Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 040
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • Sredets/Burgas
Тайс, прах за бяло. Абсолютен аналог на нашия Ариел, но ароматът не е толкова напрапчив.

# 136
Тайс, прах за бяло. Абсолютен аналог на нашия Ариел, но ароматът не е толкова напрапчив.
Мерси, така си и мислех. Сега ще има да го подмятам.
Важното е, че си купих от Лили Персил за цветно на промоция . Който влиза първо в паралелЕни магазини и не помни какво е чел, така му се пада.
Идва ми да отида с кутията в магазина и да питам онази жена защо ме излъга така зловещо. Изрично ме попита с какво пера, за какво ми трябва и като си разказах всичко , грейна. Ето, това е за Вас. Аман от мошеници.
И като си имаме тук такава прекрасна тема, която и чета усърдно , съвсем като идиот се чувствам сега.

# 137
Тайс,  сдобила си се с един отличен прах за бяло!

# 138
  • Пловдив
tays,nuova tecnologia sbiancante-нова избелваща технология,pio bianco non si puo- по-бяло не може,невъзможно.Това е Даш за бяло,може и светли цветове,премиум клас перилен препарат,но за цветно е само течен или капсули.Предполагам,че знаете в Италия Ариел е под името Даш.В Западна Европа имат практика да си перат дрехите с "универсален" препарат-на 40градуса цветните,на 60градуса бялите дрехи.

# 139
Няма как да не ви се похваля  -  най-накрая намерих Скип .
Взех зелена кутия , 45 пранета за 16.90 лв.
Съдържа от 5до 15 % кислородни избелители

# 140
Няма как да не ви се похваля  -  най-накрая намерих Скип .
Взех зелена кутия , 45 пранета за 16.90 лв.
Съдържа от 5до 15 % кислородни избелители
Хубаво пере, аз съм много доволна. Отворих го скоро, а го домъкнах лятото от Гърция.

# 141
Радвам се , че  е добър .
Ама ако го кажа от къде го взех...
Произведен е февруари 2021

# 142

Кажи, че си от Варна 😁😁😁

# 143
От къде ?

# 144
От Плевен съм . Но съм на почивка в момента . Купих от малък град през  който минах _ Разлог . На центъра има магазин за вносни перлни препарати , имат и Фейсбук страница .
Според вас този Скип с какъв омекотител ще се комбинира ?

# 145
Като един четящ темата , но винаги купуващ си едно и също, реших да разнообразя в магазина за паралелен внос до нас.
Търсех си прах за цветно.
Продавачката ми предложи ето това нещо :
https://www.kupuvai.bg/bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%B7%D0%B0- … D0%B5%D1%82%D0%B0

И понеже тук съм чела, че италианският е хубав, го взех. И у нас започна четенето и превеждането, после и с търсачката търсих по темите тук отзиви.
Не е работа на потребителя да търси превод на описанието на вносен продукт, който се продава на нашия пазар. Законът за защита на потребителя вменява тази отговорност на търговеца/вносителя.
Трябва задължително да има етикет на български език с вярно, пълно и разбираемо описание на продукта и неговите характеристики, указания за употреба, срок на годност, тегло/обем, производител и т.н.
За неспазване на изискванията глобата започва от 300 лв.

Тайс,  сдобила си се с един отличен прах за бяло!
Чак пък отличен... Допреди година-две беше по-лош от нашия Ариел, но след като и в него намалиха избелващите агенти, вече почти няма разлика. Да речем, че нашият е една идея по-добър, но и двата не се справят добре с бялото. Трябва да се слага нещо допълнително.
С годините скапаха качеството на всички видове прах Ариел, не само у нас. Единственото изключение за бяло остана немския Ариел компакт.

# 146
Just User за мен е . Скоро не съм му гледала състава.  Немския няма ли 30 % избелители ?

Скоро виждали ли сте някъде Персил прах за бяло ? Нещо май изчезна . В Билла го нямаше като ходих в ДМ също и в Лили..
Струва ми се ,че чистят и праха за цветно ..
В Билла праховете за цветно Персил бяха отделени на отделен щанд , имаше само 2 пакета , на цена от 8 лева.
Прах Klinex как е като качество? Колко процента избелители съдържа ? Не намирам състава  .

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:06 от blueberry84

# 147
Just User за мен е . Скоро не съм му гледала състава.  Немския няма ли 30 % избелители ?
15-30 %. И в нашия Ариел имаше толкова преди да ги намалят, а не переше толкова добре. Не е въпросът само в процентите. Немският е с по-добра формула - избелва добре на 40 и 60 градуса, прането не посивява, защото мръсотията не се отлага обратно върху него, съдържа повече ензими. Много добър препарат и с висока цена.

# 148
  • Русе
От Плевен съм . Но съм на почивка в момента . Купих от малък град през  който минах _ Разлог . На центъра има магазин за вносни перлни препарати , имат и Фейсбук страница .
Според вас този Скип с какъв омекотител ще се комбинира ?
Ако Скип е = на Омо, значи ще се комбинира добре с Коколино.

just user, Персил за бяло писах, че си купих преди малко павече от месец от Метро.

# 149
  • Пловдив
blueberry84,вече съм писала за прах Klinex-с 15-30% кислородни избелители е,в момента го ползвам за бяло и надмина очакванията ми.Препарат на Unilever е,производителят на Skip,само за гръцкият пазар(преди 2год за първи път го видях в Гърция),няма хлор(така поне пише-horis hlorio-без хлор),за мен лично е по-добър от Skip за бяли дрехи.Skip,Klinex комбинирам с гръцки омекотител Soupline Mistral(синия),има го почти във всички магазини за гръцки преперати.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 14:37 от artemida

Общи условия

Активация на акаунт