Звездни компромати - Април'21

• 282 227
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
За мен тези т.нар. топ фризьори се занимават основно с поставяне на китеници. Много е лесно на клипче да развяваш блестящи чужди снопове коса. Коя от тези, които са му клиентки, има собствена красива,  здрава, поддържана коса? Такъв коафьор е Ken Paves, който от пършивата коса на ВБекъм направи прилично изгледжаща естествена прическа. Всичките му звездни клиентки имат хубави коси, без всевъзможни цветове от дъгата по тях. Но то пак опира до стил, класа и публика. Като за нашия пазар- толкова.

# 91
Бъркаш в преценката си, да ти сложат коса могат и в кварталния салон. Не за подобно майсторство говоря и не конкретно за Венелин.

# 92
Виктория Бекъм е една от първите с изкуствена коса.

# 93
  • Варна
Беше Викито, беше. Както и с импланти в гърдите, но и тях махна. Всеки има право на мнение. За мен този е такъв, какъвто го обрисуваха много потребители преди мен. Въпрос на лична преценка. Като за БГ явно е топ, хай и т.н.

# 94
  • До морето
И аз мисля, че е възможно само от салона си да изкарва такива пари! Цените наистина са брадва и то голяма!

# 95
Mr. Green Заглавието на материала е един път - "Да си вземеш мъж заедно с родителските права над него".

# 96
Имам позната, която се беше подстригала при негов работник и бяха разговаряли с Венелин. От това, което ми разказа останах с убеждението, че не е забравил от къде е тръгнал. Обикновено момче от Пазарджишко село. Добър фризьор е иначе няма как да му се случат нещата. Известните личности са капризни, което е нормално. То ние сме, какво остана за тях. Не е постигнал малко. Явно много си обича професията и е добър в това.
За косите, в едно интервю казва, че ако зависи от него няма да слага екстеншъни, всички ще са със собствените си коси. Но в тази професия се работи по желание на клиента. Може да съветваш, но не и да се налагаш.
Други фризьори на звездите, които аз знам са Момчил Спасов и Ивайло Колев.

# 97
Салон Галерия не е ли собственост на Николета Лозанова?

# 98
  • София
Не, на Венелин си е.

# 99
Глория поздравява майка си, по повод 68 годишния ѝ рожден ден.
Скрит текст:

# 100
Много добра идея за начало на темата Two Hearts.
Не звезда, а слънце. Напълно заслужава да си спомним за нея с нейните думи и филми.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:09 от Sunny29

# 101
Аз съм била при Венелин(нямам екстеншъни), добър колорист е, атмосферата е доста ок. Той говори нормално без превземки и съм много доволна от уменията му. Минус е, че запазването на часове е доста трудно при него, та ходя само 2 пъти в годината при него за балеаж.

Пробвала съм и други подобни салони - този на Момчил Спасов и другия Ивайло Колев, където не съм впечатлена от уменията върху истинска коса, а атмосферата и на двете места е ад - лиготии, чалга до дупка, пиянски истории от обяд, пушене на цигари вътре в салона, доста непредставителен вид имат.

# 102
Аз пък си мисля, че Венелин се занимава и с други неща, като видео чатове, почивки на повикване в Дубай, Тайланд и т.н. Салона му е за развлечение и официалния доход.

Привличане между Явор Бахаров и Рая не видях от репортажа, дори напротив. Тя беше адски нервна и се чувстваше не на място, а той много грубо й дръпна микрофона и я гледаше с отегчение.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 15:57 от Dress as Princess

# 103
  • Viena
Има нещо,той само пътува. Кога ги прави тези клиенти.....незнам.

# 104
Нали не мислите, че топ коафьорите на България работят с цени 10 лв. за подстрижка и 20 лв. сешоар?
Венелин е много добър колорист, собственик на фризьорски салон Galleria, наскоро откри и център за обучение към него. Не съм сигурна, но мисля, че разработва и собствена линия продукти за коса. Има още не знам колко човека в салона, работещи за него.
Само информативно да кажа, че в луксозните салони можете да изберете да ви обслужи асистент фризьор, професионалист или мастър. Като цените за последните режат от кръста.
Не казвам, че не е добър, даже точно обратното. Знам и какви са цените в салона му, защото съм се интересувала. Въпреки това обаче един бизнес освен печалби има и разходи като: наем, заплати, данъци и т.н. и ми е трудно да си представя, че вади толкова пари само от бизнеса си. Освен това колко други фризьори и гримьори на “звездите” имат такъв стандарт на живот? В крайна сметка, да е жив и здрав човека, да си ги харчи, а ние тука ще го коментираме откъде има пари за такъв начин на живот, типично по български.

Общи условия

Активация на акаунт