Връзка с непълнолетно момиче

• 8 505
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Чудя се що така изведнъж си се сетил, че може да те подведат под отговорност, преди като си спал с нея не е била на повече години. Някой те заплашва ли или изведнъж ти светна, че не е пълнолетна?

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 22:02 от GlowFlow

# 61
Аз ако бях на мястото на родителите на момичето, така щях да му видя сметката, че нямаше и да заглежда непълнолетни

# 62
Това е педофилия и трябва да се съобщи в полицията. Ще го издирят и ИП адреса.

А към автора: Ако я обичаше, щеше да я изчакаш да стане пълнолетна.

# 63
Аз пак да кажа.
Припомнете си на колко години ви е бил първият път и тогава съдете и коментирайте.
Аман от девственици и монахини.

# 64
h.d., моят първи път бе на 15, с момче на 18...не съм девственица, монахиня и т.н., но, който се притеснява, си има поводи. Демек, ти, авторе.

# 65
Жалко, че това се случва толкова често. Особено в малките населени места. Дори знам за случай за 12 годишна с 24 годишен. Просто потресаващо.

# 66
  • Далечният изток
Все пак нека правим разлика между малолетно и непълнолетно момиче.

# 67
Аз пак да кажа.
Припомнете си на колко години ви е бил първият път и тогава съдете и коментирайте.
Аман от девственици и монахини.

Припомних си. Не беше на 15.
И по-добре девственица на 15, отколкото разни батковци и чичаци да мачкат чаршафите с нея.
И защо да не съдим? Момиченце от семейство с проблеми, колко лесно е само да я прикотка някой опитен мъж. Малко подкрепа, 2-3 мили думи и колко много я обича... И после тя била съгласна....чудничко. Но не го прави по-малко гнусно.

# 68
Все пак нека правим разлика между малолетно и непълнолетно момиче.
Няма особена разлика в психиката на 13 и 14 годишно момиче макар вече да не се води малолетна

# 69
  • Далечният изток
MockingBird13, не, ти говориш за 12-годишна, а той за 15-годишна....
Май има разлика?!

Radeva-87, ти за някакви други случаи говориш явно. Какви опитни мъже? Авторът е на 21 години...
Продължаваме с разказването на хипотетични случки без връзка с въпросите на автора...

# 70
Изчакай да стане на 18 г. После официално й поискай ръката от техните. После направете хубава сватба. И след сватбата може да имате първа брачна нощ. Ако не е честна я връщаш.

# 71
MockingBird13, не, ти говориш за 12-годишна, а той за 15-годишна....
Май има разлика?!

Radeva-87, ти за някакви други случаи говориш явно. Какви опитни мъже? Авторът е на 21 години...
Продължаваме с разказването на хипотетични случки без връзка с въпросите на автора...
Искаш да ми кажеш, че човек на 21 години е със същия опит и на същото ниво като на 15? Разбира се, че е доста по-опитен и се възползва от това. Както се вижда, ясно си прави и сметката.

# 72
  • Далечният изток
Явно нямате представа какво представляват днешните 15-годишни девойки....
Много опитен ще е на 21 години, сигурно това му е първото по-сериозно гадже, на което и родителите знаят, че ходят...

# 73
Точно.
Толкова са отворени сегашните девойки, че техните 15 съответстват на мъжките 20 години.

# 74
  • София
Това кой го казва?’
Защото аз имам други наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт