Отговори
# 555
От новия фраг на Линията
24 април по Гейн

Направо трупясах? 😍💓🔝

# 556
От новия фраг на Линията
24 април по Гейн

Направо трупясах? 😍💓🔝
Това не е ли феникс? Някой беше казал, че е орел, но на мен ми прилича на феникс.
А за новия филм мога само да си мечтая, поне докато някой не го преведе на разбираем за мен език 😥
Но тийзърът е... жесток

# 557
От новия фраг на Линията
24 април по Гейн

Направо трупясах? 😍💓🔝
Това не е ли феникс? Някой беше казал, че е орел, но на мен ми прилича на феникс.
А за новия филм мога само да си мечтая, поне докато някой не го преведе на разбираем за мен език 😥
Но тийзърът е... жесток

Аз мога да го ми преведа но ако се съберем ще видим как ще го наредим
Като видях Озан а въжето на врата и викам
Нее това не е Дженк това сега е Синаново мъчение....

# 558
Въжето  Cry CryCry

:

# 559

Озан Долунай ще ни.... просто
Готвим кърпи не е сефте.

# 560
Оххх, ама не го искам чаак в такава психарщина 😢 Искам да играе драматична роля, но по-спокойна и с щастлив край.

# 561
Мацки, оцеляхме след ЗИ, но след този ще ни трябва специализирана помощ

# 562
Иде голямото реване! Предпоследно.... за 24 април!

# 563
Иде голямото реване! Предпоследно.... за 24 април!

Аз така или иначе съм в болницата до мен по надолу има и лудница. 😅🤷

# 564
Е, момичета, абстрахирайте се, че това е Дженк.... когато някой ви е харесвал и се натиска директно да ви хваща за ръка не ви ли е било неприятно, а не да сте се влюбили само заради това!? Даже още повече ме отблъсква такъв, който не обичам, а той все до мен, че и драми и изпълнения все прави- я се напие, я се развика .

# 565
Не мога да разбера защо Джерен отказа да отиде в болница, след като вижда колко лошо е положението.. А от останалите само Джемре се притесни и настоя да я заведат.
Следват доста тежки епизоди..

# 566
Е, момичета, абстрахирайте се, че това е Дженк.... когато някой ви е харесвал и се натиска директно да ви хваща за ръка не ви ли е било неприятно, а не да сте се влюбили само заради това!? Даже още повече ме отблъсква такъв, който не обичам, а той все до мен, че и драми и изпълнения все прави- я се напие, я се развика .
Канела, съгласна съм с теб. Имала съм много такива, които, въпреки че съм зла, някак не успяват да схванат колко ми е неприятно, та съм стигала и до по-грубичко отрязване.
Но Джемре няма нищо против, да не кажа, че й е приятно, тя дори в следващите епизоди, в болницата, и си го завива, и си го гали по лицето, пък и на път към болницата.
Продължавам да смятам, че тя абсолюнно целенасочено избягва да повярва в чувствата на Дженк, защото си е решила, че това би било твърде опасно. От онези истории, в които знаеш, че ще си счупиш главата.
Не мога да разбера защо Джерен отказа да отиде в болница, след като вижда колко лошо е положението.. А от останалите само Джемре се притесни и настоя да я заведат.
Следват доста тежки епизоди..

Тя е толкова вманиачена, че бебето е нейният билет, че отказва да приеме, че има проблем и може да го изгуби. Точно затова се опитва да демонстрира, че всичко е наред. Fake it until you make it

# 567
Джерен страда от простотията си тази сцена винаги ме кара да стоя като гърмяна.

# 568
Аз така или иначе съм в болницата до мен по надолу има и лудница. 😅🤷

Запази места за 24 ....

Канела, аз още вчера исках да напиша, че колкото повече ходи по нея, тя толкова повече не го харесва. Ама нали е Озан ...мъка ми е. Почвам да стоплям идеята на сценаристите..... Жестокия Истанбул, градът, в който богатите и красиви мъже плачат, отритнати от хемширето. Спят сковани по столове и дивани. В тоя 15 милионен Истанбул като зациклиха по това Джемре направо да се удавиш в сълзи....Ту красавеца Недим плаче.....ту красавеца Дженк. А  Джемре ако я оставят и двамата, и на село няма кой да я земе  Scream
На мен ми е ясно, че Дженк я бройна мед.сестра, защото беше единствената трудна и недостъпна, ама йетер!!!

И песента, която Дженк си напяваше сам в стаята....пак се описваше себе си.

"Без да осъзнавам… Без да осъзнавам
Без да осъзнавам… Станал съм твой "

# 569
Как да няма кой да я вземе Джемре и на село?! Не е поискала не я е взел. Джемре е единствената жена там, която има някаква стойност като човек, като личност. Смятам, че е страхотна, нежна и деликатна жена, която заслужава някой да я направи щастлива.

Напоследък започна да ме кефи и Джерен , че е егоист и ще прегази всеки е ясно, от такава приятелка далеч....Но има нещо в нея, жаждата за живот ли, огън ли... това че до последно не се огъва, спорен мен донякъде се дължи на факта, че не я водят емоциите, а съвсем друга сила - парите. Но все пак е приятна гледка повече от вечно ревящите...
Искаше ми се друга съдба. В живота точно такива успяват... за жалост 😆

Общи условия

Активация на акаунт