Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 319
  • 844
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Аз имам парфюм на 20 години, само си го мириша, няма промяна в аромата. Екстра си е.
Браво...
А аз имам на Нина Ричи и на още една марка,наистина е останало съвсем малко количество,но ароматът е много далеч от това,което беше в началото.
Понякога изветряват.Променят си и цвета...Явно зависи от много неща.

# 76
  • София
Така е, развален парфюм мирише на чубрица. Но добре съхраняван парфюм не се разваля лесно.
Цвета се променя, но това не е страшно.

# 77
Парфюмни тези дни постоянно си мисля,че имам изгаряща нужда от Gentle Fluidity Gold MFK. Спомням си,че някъде беше изпаднал преди на добра цена (парфимо май). Ако някой има спомен би ли ме ориентирал каква точно беше цената или да поръчвам направо от официалния? Имам 14 евро от мострите за приспадане.

# 78
  • София
Преди 2-3 дни го имаше в Makeup. 252 лв. 70 мл. Вече не е наличен, за съжаление. 😒

# 79
Споделям впечатления от покупките си в два сайта, в които не се  продават само парфюми и не са популярни в темата. Моите поръчки бяха:
"Lady's Joy Luxury" от http://bulgarianrose.bg/ - Българска роза Карлово,  исках обикновен, лек ежедневен пафюм само с роза и патриотично си избрах този. Пристигна на другия ден, опакован добре в стегнато кашонче с подарък крем за ръце - продукт, не мостра, и две мостри на кремчета за лице, с фирмена торбичка и картичка-визитка, парфюмът беше с намаление и с безплатна доставка. Очрована съм от отношението, много качествена услуга предлагат Българска роза.
"La Dolcissima Villa Buti" от gourmethouse.bg - нишов парфюм на марка, която срещнах за пръв път и поръчах най-малката опаковка за тест - 15 мл. За цената на това малко бижу и изобщо за ценовия клас на стоките в сайта очаквах някаква по-така опаковка на пратката - обаче хората го раздават еко (адмирации) и получих едно мъничко спретнато кашонче, уплътнено с намачкана хартия Бърбъри принт, а бутилчето - в кутийка без целофан, с празен ход.
Гурме хаус продават Лалик в кристални флакони на луди цени, но предлагат и две нишови марки - http://www.villabuti.it/ и https://www.weltonlondon.com/collections/perfumes
Цени - като за ниш.

# 80
Поръчвала съм дамския (тестер) от parfimo и беше с капачка
[/i][/b]
Моля, ако някой е поръчвал тестер на Долче и Габана Лайт блу/ мъжки и дамски/ от Парфимо да сподели дали идват с капачка.

# 81
Благодаря за новата тема, Атти!

Актуални кодове :

parfimo.bg - код ONLINEPROMO9 намаля с 9 лв. суми над 110 лв. валиден до  до 30.04.2021
parfimo.bg - код ANTOANET010 намаля с 10 лв. суми над 100 лв. валиден до  до 06.04.2021
parfimo.bg - код SAVEBG11намаля с 11 лв. суми над 140 лв. 

parfumi-shop.net - код April6 - 6% (намаление на всичко)

elinor - код April - 20% (на ненамалени продукти) важи до 04.04.2021
elinor -  код welcome (eднократен код за 5 лв. отстъпка от първата поръчка (за поръчки над 50лв.)

parfium.bg - код onlinepromo5 - 5% на всичко - валиден до 04.04. 2021

starcorp - код MAMA5- 5 лв отстъпка за суми над 50 лв. до 30.04.2021
starcorp - код MAMA10- 10 лв отстъпка за суми над 100 лв. до 30.04.2021

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 09:32 от Milen™

# 82
Парфюмни тези дни постоянно си мисля,че имам изгаряща нужда от Gentle Fluidity Gold MFK. Спомням си,че някъде беше изпаднал преди на добра цена (парфимо май). Ако някой има спомен би ли ме ориентирал каква точно беше цената или да поръчвам направо от официалния? Имам 14 евро от мострите за приспадане.
Elfragrance - 210лв, 70мл.
Бяха го заредили и в парфюми-шоп на около 250лв.

# 83
Ще зареждат пак MFK поне в три наши сайта. Ако не е супер спешно и можете, изчакайте около месец. Очаквам цените пак да са красиви, а може би и по-красиви да са.

# 84
Няма такава цена никъде: Xerjoff 1861 Zefiro 2018

# 85
В Нотино уикенд промоция %🌸

# 86
Няма такава цена никъде: Diptyque Philosykos EDT

# 87
Попадна ми тоз код в YouTube за Парфимо -
"Промо код за Parfimo
Използвайте код ANTOANET010 в периода от 3 март до 6 април 2021 за 10 лева отстъпка, при покупки над 100лв."

# 88
parfimo.bg - код SAVEBG11 намаля с 11 лв. суми над 140 лв.

# 89
Направих поръчка от sprayparfums тази сутрин с новата Delina la rosee. Чудех се между тях и parfumerie-kirner, но в немският сайт видях, че всъщност трябва първо те да я поръчат и така да я шипнат към мен. Надявам се всичко да е наред с италианците и да не съм взела грешно решение.
С 20% цената излезе 160€.
Ще пиша като имам новини.

Общи условия

Активация на акаунт