Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 188
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 37 905
  • София
Неясни? Аз мисля, че са много ясни.

# 37 906
Все още Карадайъ не е издигнат за президент. Утре ще стане ясно името на кандидата. Може да е той, но може и да не е.

# 37 907

Скрит текст:
Невинен до доказване на противното отдавна не важи. Щом те нарочат за корумпиран, си обречен - все едно дали наистина си или не си.
Корупцията на Курц била, че плащал на някакъв таблоид да хвали партията му. И той, и таблоидът отричат. Документи няма. Има голи твърден
Има ги тези неща в човешката история - ловът на вещици в средновековието, преследването на "враговете на народа", маккартизмът...сега е в омекотен вариант, но принципът е същият. Работи се без истински доказателства, насъсква се тълпата, действа се чрез емоциите, а не чрез рациото.
https://bnr.bg/post/101538121/rosen-iordanov-iznenadata-shte-doi … zat-v-prak-dialog
"Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог". Тази теза изложи в коментара си по БНР психологът Росен Йорданов.

Според него настоящият президент Румен Радев е в зоната си на комфорт, заради което не би имал желание да се появява в ситуации, които ще го извадят от нея. Йорданов прогнозира, че щабът на Радев ще полага усилия да се избягват срещи с другите кандидати за "Дондуков" 2.

Някой виждал ли е Радев в дебат? Да каже нещо повече от 1-2 заучени фрази със съскащ тон?

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 22:45 от Анонимен

# 37 908
  • София
3. Курц подаде оставка, заради корупция във властта и веднага задействала се прокуратура.
май е обратното - прокуратурата е "посетила" канцлерството и е започнало разследване за корупция.
в следствие на това той е подал оставка.

Благодаря за корекцията Simple Smile

И сори за спама и флууд-а Blush

# 37 909

Скрит текст:
Невинен до доказване на противното отдавна не важи. Щом те нарочат за корумпиран, си обречен - все едно дали наистина си или не си.
Корупцията на Курц била, че плащал на някакъв таблоид да хвали партията му. И той, и таблоидът отричат. Документи няма. Има голи твърден
Има ги тези неща в човешката история - ловът на вещици в средновековието, преследването на "враговете на народа", маккартизмът...сега е в омекотен вариант, но принципът е същият. Работи се без истински доказателства, насъсква се тълпата, действа се чрез емоциите, а не чрез рациото.
https://bnr.bg/post/101538121/rosen-iordanov-iznenadata-shte-doi … zat-v-prak-dialog
"Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог". Тази теза изложи в коментара си по БНР психологът Росен Йорданов.

Според него настоящият президент Румен Радев е в зоната си на комфорт, заради което не би имал желание да се появява в ситуации, които ще го извадят от нея. Йорданов прогнозира, че щабът на Радев ще полага усилия да се избягват срещи с другите кандидати за "Дондуков" 2.

Някой виждал ли е Радев в дебат? Да каже нещо повече от 1-2 заучени фрази със съскащ тон?
Колкото и ББ сме виждали, да изказва нещо повече от монолог за магистралите.

# 37 910
Но Борисов не се явява за президент, доколкото знам Simple Smile. Дори и да оставим настрана неверността на горното...

# 37 911
Не се е явявал, когато е трябвало. Разпитваха ги поотделно в тв студио с Нинова, щото ако беше дебат, Нинова щеше да го попилее и въобще нямаше да го остави да си изнася самохвалебствените монолози.

# 37 912
Sapphire, Радев - Цачева-2016- незабравим дебат…за тези които не помнят избирателно.
Има го и в Ю туб….
Не търси дебат на ББ…Да, той три пъти на парламентарни избори не се е явявал и заявка за лидер на партия и бъдещ на правителство не е давал, затова и на дебат не се е явявал, нали?
А сега, освен президентски, няма ли и парламентарни избори? Дали ще го видим в студио сред други лидери на партии?

# 37 913
  • София
Sapphire, Радев - Цачева-2016- незабравим дебат…за тези които не помнят избирателно.
Има го и в Ю туб….
Не търси дебат на ББ…Да, той три пъти на парламентарни избори не се е явявал и заявка за лидер на партия и бъдещ на правителство не е давал, затова и на дебат не се е явявал, нали?
А сега, освен президентски, няма ли и парламентарни избори? Дали ще го видим в студио сред други лидери на партии?

Той иска да участва в дебат, ама няма желание. Laughing

# 37 914
Нещата не стават от днес за утре. Поразиите на комунистите още не можем да ги оправим и 12г. няма да се изчегъртат лесно.

# 37 915
Още ли дъвчете гражданството на КП? Нека поне КС се произнесе.
Несравнимо е неговото с корупцията на Бацко.
Кой е казал, че е сравнимо?

Не знам дали е сравним, обаче вече става   супер досаден и нахален, пак е при Георги Любенов и се прави на две и половина,  Южна Осетия Боже мили, котка по гръб не пада  Simple Smile

Доста фалшиее тая усмивчица обаче вече. И позитивизмът му отиде на кино,  подхвана и той негативната кампания и заплахите.

# 37 916
  • София
Как замазва отговорите, ей! Пренасочва въпроса към някакви алабалистики за това какво лъжели за него, какво говорели, имаме и позитивни като "нашите потребители твърдят, че...". Бравос, писал си е домашните в Харвард - говорим за себе си, за своите мечти, ние сме визионери, купете нашия продукт, не обръщайте внимание на бъговете, това не са бъгове.

Волен съвсем е задълбал в антиваксърските - никой не бил виждал вируса, никой не знаел какво има във ваксините.

# 37 917
  • София
Малко се е пообрал и посмирил сякаш сега при Любенов де. Може и така да ми се струва.

# 37 918
Значи,(обичам тази паразитна думичка "значи" Yum),изтормозиха Илиев за плагиатството,но за Петков и неговата декларация с невярно съдържание,(което е много по-тежко престъпление от плагиатството) - нищо! Докога с това избирателно "правосъдие"?!

# 37 919
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да си дойдем на въпроса за съдебната реформа.
От днешните новини, съдът е пуснал боксьора от Световрачане, защото още имал да лежи присъда "домашен арест" от предишно провинение. Щели да му сложат полицаи пред вратата лично да го пазят великия герой! Значи и за това ще плаща данъкоплатеца?!

Имам въпрос към представителите на ДБ, които са за т.н. съдебна реформа. Защо не чувам нищо за натрупване на вина и по-тежки наказания, присъдени от съда, вследствие от това?

Как така съдът сега пуска разбойника, защото не си е доизлежал предишната присъда, вместо да му отсъди още по-тежко наказание, в случая вместо домашен арест, да отиде в затвора за по-дълъг период?!
До кога ще ни заблуждават уважаемите кандидати за управляващи с някаква си измислена съдебна реформа, без всъщност да предлагат нищо ползотворно?

Какъв е този съд, който вместо да присъди по-тежко наказание, пуска престъпника да си доизлежи предишното вкъщи, след като е извършил вече ново престъпление?!

Благодаря за този пример.
Точно заради това има нужда от реформа.

Съдиите се ръководят само и единствено от Правото, а то не винаги е справедливо
И затова искат промяна

И това всички го усещат

Какво значение има какви други закони ще приемат, проемни и мерки, когато всичко това се крепи на една калпава основа

Първо трябва да се направи съдебната реформа и после да се гради нагоре
Преди това всичко е замазване на очи, защото няма справедливост

Общи условия

Активация на акаунт