Перилни препарати и омекотители – 65

• 41 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Нормално да не ти хареса , с под 5% избелители е ...
И аз търся добър прах за бяло ...

# 91
Препоръчайте ми прах за бяло, преди ползвах ОМО, но последния, който взех не ми хареса. И да попитам защо някои от дрехите, основно бельо и сутиени започват да сивеят? Пера ги само с бели дрехи, с препарат за бяло.
Coral от магазините за паралелен внос.

# 92
  • На изток от Ада
Някой писа тук, че посиняването било от оптичните избелители в праховете за бяло . Каза, че ползвала прах Персил за цветно и добавка oxi на Хейтман

# 93
Петя , гел или прах ? Защото на гела дозировката му е само за 2_3 кг ..

# 94
  • Пловдив
Coral white+ 5-15% кислородни избелители гранулиран прах за пране,но...цената му е 9,99лв за 20пранета в м-н Борн,110мл за 4-5кг,има дозировки и за повече кг сухо пране.От Борн купувам и Persil powergems с 30% кислородни избелители,10лв за 12пранета.От Гърция или от магазините за паралелен внос купувам прах за пране(има и течен) Klinex 15-30% кислородни избелители,цената е между 14 и 18лв за 44пранета.За бялото си пране винаги ползвам перилните препарати на Unilever(Persil powergems е Омо за английският пазар),това е моят личен опит,бялото пране ми е "тиха лудост".

# 95
Петя , гел или прах ? Защото на гела дозировката му е само за 2_3 кг ..
Прах. Концентрат е.
https://www.coral.de/de-de/waschmittel/coral-white-pulver

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 10:34 от petiaivanov

# 96
Благодаря , не бях виждала такъв Корал .
Надявам се , че ще го намеря .

# 97
Благодаря , не бях виждала такъв Корал .
Надявам се , че ще го намеря .
Моля. Като отидеш на горния линк и цъкнеш под снимката, се завърта снимката и можеш да видиш задната ѝ страна. Там е описана дозировката според твърдостта на водата и замърсеността на прането. Този прах много добре почиства и пералнята.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 10:45 от petiaivanov

# 98
Да , видях я дозировката .
Мислех си , че е за 2_3 килограма пране , защото в момента имам един течен розов Корал за цветно и дозировката е дадена за 2_3 кг пране .

# 99
Розовият Корал е специализиран за вълна и коприна. Това е причината дозировката да е такава.
За цветно е в тъмно синя опаковка.

# 100
Не , този не е за вълна . Мисля , че е лимитирана серия за цветно .
Скрит текст:

# 101
  • София
Препоръчайте ми прах за бяло, преди ползвах ОМО, но последния, който взех не ми хареса. И да попитам защо някои от дрехите, основно бельо и сутиени започват да сивеят? Пера ги само с бели дрехи, с препарат за бяло.

И на мен ми се е случвало, но само с дантелените бели сутиени или бельо. Пера с хубав прах, с памучните бели дрехи нямам проблеми, но с бельото все така става... явно е заради деликатната тъкан.

# 102
  • Варна
Да, бельо, сутиени и при мен се случва да посивяват. Според мем е от
*Тъканите са деликатни, а моята пералня няма 30 градуса и пера на 40
*Омекотител или капсули ги развалят. В магазина, от който си купувам сутиени, всеки път ми напомнят, да не ползвам омекотител. Обаче ползвах капсули и ми посивя ликрата.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 12:00 от stenly

# 103
Да, бельо, сутиени и при мен се случва да посивяват. Според мем е от
*Тъканите са деликатни, а моята пералня няма 30 градуса и пера на 40
*Омекотител или капсули ги развалят. В магазина, от който си купувам сутиени, всеки път ми напомнят, да не ползвам омекотител. Обаче ползвах капсули и ми посивя ликрата.
Тези не развалят микрофибър:
https://www.chanteclair.it/cura-dei-tessuti/detersivi-per-lavatr … vatrice-sensitive

# 104
На мен ми посивяват от този синия със содата ...
Забелязах го след около 10 пранета .
Та остатъка от него мисля да го изхвърлям ..

Общи условия

Активация на акаунт