Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 082
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Аз днес за пореден път взех този Персил за бяло. Много ми харесва и прането свети

# 151
Аз си взех кутия Диксан.

# 152
Аз днес за пореден път взех този Персил за бяло. Много ми харесва и прането свети
Точно същия купих от Метро преди 2 седмици за почти 12 лв.. Два пъти пускам бяло- гола водА!  Пак ще купувам Корал явно.

# 153
Аз си купих една кутия гръцки Диксан , 16 лева за 46 пранета.  5-15% избелители . Нещо не ми хареса аромата на Клинекс . Взех и един омекотител Кушелвайх, син . Ще се пробва .
За цветно ни купих нищо,  че съм пълна .

# 154
  • София
Скрит текст:
Just User за мен е . Скоро не съм му гледала състава.  Немския няма ли 30 % избелители ?
15-30 %. И в нашия Ариел имаше толкова преди да ги намалят, а не переше толкова добре. Не е въпросът само в процентите. Немският е с по-добра формула - избелва добре на 40 и 60 градуса, прането не посивява, защото мръсотията не се отлага обратно върху него, съдържа повече ензими. Много добър препарат и с висока цена.

Това ли е коментирания Ариел компакт?
https://technovision.bg/produkt/perilni-i-pochistvashi-preparati … za-bqlo-prane-18/

Редактирам се, за да попитам този Персил за бяло, същият като официалния внос за България ли е? Никъде не намирам състава му.

https://www.emag.bg/perilen-preparat-persil-regular-60-izpiranij … 922/pd/DNK00YBBM/

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 22:53 от malina_smile

# 155
Тук можете да търсите съставите според държавата:
https://mysds.henkel.com/index.html?appId=YPSSW_INGUW

# 156
  • София
Благодаря, но от сайта на emag не ми става ясно дали това е Персил официален внос за българския пазар или е за друга държава, за да го потърся.

Ако обаче Ариел, който публикувах в линка, е коментираният и е с повече избелители, бих поръчала него, въпреки почти тройно по-високата цена. В последно време имам проблем с бялото пране, определени блузи сивеят и бих заложила на нещо качествено, за да ги оправя. В момента ползвам Ариел от Била, мисля, че е с 15% избелители (дано не бъркам точно цифрата).

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:18 от malina_smile

# 157
По бар-код излиза все за източно европейски държави.

# 158
Точно същия купих от Метро преди 2 седмици за почти 12 лв.. Два пъти пускам бяло- гола водА!  Пак ще купувам Корал явно.
Взех го за 8,90лв.

# 159
  • Пловдив
Аз не съм доволна от праха за пране на Хенкел-нито гръцки,нито италиански Диксан,нито турски Персил,от официалният внос не купувам препарати и козметика.Скоро купих гръцки Диксан лавандула(харесвам аромата) за червените ни дрехи,но бяли или светли дрехи не бих изпрала с него.

# 160
malina_smile, най-новият Ариел компакт изглежда така:
Скрит текст:
Този, който си показала, е, мисля, доста стар вид - на няколко години.
Много добър е и прах Персил мегаперли за бяло.
Скрит текст:
Нашият Персил също изпира доста добре. За съжаление, остана единственият прах за бяло с прилично качество на нашия пазар.

# 161
# 162
  • Велики Преслав
Аз съм доволен от него. Обаче, регистрацията от тази платформа не е пратена нали?

# 163
  • София
Много е добър! Като го пуснат на 10 лв за 40 пранета си купувам по 3 Simple Smile

# 164
Както вече ти отговорих , но в другата тема , добър е , дори отличен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт