Звездни компромати - Април'21

• 282 230
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Пловдив
За отбелязване е,че Биляна Гавазова изглежда много добре,особено,като вече е титуляр в сутрешния блок .
Дори на мен на първо четене го докарва на Жизел Бюндхен
Скрит текст:
[/spoiler]  Thinking

Къде изчезна това "светило" със "заслуги" от близкото минало?
Скрит текст:

В БГ ли е изобщо?

# 106
  • Бургас
На "светилото" в скрития текст мисля,че съпругата на Брендо и вдигна мерника.

# 107
Това не е ли Снежина някоя си?
Кога пък е станала съпруга на Брендо?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:39 от sigma

# 108
Георги Милков описва как се опитвал да избегне българите на Занзибар и не успял - https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9668315

# 109
  • софия
Не е станала съпруга, а остър ъгъл в многоъгълник Simple Smile (светилото). Законната ѝ била вдигнала мерника.

# 110
  • Варна
От години следя темата, но никога не съм писала. Точно преди няколко дни видях случайно инстаграма на обсъждания фризьор и останах удивена от стандарта, който демонстрира. И големият въпрос е къде е НАП в случая? Вместо да се занимават с наложените платежи от куриерските фирми на всеки човек, да отделят малко време и внимание на такива хора, които не се притесняват да демонстрират не просто висок стандарт, а много висок. Безумие е с парите от салона да може да си позволи този начин на живот и да си плаща всички данъци и т.н...

# 111
  • Бургас
Не е станала съпруга, а остър ъгъл в многоъгълник Simple Smile (светилото). Законната ѝ била вдигнала мерника.

Точно това имах предвид!

# 112
  • софия
Славка, очевидно написаното от мен не е отговор на написаното от теб, а на питането на сигма.
Това не е ли Снежина някоя си?
Кога пък е станала съпруга на Брендо?

# 113
  • София
Мария Илиева е пуснала снимка с гооолям корем в официално очакване на бебето. Изглежда добре, но кой е таткото?

# 114
Мария Илиева е пуснала снимка с гооолям корем в официално очакване на бебето. Изглежда добре, но кой е таткото?
На Бионсето се е докарала направо Grinning

# 115
Ето я кака ви  Мара Илиева, бащата аз не знам кой е, какво носи мълвата?
https://www.instagram.com/p/CNKkFZKF7hu/?igshid=a05apnum82me

# 116
  • софия
На Бионсето се е докарала направо Grinning
Скрит текст:

# 117
  • Варна
Илиева нали се беше преместила в САЩ? Целият тагнат екип там ли е осъществил тази “изненада” или отново е в БГ тази вселенска звезда?

# 118
  • Пловдив
Ей така като кажат, че заминават за Америка все едно е толкоз лесно Rolling Eyes

# 119
  • София
Марчето я виждах преди няколко месеца, беше с дълго палто, но я заподозрях в бременност тогава заради крачетата, макар, че тя никога не е имала крака на газела завалийката. Беше с много младо момче, да кажем 30 г. макс. Сега дали беше гадже или шофьор не знам, ама клюкарката в мен заподозря първото:)
Кондаков не взима евтино, но не взима и безбожно скъпо, иначе работи добре и се държи нормално. Но според мен трудна работа тия луксозни почивки да са само от работа.

Общи условия

Активация на акаунт