Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Личните проблеми отразяват ли се върху отношението към един човек?

 • 4 288
 • 143
 •   1
Отговори
 • Мнения: 85
Здравейте,
Бих искала да получа вашето мнение по един въпрос, защото не ми се е случвало до момента, не знам какво да очаквам и как да постъпя. Ще се радвам да чуя и мъжки мнения ако е възможно.
Личните проблеми отразяват ли се на отношенията на един човек към потенциален партньор?
От известно време поддържам комуникация с мъж, близък до моята възраст. Излизали сме няколко пъти но почти в повечето случаи отношенията ни са онлайн. Много го харесвам като човек – отношението му към мен, външността му. Не е от типа-много усмихнат, забавен, интелигентен, бла бла.. но пък ми показа, че иска да ме опознае като човек-моите качества и отношение, а не се хвърли в интимности. Освен това е добър човек. Намеренията му в началото бяха сериозни но от около месец един от близките му хора има здравословен проблем. От тогава не говори много за личните си намерения, планове или да инициира срещи, които правеше преди. Споделя ми често за тези проблеми. Успокоявам го и проявявам разбиране, но не знам докога мога да издържа така. Действително нищо не се случва между нас. Уж ме харесваше, а действия няма. В 90% от случаите той ме търси и то всеки ден, но вчера не го направи. Мислех си да не би да е емоционално обвързан с проблемите и да не иска да ме натоварва, но вече започвам да си мисля че не изпитва чувства.
Дали да го потърся и да го попитам дали са наред нещата, или просто няма интерес? Моето его е голямо и не искам да изглеждам като глупачка. Чувствам се гадно, защото имах очаквания, макар и не големи, а изглежда може и да съм се заблуждавала. Или дали просто да не продължа напред, дори и да ми е трудно в момента?

# 1
 • Мнения: 2 861
Много егоистично звучи това, което си написала.

# 2
 • Мнения: 878
Личните проблеми се отразяват върху отношението към целият свят.

# 3
 • Мнения: 4 259
По-добре го остави наистина, та да може да си намери свясна жена после. Щом в труден за него момент пак мислиш за себе си ми е ясно колко ти пука за чуждите чувства.

# 4
 • Мнения: 715
Не само егото ти е голямо...

# 5
 • Мнения: 2 687
Леко гнусничък ти е поста.
Ако имам близък човек със здравословен проблем, и някаква там, с която си пиша от няколко месеца, започне да ми държи сметка защо обръщам повече внимание на близкия си човек, а не на нея - ще и бия шута толкова бързо, че няма да успее гък да каже.
Ау, ядосах се.

# 6
 • Мнения: 85
Да, може би съм егоист защото към всичко и всички проявявам разбиране и търпение, а към мен кога ще проявят такова? АЗ САМА съм демонстрирала подкрепа към него и съм готова да го подкрепям винаги и това което очаквам единствено от него е взаимност. В миналото съм се доверявала на хора, които са се подигравали с мен. Мога да давам съвети, рядко говоря за своите терзания, но това неведение ме изважда извън граници. Освен това проблемът не е толкова здравословен, колкото психологически и има оправяне, стига човекът да проявява воля.

# 7
 • Мнения: 4 879
Един ден не ти се е обадил и вече късате?
Ами да, направо късайте, не губи времето на човека.
Отговор на въпроса ти: да, отразяват се, а тежките проблеми се отразяват много сериозно.

# 8
 • Мнения: 1 480
Защо я обвинявате, те са на ниво ухажване, реално са никакви. Държи се така, все едно е изгубил интерес, а може и да не е това. Да си в такова неведение си е дразнещо, определено. Особено като си се впрегнал.
Просто поговорете с този човек, опитай се да изясните ситуацията. По отговора и последващите действия ще разбереш какво се случва.

# 9
 • Мнения: 2 687
Защото явно не си човек, към когото хората желаят да проявяват разбиране и търпение. Само 16 реда текст си написала, а преобладаващата част от коментиращите вече не те харесват - трябва да се замислиш дали проблемът не е в теб.

# 10
 • Мнения: 4 797
Aз не те харесах още от профилната снимка Wink

# 11
 • Мнения: 4 259
Ами, човекът те търси в 90% от случаите, защо ти не проявиш взаимност и не го потърсиш единия ден, в който не те е търсил той? Може би той иска да види ти интересуваш ли се? Ти каниш ли го на срещи, проявяваш ли инициативност, говориш ли за твоите намерения? Да не излезне, че чакаш всичко той да прави и по-скоро това да го натоварва също?

# 12
 • София
 • Мнения: 15 377
Първо - не си в интимния му свят, разбирам пълен с безсилие, притеснение и страх за близък.
Второ - егоизмът е много здравословен в някакви граници. Отвъд е гротески за околните.
Трето - един ден ако те докара до подобна драма, не знам как би понесла по-тежки житейски повратности и раздели.

И това от човек, който тропа с краче - Ми, писнА ми, аз кога?!

Ами когато му дойде времето. Когато надраснеш собствения си егоизъм и егоцентризъм и можеш да даваш, без да очакваш реципрочност.

# 13
 • Мнения: 184
Отразяват се личните проблеми и на любовните отношения. Но не е задължително човека да се затвори и да се отдръпне. Например може да иска да се видите и да се разсее. По време на срещата да е с изострена чувствителност заради проблемите му и от неволни жестове да забележиш, че наистина държи на теб и те харесва... или обратното иска само да си пишете от време на време.

Като цяло за мен онлайн комуникацията и виртуалните връзки са нищо. Една пълна илюзия. Трябва си достатъчно на брой срещи на живо, за да се разбере ще я бъде ли работата или не.

На профилната снимка изглеждаш добре. Според мен ще станат нещата.

# 14
 • Мнения: 1 649

Освен това проблемът не е толкова здравословен, колкото психологически и има оправяне, стига човекът да проявява воля.

Това изказване ,както и доста от първия ти пост са грозни .Не знам на колко си , но не подхождат на зрял човек .
Значи , този човек ти е никакъв и ти се тръшкаш , че един ден не ти се е обадил . Горкият , ако започнете връзка .

Общи условия

Активация на акаунт