Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Какъв немски  Ариел си ползвала ?

# 496
  • София
Някъде цветоулавящи кърпички на промоция?

# 497
Някъде цветоулавящи кърпички на промоция?
В Лидл има още останали от кърпите на др.Бекман _ 7 лева , 40 броя .
Бяха на промоция миналата седмица , но още са на същата цена , тъй като на са в постоянния асортимент .
Аз си купих вчера .

# 498
Какъв немски  Ариел си ползвала ?
За цветно пране, купен от немски супермаркет . Братовчед ми караше камион и връщайки се, ми носеше .
Та пробвах тамошните големи разфасовки Персил и Ариел за сто и отгоре пранета.

# 499
  • Варна
Как процедирате с бели тениски с щампа. Ако се пере на висок градус с прах за бяло, не избелява ли щампата? Ако пък перем на нисък градус, някак не се изпират добре. Поне при мен стават „засечени”.

# 500
Бели тениски с щампа пера на 40 градуса , обърнати наопаки , със светли цветни дрехи, за които съм убедена , че не пускат бои/ почти нямам чисто бели дрехи,/, даже пера с прах за цветно.
Нямам засечени , пробвайте избелване със сода за хляб , добавена към праха.

# 501
  • Варна
Какво количество сода? Вътре в перал ята или в чекмеджето се слага?
Бели тениски с щампа пера на 40 градуса , обърнати наопаки , със светли цветни дрехи, за които съм убедена , че не пускат бои/ почти нямам чисто бели дрехи,/, даже пера с прах за цветно.
Нямам засечени , пробвайте избелване със сода за хляб , добавена към праха.

# 502
Ако са качествени , нищо няма да им се случи . Пера бели тениски с щампи на 70 или 60 С с прах за бяло и избелваща добавка .

# 503
  • Варна
То на самите тениски пише 30градуса и аз си спазвам.
Цитат на: blueberrу lin[i
[/i]k=topic=1323194.msg43018095#msg43018095 date=1623956150]
Ако са качествени , нищо няма да им се случи . Пера бели тениски с щампи на 70 или 60 С с прах за бяло и избелваща добавка .

# 504
Доволни ли сте от капсулите и сухия прах Ариел от Емаг?
Преди дрехите миришеха уникално. Но сякаш откакто вкараха тези разфасовки в найлоновите пликове, мирисът също се промени и вече  никак не ми харесва.
Купихме сух прах Ариел от магазина, на много по-висока цена, но пък си мирише супер. И сега се чудя дали да не мина на такъв?!
А за капсулите на Тайд и Ленор какво мислите?

# 505
Стела, сама казвате, че забелязвате посивяване на цветовете. 30 градуса е прекалено малко за бяла дреха.
Вие избирате със сива или бяла тениска ще ходите облечена.

# 506
За содата- количество колкото наполовина на праха, но съм гледала една блогърка, лично не съм го правила.
След като съсипах една оригинална тениска на 60 градуса, не си правя повече експерименти с температура , по- висока от 40. 30 e твърде малко за каквато и да е дреха, особено за бяло пране.

# 507
Мале , на блогърките да се има доверие за пране ...
Сигурна съм , че над половината от тях перат на най_кратката програма , с "еко" препарат на 20_30 С ....

Доволни ли сте от капсулите и сухия прах Ариел от Емаг?
Преди дрехите миришеха уникално. Но сякаш откакто вкараха тези разфасовки в найлоновите пликове, мирисът също се промени и вече  никак не ми харесва.
Купихме сух прах Ариел от магазина, на много по-висока цена, но пък си мирише супер. И сега се чудя дали да не мина на такъв?!
А за капсулите на Тайд и Ленор какво мислите?
Много видове има . Трябва точен линк .
Тайд _ изпират добре , аромата е супер ...
Ленор _ малко посредствено изпиране , страшно силен аромат ...

# 508
Не , на определени потребители повече може да им  се има доверие😂
Когато блогърът/ инфлуенсърът е тясно специализиран в ниша чистене/ полезни лайфхакове, естествено, че ще му повярвам повече, отколкото на някого, неприемащ чужда позиция.
И става въпрос за сода Ернет, ако се не лъжа, която жената предлага да се замени със сода за хляб.

# 509
Това е снимка от влога ли?
Само като видя чорбалаците, наредени отгоре...ми става ясно защо търси начин да избелва заваляни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт