Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Калифорния, САЩ

# 541
# 542
  • Targovishte
Мамо ИРИНИТА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все така слънчева, усмихната и вярна на себе си! Да бъдеш здрава и успешна!

# 543
Честит рожден ден, Иринитке! Обичкаме те! Бъди все така себе си! ♥️

# 544
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден Иринита!
Пожелавам ти здраве и обич, много щастливи моменти с обичните ти хора!
Да получиш страхотни подаръци!

# 545
  • София
ИРИНИТКО, ❤❤❤ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти здраве, усмивки, веселие, търпение, споделени щастливи дни и много сбъднати мечти!
Целувам те! 😘😘😘

Ир, 😘😘😘
Сисонка, 😘 кифличките ти ли ги майстори? Жестоки са!
Днес: за закуска забърсах фреш портокал, обяд и вечеря леща и салата.
Инджи, 😘❤😘

# 546
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден, прекрасна Иринита Heart  Бъди все така великолепна Heart
Прекрасен ден да имате всички Heart

# 547
Честит рожден ден на нашата фурия Иринита. Да бъде все така огнено неотразима, блестяща и завладяваща!

# 548
  • София
Честит рожден ден, Иринита! Пожелавам ти от сърце много здраве, щастие и късмет! Heart

Момичета и Курдов, чета ви, но просто имам много задачи и не мога да се включа активно с коментари! Мисля ви и ви се радвам на волята да влезете отново в режим. Hug Лек ден на всички!

# 549
Честита да си ни, мила Иринитко! Hug Вселена от толкова емоции, настроения, харизма! Като морето - ту бушуваща, ту кротка, но винаги постигаща баланса. Бъди здрава, все така майчински и женствено топла, и безмерно щастлива! Heartpulse
Сиско, прекрасни кифлички! Hug
Ирко, днес и аз търся слънчицето! Hug Тук денят започна валежно и духливо!
Прегръдки на всичкиии! Hug

# 550
Честита да си Иринита Kissing Heart Здрава бъди с любимите си хора, много да те глезят и не се променяй - защото си уникална! Heart

Джулс Kissing Heart съчувствам ти - ще минете и през това! И Шуши ще е ученичка Heart - и аз да подкрепя важността на учителките от началния курс!
Мамекс Kissing Heart ауууу, нИ знам от къде можеш да си купиш такъв чадър Stuck Out Tongue Winking Eye
Кефя са на маникюра ти, а и на здравословната работна обстановка Stuck Out Tongue Winking Eye А , да ако идваме пак към твой терен , звънкам!
Ир Kissing Heart търсим го и ние днес Слънчицето Heart
Сиси Kissing Heart малее кифлички!
Моето меню днес:
О - варени яйца, лабне, краставица и майонеза на салата; В - мусака с тиквички, салата
Прекрасен четвъртък, банда!

# 551
  • Бургас
Скъпи мои, ненагледни, масата е готова - джангърено естествено! Чакам ви!

Обичам ви!

# 552
  • Русе
Честит рожден ден, слънчева Иринко! Бъди много здрава - всичко останало го можеш! Обичам те!

И тук няма слънчице Sad аз съм в онлайн часове/срещи от 8 часа и не знам кога ще свърша Grinning
Джулс, и аз подкрепям важността на началната учителка (за съжаление от собствен опит), ако искаш пиши ми на ЛС или във фацето да видя мога ли да помогна (поне с инфо Wink). А за дипломирането
Скрит текст:
обадиха ми се да питат дали мога да връча "дипломи" на такива завършващи Stuck Out Tongue Winking Eye и може да се наложи ...
Емчееее, как си :*
Мамексче, много ми АресА маникюра, а за работата - дано по-дълго време имаш такова работно обкръжение :*
Вчера менюто беше
з - кафе, о - ориз със зеленчуци, в - картофки и една бира ММ и едни приятели са виновни Grinning
За днес плана е
з - кафе, ягоди; о - салата и пърленка; в - дом. торта

# 553
  • Leeds, UK

Честит рожден Иринка. ❤😘

Аз ще се появя по-късно днес, че съм на тренинг.

# 554
  • Русе
Деска, мале колко ще е яко ти да връчваш на наште пиленца, на 26 ти в Унито ще е, 🤩😍😍 Ще те чакаме! 💖

Иринита, идвам! ❤
Нямам твоето дар слово и няма да мога да изразя всъщност пожеланията си така дълбоко, като теб, но знай, че са от цяяяялото ми сърце! Пожелавам ти здраве и любов, но най-вече да запазиш този уникален дух, който витае в теб и, с който умеееш да заразяваш всеки наоколо! Дали ще вдъхнеш сила и надежда, дали ще дариш усмивка и любов.....Честит рожден ден! ❤❤❤

Деми, ❤❤❤

Целувки на всички, 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт