Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Велики Преслав
А някой ползвал ли е това.
Купих го, но нямам впечетления.
http://aromatic.bg/product-82-a1-gel-anti-scale-for-washing-machines-2-in1

# 166
  • София
Аз съм доволен от него. Обаче, регистрацията от тази платформа не е пратена нали?
Нямам представа, дадох линка, защото от сайта на Билла не мога да избера конкретна страница.

# 167
# 168
  • Велики Преслав
Во0ще не съм доволен. Добре, че е евтин.

# 169
Не изпира, така ли?

# 170
  • Велики Преслав
Всъщност, аз не го пробвах както другите. Но на мен ми миришеше много гадно.

# 171
Е ,то вече не  е много нов . Има го от поне 2 седмици в сайта на ДМ Германия

# 172
  • Габрово
Сигурно много сте го коментирали ,но добър прах ли е
Weiser Riese?Как е прахът за бяло,и как е за цветно?Какъв клас е /нещо като Рекс и Бонукс ?

# 173
Среден клас е . Ползвала съм гела за цветно и универсалния прах /за бяло / и бях доволна . Горе_долу се справяха с петната . Няма прах  Weiser Riese за цветно , само гел .

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 19:14 от blueberrу

# 174
Аз също ползвах гела за цветно, не бях очарована.

# 175
Сигурно много сте го коментирали ,но добър прах ли е
Weiser Riese?Как е прахът за бяло,и как е за цветно?Какъв клас е /нещо като Рекс и Бонукс ?
Среден към нисък клас. Има прах и за цветно, но явно не го внасят вече :
https://www.rossmann.de/de/haushalt-weisser-riese-colorwaschmitt … l/p/4015000350853

# 176
  • Велики Преслав
Аз пък доволен бях. Переше си.

# 177
  • София
И аз съм доволна от гела. Писах как лятото бяхме на гости при мама и с този гел за цветно се изпраха стари петна от една грешка на детето, които иначе не бях успяла да махна.

# 178
  • София
Влизам, за да се оплача от прах Ариел за бяло. Не изпра елементарно изцапване с фон дьо тен от бяло поло, фина материя, което пуснах на програма за деликатни тъкани на 20 градуса. Извадих го все едно не е прано и с риск да повредя материята го пуснах повторно на програма памук, 40 градуса (нямам опция за коригиране на температурата, памук и микс са ми по 40 градуса). Просто съм в потрес - от всякъде ни заливат с "безупречното изпиране на Ариел подс и със студена вода", то праха не пере, та капсулите! Направо не знам какъв прах за бяло да търся вече, сигурно ще рискувам да поръчам Персил или коментирания по-напред Ариел от емаг, макар да дам още толкова за доставка. Единствено ме притеснява да не дойде с изтичащ или изтекъл вече срок на годност и да трябва да дам и същата сума за връщане.

# 179
  • Велики Преслав
Влизам, за да се оплача от прах Ариел за бяло. Не изпра елементарно изцапване с фон дьо тен от бяло поло, фина материя, което пуснах на програма за деликатни тъкани на 20 градуса. Извадих го все едно не е прано и с риск да повредя материята го пуснах повторно на програма памук, 40 градуса (нямам опция за коригиране на температурата, памук и микс са ми по 40 градуса). Просто съм в потрес - от всякъде ни заливат с "безупречното изпиране на Ариел подс и със студена вода", то праха не пере, та капсулите! Направо не знам какъв прах за бяло да търся вече, сигурно ще рискувам да поръчам Персил или коментирания по-напред Ариел от емаг, макар да дам още толкова за доставка. Единствено ме притеснява да не дойде с изтичащ или изтекъл вече срок на годност и да трябва да дам и същата сума за връщане.
Рискувай с Бинго, аз го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт