Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 253
  • 844
  •   1
Отговори
# 570
  • виртуално
Заредих се с още едни 10мл I want choo от Дъглас, с -20% и код късмет ми излезе 25лв

# 571
Утре очаквам пратка от Елинор, странно винаги получавам известие от Спиди в 00:00 ако имам пратка за следващия ден а сега нищо. Не знам да трябва да ме притеснява

# 572
  • София
Какъв е този код "късмет"?

И картата физически носител ли е? Помня, че ми вадиха, но не помня дали имаше пластика

# 573
  • виртуално

И картата физически носител ли е? Помня, че ми вадиха, но не помня дали имаше пластика

Картата ми е запаметена в профила, иначе имам и пластика
В полето за код пишеш КЪСМЕТ , дава още -5%

# 574
Утре очаквам пратка от Елинор, странно винаги получавам известие от Спиди в 00:00 ако имам пратка за следващия ден а сега нищо. Не знам да трябва да ме притеснява
Аз днес изобщо не получих съобщение от Спиди, а знаех, че имам пратка. Взех я. Но след това получих съобщение: вас ви обслужи.... Доволни ли сте?

# 575
  • София

Картата ми е запаметена в профила, иначе имам и пластика
В полето за код пишеш КЪСМЕТ , дава още -5%

Благодаря, намерих си пластиката, но ми дава "грешна инфо", като се опитам да я вържа...
Един е номерът на картата и той е под бар кода. Не знам защо не става, ама че досадно.

# 576
.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 11:26 от stasha_s

# 577
  • Стара Загора
Ако някой като мен го дебне. Заредили са DKNY Coconuts about summer в Нотино. Поръчах

https://www.notino.bg/dkny/be-delicious-coconuts-about-summer-to … na-voda-za-zheni/

Успях с трети браузър да си генерирам код за 5 % отстъпка, поне да избия доставката, че се дразня. Платих с карта, за да нямам наложен платеж. Flushed

Сутринта бяха 4 бройки, след мен останаха 2. Който иска да действа. Simple Smile
Сега чакам да пуснат някъде новия Ангел, цената му в момента не ми харесва.

# 578
Tоя Allure и изобщо другите Шанели защо изобщо си ги причинявате като тестери, щом са толкова съмнителни? В мейкъп го има и като продукт с кутия. В смисъл, разликата май не е толкова колосална, че да си заслужава да се терзае човек какво точно ще дойде, ако е тестер.
Разликата е точно 104 лева. Но занапред май не бих си го причинила.

Виждам, че има и други доволни от тестера на Алюр от мейкъп. Пускам снимки на получения от мен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пускам и скрийншот на поръчката си, със снимка на това, което би трябвало да получа.
Скрит текст:

Ако Ая е получила нейния тестер, ще ми е интересно да сподели какво е пристигнало.

Заради капачката ли се съмнявате? Или има и друго..?
Ето снимки на моя Allure от Парфимо, продукт с кутия беше

# 579
Надписът е с друг цвят, а и на твоя не пише Chanel. Не изглежда добре това шише, въобще

# 580
Вчера си взех бебчето поръчано от makeup. Поръчах на 15.04. Всичко е точно. Въртя, суча и все от тях поръчвам напоследък. С яко дебнене и в точния момент хващам невероятни цени (преди да ги вдигнат рязко). Февруари така хванах black perfecto 50 мл. за 56.70. Офертата изчезна веднага след като поръчах. Според мен бяха сгрешили цената защото малко след това се появи на 70 и няколко. Голям кеф и голяма тръпка е този лов на добри оферти и много яко е че има такова пространство тук където да си ги споделяме Simple Smile Благодаря за което на всички!

# 581
  • Бургас
Момичета, тестерите на Juliette Has A Gun с капачки ли идват?

# 582
Имам един с капчка и един без.

# 583
  • София
Вчера си взех бебчето поръчано от makeup. Поръчах на 15.04. Всичко е точно. Въртя, суча и все от тях поръчвам напоследък. С яко дебнене и в точния момент хващам невероятни цени (преди да ги вдигнат рязко). Февруари така хванах black perfecto 50 мл. за 56.70. Офертата изчезна веднага след като поръчах. Според мен бяха сгрешили цената защото малко след това се появи на 70 и няколко. Голям кеф и голяма тръпка е този лов на добри оферти и много яко е че има такова пространство тук където да си ги споделяме Simple Smile Благодаря за което на всички!

Може ли линк? Нещо не успявам да го намеря.

# 584

Може ли линк? Нещо не успявам да го намеря.

30 мл. вече няма в makeup (в момента). Има само 50 но на по-висока цена от миналата седмица когато беше около 88 лв. по спомен. Преди няколко страници го споделих, когато поръчах. Офертата тогава седя мисля около 2 дни. Сега https://makeup.bg/product/334923/#/option/905564/ само това намирам в сайта което хич не ми харесва. Аз съм си сложила такива, които искам да следя цена, но не разчитам само на мейлите им и просто си следя сама всеки ден (по няколко пъти Wink).

Общи условия

Активация на акаунт