Бързи здравословни въпроси и отговори – 29

• 40 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Днеска ми се появи една странна болка отдясно към гърдата, не знам как да го обясня, като вътрешна болка и спазъм основно като издишам, но понякога и при движение. Може ли да е невралгия ?

# 76
Съвсем възможно е. Пролетта на 2017 г. и на мен ми се появи междуребрена невралгия, в следствие лазерна епилация на подмишниците.
Тогава, обаче, сериозно се бях притеснила и посетих кардиолог и мамолог, за да си направя пълни изследвания, преди да реша, че всъщност, си е точно невралгия и просто трябва да изчакам да мине. Отне около година, за да отшуми дискомфортът напълно. Че даже и след това се случваше да имам кратки периоди на лека болка и придърпване.

# 77
Много е неприятно, дано е само невралгия, усещането е сякаш, че е от белия дроб и се притесних да не е някоя пневмония Sad Но не е бодеж, по-скоро тъпа болка и напрежение при издишване.

# 78
При мен имаше всякакви "прелести" - бодеж, придърпване, тъпа и остра болка, усещане за "горене" и възпаленост, чувство за натиск.
Забравих, че и снимка на бял дроб ходих да си правя във "ВМА". Ако искаш, и ти отиди, за да ти е спокойно.
Може да посетиш и кардиолог, за по-пълна представа.
Успех!

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 03:27 от Гърне без похлупак

# 79
Днеска ми се появи една странна болка отдясно към гърдата, не знам как да го обясня, като вътрешна болка и спазъм основно като издишам, но понякога и при движение. Може ли да е невралгия ?
не и аз имам Пт време на време тази болка

# 80
  • БГ
Здравейте, нещо ме е треснала параноята с този ковид. Има ли тест който мога да купя от аптеката, за да проверя дали съм положителна? Нямам никакви симптоми, не знам дали съм била контактна с някого, но при това тъпчене по хранителните магазини знае ли човек..

# 81
  • Пеликания
Да, има бързи тестове в аптеките.

# 82
Здравейте, нещо ме е треснала параноята с този ковид. Има ли тест който мога да купя от аптеката, за да проверя дали съм положителна? Нямам никакви симптоми, не знам дали съм била контактна с някого, но при това тъпчене по хранителните магазини знае ли човек..

Според мен няма смисъл от този филм - всяка седмица ли ще се проверявате?!?

Тестовете от аптеката за мен не са особено верни, на мен не ми показаха. Тоест показаха ми, че нямам Ковид в момента, въпреки че аз имах симптоми. След 2 месеца с количествен тест в лаборатория имах антитела

# 83
  • БГ

Според мен няма смисъл от този филм - всяка седмица ли ще се проверявате?!?

Тестовете от аптеката за мен не са особено верни, на мен не ми показаха. Тоест показаха ми, че нямам Ковид в момента, въпреки че аз имах симптоми. След 2 месеца с количествен тест в лаборатория имах антитела
Благодаря Ви! А при Вас какви бяха симптомите? Мен ме притеснява да не би да съм положителна, а да нямам симптоми и да заразя някого...

# 84
Ами то този риск винаги го има и то от цяла година вече, но не може постоянно да се тестваме. Разбирам те и аз съм параноична понякога Simple Smile , но се успокой и си живей живота. Когато си имала контакт с болен или имаш някакви симптоми е разбираемо да се тревожиш, но като ти няма нищо не се филмирай така.
Иначе аз бях с дразнене в гърлото, главоболие и без сили. Еднократно имах температура 37,5 .

# 85
Благодаря Ви! А при Вас какви бяха симптомите? Мен ме притеснява да не би да съм положителна, а да нямам симптоми и да заразя някого...
[/quote]
Това е нещо, което внушиха на хората, а въобще не е сигурно. Медицината не е измислена сега, ако сте здрава и нямате симптоми, трудно ще заразите някого с нещо. Simple Smile

# 86

Това е нещо, което внушиха на хората, а въобще не е сигурно. Медицината не е измислена сега, ако сте здрава и нямате симптоми, трудно ще заразите някого с нещо. Simple Smile
След една година пандемия твърдиш подобно безумие???

# 87
Да питам и тук как мелаонина помага на лечението на ковид?

# 88

След една година пандемия твърдиш подобно безумие???

Ами не само аз, има лекари, които го твърдят Simple Smile аз лично се доверявам на тях, не на телевизора Simple Smile Помисли малко, шарката също е вирусно заболяване, тя е най-заразна няколко дни преди да избие. Логично ми се струва и при този вирус да е така. Но да ти няма нищо и да не развиеш симптоми, на мен лично ми се струва малко вероятно да можеш да заразяваш някого с нещо Simple Smile Ама защо така с въпросителни, изказвам си мнението, не сте длъжни да ми вярвате Simple Smile

# 89
  • Бургас
Ако беше така нямаше по цял свят да карантинират безсимптомните носители, които са хванати с тест, а щяха да ги пускат да си щъкат.
Херпесните вируси, например, също може някой да ги носи и към момента да няма симптоми, но да ги предаде на някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт