:
1. Poli Genova   "If Love Was a Crime"
2. Kristian Kostov   "Beautiful Mess"
3. Kaffe   "Lorraine"
4. Poli Genova   "Na inat"
5. Equinox   "Bones"
6. Deep Zone & Balthazar   "DJ, Take Me Away"
7. Victoria   "Growing Up Is Getting Old"
8. Elitsa & Stoyan   "Water"
9. Mariana Popova   "Let Me Cry"
10.Miro   "Angel si ti"
11.Elitsa & Stoyan   "Samo shampioni"
12.Sofi Marinova   "Love Unlimited"
13.Krassimir Avramov   "Illusion"
Последните 5 са ми абсолютна "тотал щета", но няма как да ги поставя на последно, пак трябва да има степенуване, хаха.

А какъв е вашият БГ Топ 13?

# 172
Diziler, радвам се, че съм те разсмяла 😃 Не, няма да си закрия акаунтите след Евровизия- но и Виктория няма да спре да съществува след това (макар на някои да им се иска). Заради Виктория се регистрирах, но за триене на акаунти да съм споменавала нещо? Wink Вече ти как ще го изтълкуваш е друг въпрос...
Дането, за някои има известно значение. Особено като се има предвид какво "плюене" падна по нашата песен...Да съм казвала, че мястото при букитата гарантира нещо?
Ама...като почнете така да се захващате за някои теми...разбирам, не ви кефи нашата песен, ама чак пък толкова. 🙃
Diziler, аз имам забележки към някои от песните в твоя топ 6. По-късно може и да се напрегна да направя класация, но толкова песни се борят за дъното на класацията ми, че... Thinking Горе-долу, повечето ни класирани добре песни са и в моя топ.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 00:30 от dolce miele

# 173
А, ти пък Топ 6... реално само ПЪРВИТЕ ДВЕ ме кефят. С много резерви... и втората на Поли Генова и ...с хиляди уговорки Equinox (студийната версия е ок, но на живо се надвикваха всички като цигани на пазара Grinning А същият автор на нашата песен, Борислав Миланов, беше написал много по-готина песен на австрийския участник Cesar Simpson и логично неговата песен се класира доста по-нагоре от нашата глупистика). Йоанна от "Дийп Зоун" беше безумно фалшива, а пък група "Каффе" ме накефиха, Орлин добре се представи. Но ... безлична песньовка.

Напиши твоя Топ 13 Wink Ще го лайкна със сигурност, всеки си има право на вкус Wink

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 22:44 от diziler

# 174
If love was a crime ми е фаворит, но Поли не случи на година тогава....2016та беше много силна откъм песни/перформанси - Русия с интерактивната стена, Австралия с перфектно изпълнена пауър балада...Украйна с политическата си песен -_-

# 175
  • Radnevo
Дестъни отново поведе при букмейкърите. Освен добра певческа техника, нищо интересно, хубаво или оригинално не успявам да намеря нито в нея или песента й.

# 176
Вокалистката на украинската група Катерина e под кaрантина. Вчера е пропуснала втората репетиция и пресконференцията след това. Вместо нея е пяла резервната певица на домакините. Направени са тестове на цялата група. https://youtu.be/_v39i-sPHsQ

# 177
Е...това обяснява защо ми изглеждаше съвсем различна (с това което си мислех, че е перука)! Joy Не можех да разбера за какво и' е перуката, изобщо не помислих, че не е тя... 🤔

# 178
И аз не обърнах внимание, че е друга певица. Аз пък гледах, че дрехите са различни. Grinning После излезе тази информация, вокалистката на групата се е почувствала зле и е изолирана до излизането на теста й.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 18:21 от daisy12

# 179
Браво, значи все пак ще участват на живо. Дестини е сменила роклята, но тази рокля също е нелепа и я прави по-огромна.

Общи условия

Активация на акаунт