Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 426
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Мамексито, а колянцето как е?
Иркооо 🤗🤗🤗
Тук все още не вали, само се кани 🙃
Курдов, добра програма, дано не мине котка път!
Лейди, давай смело напред!
Вангобче, лягай с книжка 😉
Миме, чудни снимки
Менюто днес
з - кафе, диня; о -пърленка и салата; в - домашна торта с последния козунак

# 511
  • София
Добрутро...

Днес плодов ден, отсега съм страшно гладна и не знам как ще го изкарам този ден...
На сичкото отгоре е понеделник и е дълга седмицата, оммм.
Ще се меря утре, дано нещо помръдне, че коремището ми е огромно, че и гЪз съм заформила, ужас...

Аз уикенда го изкарах по следки с кърска работа, исках и разходка в планината, но това побъркано време валя 1749 пъти.

Хайде хубава и спокойна да е седмицата на всички ни!

# 512
  • Бургас
Драстииии,

Днес съм свършила 74380751 задачи в офиса и имам поне половината след работа.
Такава енергия, такова чудо!! Да не ми се надяваш.
Обаче, като си планирам седмицата от понеделник и като подпукам задачите една по една, ми е по-леко.
Дори мога да си позволя да се отдам на размишления, т.е. да блея баирите Laughing
През почивните дни храненето беше някво никво. Май обърках дните, но се постарах да не смесвам.
Та, днес съм на вгх и за обяд си взех парче солен кекс от ръжено брашно с тиквени семки.
Когато девойката го сложи в пликчето си помислих да си взема 2 парчета, пусто лакомо око, но и едно ме засити.
Нямам идея каква ще е вечерята ми. Не ми се яде сладко...Хммм

Жгмъци, аз утре съм на плодове. Имам някакви банани и ябълки, та това ще е.
Мамексче, как си душо кукурузена? Нямаш спиране ти,нямаааш! Болеше те коляното и пак се метна на велосипеда.
Мимчо, голяма красота е тази палма.

Хайде, един по един на отчет! Smiling Imp

# 513
  • Русе
Приключих със служебните задачки и тъкмо си мисля какво да спретна за вечеря.
Жгмъци Hug и на мен ми е гладничко, но на обед хапнах здравословна салата (помолих да е без дресинг), така че доста ме засити (моркови и червено цвекло), мисля за вечеря да е салата, домати и краставици и малко ядки, за да не ми скърца Grinning

# 514
И аз свърших 12345432146789 задачи. Най мразя понеделника, след събота и неделя стартирам с летящ старт. През седмицата нещата се наместват и влизат в коловоза. С изключение на яденето То никога не влиза в коловоза. Снощи не вечерях, тази вечер салата. Боже и не мърдат тези кила. Laughing

# 515
  • София
Ехо, ей ме на! Явявам се на отчет:
З. Няколко ягоди;
О. багета със салатка;
В.  Чийз кейк и черен шоколад.
Утре ягоди, банани и печени ябълки.
Много ме мързи в това време 🙃 Цалувки и 🍀🍀🍀

# 516
До тук удържах - шопска салата. Фатката на отслабването е в спането - ако не легнеш навреме ще изядеш света. Joy

# 517
  • София
Иринита, да ти е живо и здраво момичето. С лекота да покорява върховете в живота! Hug

Днес свалиха конците на мама. И успяхме да й сложат първа доза ваксина.
Надявам се да вляза тези дни в някакви релси относно храненето.
Лека нощ на всички! Hug

# 518
  • Калифорния, САЩ

# 519
  • Русе
Иркооо 🥰🥰🥰
След втори плодов - още -0,400
Ако продължава така скоро ... ще стигна кг, от които стартирах първата 90 ДД 🙄

# 520
  • Targovishte
Здравейте, банда!

ИР - страхотно кафе, благодаря!!!

ДЕСИ - браво! Само внимавай да не Счезнеш съвсем.

МИЛЕНСКИ - стискам силно палци за бързо възстановяване.

Момичета, аз реших да направя няколко врътки преди санаториума, като целта е да не се подувам повече. Не толкова да свалям. Та менюто ми вчера беше - З - без; О - бърканица "Обери хладилник": по-малко от една шепа кайма, запържих на трохи. Сложих едно цяло яйце и един белтък (другият жълтък отиде за шпакловка на лицето на жена ми) и три рендета кашкавал (толкова малко беше че без малко да рендосам и един брой пръст на дясната ръка). Та това ми беше обядът със зелена салата. Вечерята беше кето баница със салата домати и краставици.
За Днес: З - йок. О и В - лапад с ориз на фурна. На обяд салата е краставици натюр, за вечеря краставици и домати плюс зелен лук.

ВЪПРОС - някой дали запази рецептата за хлебчето с хуск, която бях пускал тук. Нещо съм я загубил. Горе долу се сещам, мога да импровизирам, ама друго си е с рецепта.

За днес,  а и по принцип до края на другата седмица (преди санаториума) - имам сто хиляди и една задачи. Гледам да направя няколко трайни репортажа, не актуални, които да пускам докато съм там. Плюс ежедневните ми работи. Плюс ангажиментите по стягането на "новата" кола - ходене по майстори и морги, които са в Шумен (проблемен е главно интериора, машината е немска, здрава). Плюс уреждането на едни документи, нужни на жена ми, но ги движа аз (за какво точно - ще ви сюрпризирам приятно скоро, надявам се).
И на всичкото отгоре, нали съм регистриран в Бюрото по труда, ме задължават да отида на курс с гръмкото название "Сътрудник в малкия и среден бизнес", което казано с обикновени думи значи че ще уча за секретарКа. Опитах се да се оттърва с резервацията за Баня, но те ме контрираха че имам право на 20% неприсъствени дни. Така че оттървяне няма. Ще уча за секретарка. Сигурно ще ни обучават как се вдига телефон, как се казва "Ало" и как се копират документи.... Бесен съм, ама... Та този курс ще продължи два месеца и ще ме ангажират всеки ден от 8.30 до 12.30. И накрая, представете си, завършваме с Държавен изпит.  Почваме от четвъртък, а днес след обяд ще сключим и договор.

И тъй като кафето на ИРка го изпих на няколко пъти вече, ето и за вас:

Приятен ден, банда, и помнете, че ви обичам!

# 521
  • София
И накрая, представете си, завършваме с Държавен изпит. 

Безумен курс с подобаващо завършване!
Satisfied Satisfied Satisfied

Добрутро,
избутах плодовия и сега съм гладна, като куче.

Ом...

# 522
Мамексче, как си душо кукурузена? Нямаш спиране ти,нямаааш! Болеше те коляното и пак се метна на велосипеда.

Край,виновна си,рязко ми се приходи на море,като чух кукуруз Sunglasses!
Деско, Иринитка коленцата много-много бавно сякаш почват да се отдуват.В петък ходих при един рехабилитатор,и сега сутрин и вечер опъвам едно метърче и си меря обиколката на краците над коляното Grinning.Колелото е с лечебна цел,ако само лежиш пак не е добре,трябват правилни движения,без усукване,за да се разтика течността.Вчера не издържах вече на този зимен гъз и подкарах и фитнеса,много полека,една тренировка от преди сега си я деля за два дни,но все е нещо.Доволно ми е,че и карта си направих,да не би да ме хване мързела Relaxed.
Курдов запали любопитството ми,за документите на жената Thinking...А за другото-смешно ли е или плачевно не знам.
Миленски радвам се за мама Hug!

# 523
  • Русе
Курдов, никакъв шанс да се изгубя (толкова много кг никогиш не съм била Sad), за рецептата - ще проверя на домашния лаптоп довечера Simple Smile
Мамексито, радвам се, че е по-добре Hug
Oф, тази и другата седмица ще лудна ( приключваме семестър, освен всичките амнайсет задачки, които ми се появяват Grinning) сигурно студентите ми си мислят, че на тях им е трудно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524
  • Бургас
Глаааад!
До тук две две ябълки и 100 гр суров микс.
Ще си турна някоя тиквичка и моркУФчИ на фраерчето, че няма издържане. А и Мастършеф има....
За да не мисля за манЖа изчистих къщата. Тази вечер спират водата за 24 ч, профилактика, казват, и аз хванах прахосмукачката и стирката.
Мамексче, приемам вината и съм готова тутакси да я изкупя. Само ела. Купих джаджи за барбекю от Лидл и сега  като те четох, разко усетих аромата  на печена царевица с масъУце. Много й разбирам, да знаш!
Обаче, аз обичам едновремешната царевица, не тази сладката, която ти се лепи по зъбите...и не само там Smiley
Деско, какво са за теб амнайсет задачки, виж да бяха миндирнайсет Laughing
Аз нещо съм много енергизирана...не спирам и имам енергия за триста  луди. Усещам как колегите в офиса се споглеждат и си мислят "Бре, тоя вАмпир, вместо да се куртуляса като одъртява, по-шашав става! Вещица ще да е!:stuck_out_tongue_closed_eyes:" Защото въвличам и тях в моите подреждаческонареждачески активности. Smiling Imp

Мори, ти къде пак счезна, бе моме??!!
Емче, Джулс, Деми, Бела, Сватенцето, Занатка..вие да не мислите да прескомите лятната тема и направо на есен с песен??!! Ааааа, не така!
Ако има и други, които съм пропуснала, да не се правят на  ощипани булки, ами да се явяват моменталически Kiss
Стрелата съвсем отлетя в друга посока
Лейди с талянецо, кви ги творите ??? Грехове некви???

Общи условия

Активация на акаунт