Откъде си поръчвате капките инфакол ?? Аз останах с впечатление , че са немски , но в Германия ги няма ( поне така ми каза моята позната ).

Промени на:
Аз мислех че най-малко до 3 - 4 месец ще сме само на кърма и сега незнам какво да правя. Не е ли много рано за тези сокчета?
продължаваме да мажем , започва да минава малко по малко. Също така стоим в легенче с тетра за около 5 мин преди вечерната баня. От както правим тази процедура Светослав всяка вечер се изаква в легенчето
И от сега се чуди как ще го къпем тогава

.
,вече незнам как ще я опазя тази зима,ако е кара така,ще я спра от ясла.На всичкото отгоре е в свекърва ми,заради бебето и още повече се натъжавам,че немога аз да се грижа за нея в този момент-горкото ми детенце,адски ми е съвестно,че в момента е като изолирано,заради Габи.
да излезе по-тежка от колкото е 

Много съжалявам за каката,дано скоро да мине гадната болест! 
Сега вече нещата са много по-добре,просто е необходимо време... 

И при нас нищо не помогна - всички капки пробвах и нищо...Най се тормозя, че почне ли да суче и започва да се гърчи от колики, кърменето продължава час и после дремва 20 мин и пак рев...И така е цял ден (при него пък коликите са сутрин от 6 до късния следобед). Само нощем суче ефективно и спи след това добре. Сега съм поръчала и немските Лефаксин, но като гледам май ще чакаме всички 3тия месец да си отшумят сами..
/