от Азербайджан; тази година наистина са много модерни тези пърформънси... 

). Като гледам, Виктория и екипът са уплътнили добре времето... 
Виктория- прекрасно изпълнение на акустичната версия на GUIGO. Ефенди...(поне по мое мнение) пак не пееше на живо, Роксен с първо изпълнение на живо (не беше зле, но сякаш студийният обработен глас повече ми допада). Португалците изпяха 2 песни (за малко да ме приспят, а аз съм доста толерантен слушател по принцип). Дами Им също изпя 2 песни. Дестини пя чудесно, но това просто не е моята песен...Изпълнението на Shum ми се стори безкрайно, почти влудяващо. Естествено, накъде без Манс/Монс- говореше на най-различни теми, изпя негова нова песен. По едно време каза (за Евровизия): "I just like to be there"
Това запомних като най-съществено... 
Чух английската версия на песента на Испания- "I'll stay". Определено на испански песента ми харесва много повече, въпреки че не говоря езика. Стори ми се, че Блас има проблеми с произношението на английски (слушах песента "с едно ухо"), някои фрази не можах изобщо да ги разбера. Може да повторя тези дни.

Чатът на живо беше превзет от досадни италиански фенове, през по-голямата част от времето пишеха "Манескин" и т. н. Със сигурност издразниха доста хора. Някои неориентирани даже питаха как да гласуват (не бяха разбрали, че е просто PreParty)
Препоръчани теми