Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 247
  • 844
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз този го намирам, който розовее, но вашият не успявам никъде. Сладникав ли е аромата?

# 586
Може ли линк? Нещо не успявам да го намеря.
Ако тази цена за 30 мл. ви устройва. Twilly d´Hermès

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 10:14 от Milen™

# 587
  • на последния етаж
Търся за подарък Bleu de Chanel EDP, 50 или 100 мл, но май е наличен само в Нотино? Добра ли е цената там според вас?

# 588
  • Варна
Или в emag има код за 20%

# 589
elinor код 10LEVA -  намаля с 10лв. поръчки над 100лв.

# 590
  • София
Снимката и тези парфюми обаче ми се различават един и същ ли е всъщност?

# 591
Моя приятелка вчера получи туилито от мейкъп, беше си пръснала за проба, не миришеше на нищо, а моят е много силен и траен. Надявам се да е било, защото парфюмът не си е починал от пътя. Дано днес да е добре, че аз и изнамерих офертата. Нашият алюр го няма още, при дъщеря ми ще пристигне, но ще е същият като показаните тук тестери, яд ме е, че платих предварително.

# 592
Здравейте, включвам се с питане, ако някой помни, дали тестер на L'interdit edT в Makeup.bg се беше появил на цена 68 лв, да знам да чакам пак да го има наличен?
Благодаря 🙂

# 593
  • sofia
преди месец си взех Twilly d'Hermès Eau Poivrée от Емаг - 30мл. за 64лв. при мен е доста траен...леко сапунест, пиперлив и розата е много силна. много си го харесвам и за по-топло време ще е страхотен Simple Smile

# 594
Моя приятелка вчера получи туилито от мейкъп, беше си пръснала за проба, не миришеше на нищо, а моят е много силен и траен. Надявам се да е било, защото парфюмът не си е починал от пътя. Дано днес да е добре, че аз и изнамерих офертата. Нашият алюр го няма още, при дъщеря ми ще пристигне, но ще е същият като показаните тук тестери, яд ме е, че платих предварително.
И аз не се стърпях и пръснах снощи малко за проба. Стори ми се че нищо не усещам пръснах втори път на същото място (от горната страна на ръката) и бая се размириса. Даже още го усещам дори на моменти мисля че превзема парфюма с който съм днес, а той хич не е от слабичките. Реших на туилито че ще му дам малко почивка ден два преди да разносвам. Вярвам че няма проблем с парфюма и си е оригинален. Винаги така става като дойдат нетърпеливо отварям, пръскам и първото впечатление е че е някак слаб и след няколко дни ИХА това същия парфюм ли е ????

# 595
  • София
Не е само капачката, просто при мен пристигна в потресаващ вид с увито около него понадраскано картонче, опасано с ластици.
Никога не ми се е случвало досега подобно нещо и здравият разум надделя, въпреки че бях се настроила много, че ще го имам.

# 596
  • София
Скрит текст:
Tоя Allure и изобщо другите Шанели защо изобщо си ги причинявате като тестери, щом са толкова съмнителни? В мейкъп го има и като продукт с кутия. В смисъл, разликата май не е толкова колосална, че да си заслужава да се терзае човек какво точно ще дойде, ако е тестер.
Разликата е точно 104 лева. Но занапред май не бих си го причинила.

Виждам, че има и други доволни от тестера на Алюр от мейкъп. Пускам снимки на получения от мен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пускам и скрийншот на поръчката си, със снимка на това, което би трябвало да получа.
Скрит текст:

Ако Ая е получила нейния тестер, ще ми е интересно да сподели какво е пристигнало.

Заради капачката ли се съмнявате? Или има и друго..?
Ето снимки на моя Allure от Парфимо, продукт с кутия беше
Скрит текст:

Имам малък Алюр едп 35 мл, закупен от сайта на Шанел. Под написа ALLURE няма надпис Chanel. Течността е по-скоро розовеещ оранж, отколкото жълто.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 12:31 от veka

# 597
Да, течността е оранжевеещо розова и в моята бутилка, като вдигнах експозицията, за да се видят надписите по-ясно, изжълтя.

# 598
Снимката и тези парфюми обаче ми се различават един и същ ли е всъщност?
Снимката е черно-бяла...
Това е Twilly-то от нея
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Charming-Twilly-d-Hermes-53465.html

# 599
В голямо чудене съм, честно казано. Смущава ме надписът Шанел под надписът Алюр, цветът на надписа - не е златист, а нещо между черно и златисто /за сравнение - надписът на Алюр едп, който имам от години, си е златист и непотъмнял с времето/, леката кривина на пулверизатора спрямо шишето. Струва ми се, че Шанел не биха допуснали такива несъвършенства. Иначе и бутилката, и надписите са фини, в никакъв случай не е някакво дърво изпълнението. Фигурата на гърба също е добре пипната, дъното също. Всички надписи са релефни и много добре изпълнени. Ако е менте, за аромата мога само да ги поздравя - вчера правих паралелен тест на двете ръце, не намерих разлика, включително в трайността. Течността е на цвят точно каквато трябва да бъде, има разлика с моя Алюр /продукт с кутия, купен преди повече от 5 години, без грам съмнение за оригиналност/, но причината е, че при него течността е потъмняла с времето. По-скоро ме притеснява да не би грешката да е в мен, да има такава партида тестери. Ако не ме беше усъмнила опаковката - хартиена и шише, не бих се усъмнила изобщо, че нещо не е ок.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 12:54 от brumchilka

Общи условия

Активация на акаунт