Отговори
# 135
  • гр.Русе
Mari_anka, миличка много ми стана мъчно като прочетох какво си преживяла. Желая ти бързо оздравяване и скоро да ни се похвалиш, че всичко е наред. Целувки на теб и бебенце от нас!   bouquet

# 136
Марианка,направо нямам думи за тия доктори... #2gunfireНадявам се че вече си много по-добре и че бързо ще се справиш с всичко.Пък и вече си у дома с любимите си хора и дори психически щом се почустваш добре това много ще ти помогне.Гушкайте се много с малчовци и мъжле и те ще ти предадат най-положителна и любвеобилна енергия на света, което много ще ти помогне. Hug Heart Eyes Hug
А и знай че и ние сме с теб така че очакваме скоро включване от теб с най-добри новини!

# 137
Марианка,пожелавам ти бързо въстановяване и от тук нататък само хубави емоции Hug Hug Hug

# 138
  • Бургас
mari_anka  - тъкмо преди малко се чудех какво е станало с теб и усложненията, че отдавна нямаше вести  Simple Smile Много лошо, че си минала през целия този ад , но важното е ,че сега се лекуваш и всичко ще отшуми  Peace Гушкай си съкровищата, дано всичко лошо е назад  Praynig
Desssy   - аз си направих кола маска около месец след раждането, нищо не усетих. Но аз нямах външни шевове, все пак. Козметичката ми каза, че това е нормалното време - около месец след раждане, но ти ако искаш пробвай по -рано.
Днес чакам резултати от ушния секрет, ще ходим на УНГ, дано вече мъничето да се е оправило, че да спираме гадните антибиотици  Praynig От тях, освен всичко друго, получи и ужасни колики, защото АБ повреждат чревната флора.  От вчера има и обрив по дупето, пак от тях  #2gunfire
Лек ден на всички   bouquet

# 139
Здравейте момичета!
Мари_анка, съжалявам за това, което ти се е случило! Дано вече всичко е наред и скоро да забравиш за всички неприятни преживявания!

НИКОЛ днес става на 1 месец и виртуално ви черпя.  newsm38 
Днес тя е много усмихната, сякаш знае, че има празник.

Ох, а аз уча за изпит и не знам как ще се справя...

Честит втори месец на Ивелин на Дони972!
Честит първи месец на Николай на Marys, Светослав  на Ивелина, Даная  на Мария85, София  на Mrs G! 

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 12:34 от tonitta

# 140
Честит втори месец на Ивелин на Дони972!
Честит първи месец на Николай на Marys, Светослав  на Ивелина, Даная  на Мария85, София  на Mrs G,Никол на мама Тонита! 

# 141
marianka -направо съм възмутена от случилото се.А твоятгинеколог ,който ти е правил секциото,разбра ли за усложненията ти ?Можел е да се отнесе по-сериозно към твоите оплаквания.
Пожелавам ти бързо възстановяване.

# 142
Честит мини рожден ден на всички бебковци , да растат здрави и усмихнати деца  Heart Eyes
mari_anka, твоя лекар би трябвало да поеме някаква отговорност. Или да се даде глас на случилото се и да не повтаря с други родилки ...  #Cussing out
При нас всичко е наред, Филип видимо наддава добре, в четвъртък сме на преглед и първа ваксина. Вечерно време ни присвива коремчето, но се справяме като пием чайче от копър и се люляме на ръце. Все още се кърмим на 3 4 часа и не пропуска нощното хранене.  baby_neutral

# 143
Честити мини-рождени дни на всички сладки септемврийчета! Добре дошли на новите септемврийки!   newsm51

Мила Марианка, какъв кошмар си преживяла. Пожелавам ти много бързо възстановяване и много радост със семейството ти.

Ние със Сашко сме добре. Будуваме и плачкаме малко повечко. Вчера се радвахме на хубавото време. Днес още не сме излизали, че тук вали и след малко като папкаме ще го сложа в един кош на балкона.

Момичета, как минаха погачите на бебковците?

# 144
Нашата погача мина доста спокойно. Бебко много се бунтуваше цяла сутрин и аз се бях притеснила какво ли ще стане като дойдат гостите, но всички като дойдоха и той като се кротна и 4 часа не помръдна и всички само ми викат : Какво спокойно бебе, и никой не ми повярва, че цяла сутринта не ме е оставил на мира.

Разчупихме погачата, хапнахме я с мед и така.....
Бебко събра много подаръчета и всичко в синичко.

Днес съм си легнала в 3.00 сутинта след като нахраних бебока и после чак в 12.00 на обяд станах, като естествено междувременно ставах два пъти - в 6.30 и 9.30 ч.  да го измия и накърмя. Малко сън не ми достига, но не се оплаквам.

# 145
Здравейте момичета!
Спаси расте и нуждатаот внимание към него - също.
Когато съм напълно сама в къщи ми е трудно и до тоалетната да отида. Много време будува и иска игри, разговори - абе общуване. На 12ти отидохме двамата до църквата и ни изпяха една чиста молитва, а на14 направих погачата в едно заведение. Беше хубаво - коктейлни хапки, сладкиши, торта, сладка пита, вина и шампанско. Доста жени бяхме - над 25, затова предпочетох този вариант. Ще пусна снимки да ни видите.
Валентин - честит автомобил, скъпа. Да си возиш децата живи здрави и както се казва - още по-хубав да ти купят  Hug
Марианка и Бон Есперанс - нямам коментар /прекалено дълъг би бил.../ Само мога да ви кажа, че се радвам д ави видя и, че вярвам всичко да е зад гърба ви!!!
За кола маската - 3 седмици след раждането - цялостно /нормално раждала съм с епизиотомия/
За секса - на 40тия ден. Задължително си купете овлажнител. От хормоналните промени първит емесеци, често сухотата е проблем и оттам жените се стряскат, че ги боли...
Ох... пак плачка...
Целувки на всички бебковци и мами! Heart Eyes

# 146
Ирини,бебе Димитър съ6то не ме оставя да отида до тоалетна Laughing,добре 4е сутринта сестра ми дойде за малко и постоя при него и аз можах да си направя сутре6ния тоалет.Иска да стоя при него да му говоря,´само за момент 4е го оставя и пла4кааа.´
Разбрах 4е ве4е павихте питка,аз ре6их да я направим на Димитров ден,нали бебо е именник.
Да питам мамите,запо4нахте ли масажите,гимнастика...кога я правите и каква коъметика ползвате.Ние ве4е от в4ера правим,педито ни препоръ4а масажистка която ми показа на тази възраст как да ги правя,голямо удоволствие е за Митко  Simple Smile
Мамите със секцио,как се справяте,операцията зали4ава ли се,боли ли ви понякога?
Е,лека ве4ер на вси4ки мами  Simple Smile

# 147
Здравейте, момичета!
Радвам се, че при вас всичко е наред. Днес пак бях на лекар в частната клиника. Хубава практика имат, че си следят случаите и сами ми насрочват часове, за да ме видят как съм. Бедрата и таза са ми ужасно надути. Док каза, че няма така лесно да ми мине, защото е изгубено ценно време, през което е можело да се вземат адекватни мерки (иде ми да #2gunfire моят гинеколог). Човекът каза, че за дългогодишната си практика за втори път вижда толкова тежък тромбофлибит, но ме успокои, че съм "прескочила трапа" (това бяха точните му думи). Но аз така съм се психясала вече, че определено имам нужда от психоаналитик. Отделно свекърва ми ми къса нервите до полуда. Като бях в болницата тя гледаше бебка у дома. И сега се държи все едно тя е майката на детето и тя е домакинята в тази къща. За съжаление още съм твърде слаба да се справям сама и се налага да идва от време на време. Буквално ми издърпва детето от ръцете и започва да ме наставлява как да го обличам и гледам, почти не ми дава възможност да си я нахраня, а не съм си я виждала цял месец... Но това е друга тема.
И ние правихме погача, но аз не се чувствах добре и си поканих само три приятелки. Като се сетя какви празници съм организирала за Мими... Само да оздравея, ще се старая повече и за Веси.
Целувки!

# 148
Сладурки, привет и от нас с Ваньо вече на единмесес и ходили до педиатъра!!!
Натежали сме само от кърма килограм почти и 5 см. по високи сме Grinning
Сложиха ни ваксина и плакахме малко.
Марианка съчуствам ти за прживяното и те мисля с позитивни чувсва за бързо възстановяване! А какво е объркал на операцията лекаря ти?
Честито на мамите с питка  bouquet
Ваньо е като "брошка на зърно" готов на всякакви компроиси в позите само да е до мен-тоооолкова е миличко Heart Eyes
Кога  можем да ги слагаме в кенгурче знате ли?
А от къде мога да си купя от кърпите/не знам как точно се наричат/ които пак са за през рамо и бебчо си лежи вътре? ДДДали в Премама ги има?
Отивам че ме чака Simple Smile

# 149
Здравейте мамчета !

Честит първи месец на всички дечковци и на тези, които са им правили погачи.
Ние се позагубихме малко, защото използваме хубавото време за разходки.

mari_anka, направо ми настрахна косата като прочетох какво е станало с теб.  Shocked Звучи много страшно. Боже, направо не е за вярване, че от едно секцио може да се стигне до такива усложнения.  #Crazy Трябва да потърсиш някаква отговорност от този, който ти е правил секциото, защото това му звучи като лекарска немърливост.  #2gunfire Ох, дано да се оправиш час по-скоро за да можеш да се радваш на дечицата си. А на свекърва си не се сърди. Важното е, че ти помага жената. Аз си нямам никакъв помощник и си мечтая поне за 1-2 ч някой да ме отмени през деня, ама няма на кой да разчитам.

валентин, честита ти придобивка. Лека и безаварийна ти пожелавам да си я караш. Много хубав подарък са ти спретнали. Сега вече ще можеш и на срещи на мамите в София да ходиш.

Алфи, в кенгуро може да се носи бебето след 2-я месец, а тези кърпи, за които питаш се казват слинг, само че не мога да ти кажа къде има в София. Софийските мами ако знаят да пишат.

Поздрави на всички от нас с Мони.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт