Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 235
  • 844
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Излизат ми непрекъснато реклами на този сайт, докато чета темата: https://www.framero.eu/
Някой знае ли нещо?

# 541
Излизат ми непрекъснато реклами на този сайт, докато чета темата: https://www.framero.eu/
Някой знае ли нещо?
Не ми изглежда много читав. Тестери на Том Форд за по 86-87 лева, на Memo Paris - за 88 лева, тестер на By Kilian Intoxicated EDP 50 ml - за 89 лева. С тестерите на Roja са ударили тавана - 105 лева. Smiley

# 542
  • София
Много добри цени на Robert Piguet тук:
https://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-robert-piguet/?c=2082&f[m][]=571
Поръчах Gardenia Robert Piguet на сляпо Simple Smile

# 543
Някой знае ли нещо?
Менте, та дрънка. Шанел за 91 лв?!
Byredo Marijuana няма в официалното портфолио на компанията, бях се усъмнила, че някакъв ексклузив за руския пазар, ама не е.
Не им се вързвайте на ниските цени. И какви са тия мини тестери 50 мл в неоригинални шишета...

# 544
  • София
От parfumdreams за колко време пристигат поръчките? Поръчах директно до Бг, трябва да пристигне с DHL, вече месец ни вест ни кост. Статус изпратена, никаква друга информация, няма и тр. номер да проследя докъде е стигнала с пътуването.
Да, пиши им или влез в акаунта си онлайн да провериш статуса на поръчката и номера за проследяване. Тракинг номера се проверява на сайта на DHL и после на сайта на   rapido.bg, а накрая на сайта на Speedy. Speedy не ми звъннаха долу на звънеца или на телефона и дори не бяха направили опит да ми я доставят. Направо я писаха неуспешна доставка   . Добре че следях движението и си я взех от офиса.
Голяма разправия с моята пратка, най-вероятно няма и да я получа. Същата работа - Спиди (Рапидо) изобщо не са ме търсили и мен за доставка и са писали, че не са открили получателя, в следствие на което статусът й е: Връщане към подателя. Звънях им, те ме прехвърлиха към Рапидо. Рапидо нямат идея къде ми е пратката - върната ли е или още се мота някъде по складовете им. Писах на DHL Parcel оплакване те ми пратиха мейл: "Говорете с Български пощи". Горорих с Български пощи, там също няма никаква информация. Бясна съм! Rage

# 545
  • Sofia
Става така, защото parfumdreams не изписват телефона на пакета.
Аз моята по тракинг номера я издирих, а Спиди предложиха да я донесат до адреса.

# 546
  • София
Но имат адрес, на който са длъжни да отидат и да занесат пратката. За мен лично това е много много несериозно.
Да не говорим, че Спиди ми имат телефона, тъй като много пъти съм ги ползвала и съм получавала пратки както от БГ, така и от чужбина.

# 547
  • София
Всички чужбински пратки, които минават през Спиди, е добре да се следят проактивно, защото на мен ми се случи телефонът ми да е изписан на 3 места на кашона и Спиди пак бяха сложили пратката в статус "неуспешна доставка поради липсващ телефон", без да се свържат с мен - никога не си правят труда да се опитат да намерят получателя, нито на физически адрес (ако е домашен), нито по мейл... Аз лично съм вдигнала ръце и си следя сама нещата, не разбирам къде се чупи връзката, при положение че имат данни за клиентите си, в много случаи и мейл адреси имат, но никога, абсолютно никога не са се свързали с мен те да кажат "има проблем с адреса/телефона" и т.н. Та тази им услуга определено е доста проблемна и нито веднъж не съм получила пратка от чужбина до адрес, без аз да си я потърся, за да допълня телефон/адрес или да пренасоча.
Vesika, успех в решаването на твоя казус, Бг пощи не мисля, че имат нещо общо в случая, защото на наша почва тези пратки се размятат между Спиди и Рапидо, тъй че дано се намери пратката и я получиш успешно. Flowers Four Leaf Clover

# 548
И аз пак дирих пратка, само че ausliebezumduft. Отново не бяха сложили тел.номер и спиди са я мятали насам - натам (уж опит за доставка, ала-бала..) докато я пратят в офис (но на сайта им не се виждаше в кой). Та пак със звънене и издирване, разбрах къде е.
Странно, защото пък предишната поръчка от там май си ми дойде до адрес, тоест имаха ми телефона. Нещо немците не ги оформят както трябва, ми се струва.

# 549
  • Балчик
Е, те шанелите в Алиекспрес са от турски продавач. Това е платформа, продават всякакви продавачи, какво Ви учудва? Едва ли някой ще си го купи като оригинал.

# 550
Може ли код за отстъпка за Elinor?

# 551
Хм.....Xerjoff  Naxos на 326 лв. и си мълчите Simple Smile Xerjoff 1861 Naxos

# 552
И Shun Koin e на добра цена. А все още го има 😀

# 553
Хм.....Xerjoff  Naxos на 326 лв. и си мълчите Simple Smile Xerjoff 1861 Naxos
Вероятно е била една бройка - изчезна за 2 минути

# 554
  • София
Каква е редовната цена на 100мл от private blend-а на ТФ?
50-те са ги увеличили на 390лв, а 100-те?

Общи условия

Активация на акаунт