Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 011
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз пера на памук. 6 кг ми е пералнята и никога не я пълня докрай.
Сама си гласи времето, около 1.30ч на 40С.

Течен много харесвам Омо, новото, Коколино, което видях днес в Била официален внос 45 пранета 20 лв.

Има промоция на Персил течен 20 пранета за 8 лв (за който се интересува).

# 601
Пристигнаха мегаперлите.

# 602
  • Пловдив
Каква е дозировката?

# 603
# 604
И моите са в Спиди, но чак в петък ще ходя да си ги взема, че няма пАри сега.
Други са, не е същата картинката като на сайта, забелязвам.

100 мл помня Гес писа, че е на немските перли, 80 беше на австрийските.

# 605
Ето, нищо общо със снимката на сайта. Съвсем пресни мегаперли.

# 606
Да, изненадах се и аз. Щях да питам момата вчера, като ми се обади за потвърждение на поръчката, до кога им е срока, но ти като каза че не се бърка и стари да са, се отказах.

# 607
Аз пера на памук. 6 кг ми е пералнята и никога не я пълня докрай.
Сама си гласи времето, около 1.30ч на 40С.

Течен много харесвам Омо, новото, Коколино, което видях днес в Била официален внос 45 пранета 20 лв.

Има промоция на Персил течен 20 пранета за 8 лв (за който се интересува).
В Метро ще е на промоция – 45 пранета , 11.50 лв .
Моите перли вече са пристигнали .
След работа ще ги взема и задължително ще ги снимам .
Да, изненадах се и аз. Щях да питам момата вчера, като ми се обади за потвърждение на поръчката, до кога им е срока, но ти като каза че не се бърка и стари да са, се отказах.
Аз напълно забравих да я питам ....

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 11:09 от blueberrу

# 608
  • Пловдив
Мерси!
И аз пуснах, но нямам известие още за пратка...

# 609
Ще ти се обади момата да потвърдиш, и пуска пратката.

# 610
  • София
И аз вчера поръчах, но току що се обадиха, че наличонастта е изчерпана, както за бяло, така и за цветно. Внос бил препатът и не могат да кажат кога ще има наличност.

# 611
  • Пловдив
Аз си намерих 2пакета мегаперли за бяло в моя град(Пловдив),в онлайн магазин,18пранета за 10,70лв.Утре ще пристигнат в посоченият от мен офис на Спиди,доставката е безплатна...доволна съм.

# 612
Здравейте, не успявам да се ориентирам в темата... Кой прах ще ми препоръчате за цветно/всякакво пране? Търся за баба ми, та ако може да е наистина прах/перли. Ако някой случайно купува прах онлайн, ще се радвам и на линк.. иначе си харесах сайт с доста голям избор, та ще се надявам да намеря нещо добро там.

# 613
Здравейте, не успявам да се ориентирам в темата... Кой прах ще ми препоръчате за цветно/всякакво пране? Търся за баба ми, та ако може да е наистина прах/перли. Ако някой случайно купува прах онлайн, ще се радвам и на линк.. иначе си харесах сайт с доста голям избор, та ще се надявам да намеря нещо добро там.
Няколко страници назад съм препоръчала един Ариел за цветно , 18 пранета, с който пера и бели дрехи.Аз лично съм много доволна от него и имам чувството, че ми стига за повече от указаните.
В началото слагах доза като на опаковката, нямаше изплакване и намалих , вече слагам на око според замърсеността и количеството пране.

Какво представляват тези перли?
Като цяло, остана ли доволна от нещо, не обичам да експериментирам. Много се разочаровах от капсулите на Ариел, това чудо нямаше изплакване и не переше добре.
Пак да похваля “моя” Ариел - прах на 40 градуса един светлосив суитчер, омазан с кал, трева, ягоди, череши и преседял десетина дни забравен в колата. Изкарах го без петънце, не съм третирала предварително петната.
За петна, дори стари и “запечатани” с пране, съм много доволна от това- не оставам без него:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 15:09 от Не се сърди, човече

# 614
  • София
Как са като аромат мегаперлите?

Общи условия

Активация на акаунт