Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 408
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Калифорния, САЩ
, стискам, с пълна сила!!!

Честит ни празник - на всички! Мой, ваш, техен, наш - празник си е, светъл и изпълнен с толкова много усещане и живот, с толкова много значимост и истина. нека всеки го празнува (или го е изпразнувал) така, както го усещам так както българското в него му казва.
          Ние с моите дечица го отпазнувахме онзи ден (Емче Simple Smile), бяхме си само ние, без много показност и величие. Видеото е от телефона на родител, аз си сложих една прекрасна жилетка, която ми прибави още десетина килограма към пищната снага (не, не се оправдавам, само казвам предварително). И слагам още едно видео с пожелания по случай празника, последното изказване е моето. Утре ще замета, не цитирайте, моля.

И кафенцееееееееееее:

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 06:30 от ir74

# 586
Добро утро.

Курдов, стискам друже.

Ир, както винаги сте прекрасни. Просълзихте ме. Браво! Цветята са за теб.

Приятен ден, бандичка. Simple Smile

# 587
  • София
Добро утро 😍
Ир, 😘😘😘 прекрасни сте! Поклон пред това, което правиш!
Курдов, 🍀🍀🍀 силно стискам!
Сисонка, 🤗
Лека да е седмицата, приятели! 🍀🍀🍀

# 588
Добро утроооо! Hug
Ир, прекрасни сте всички! Някак си неусетно свикнах да очаквам твоите клипчета за този празник! Цялата ти отдаденост, старанието на децата...трогват! Hug Толкова сте далече, а сте ми толкова близо! Hug Прииска ми се да съм отново малка и да си ми учителка! Hug
И Ванко рецитира, нали...малко след песничката Hug Sparkling Heart
Курдов, разбира се, че ще стискам палци! Нека всичко се разреши както е най-добре за теб! Hug
Джулс, много сладко оправдание! Не съм се съмнявала в правописа ти, но продължи да си такава, каквато досега Hug
За всички ви важи! Hug
Да е хубава и зареждаща седмицата, банда! Hug

# 589
  • Русе
Ир, специално за теб

Разчувства ме много!
Курдов, стискам палци вече, дано се получи!
 Джулс, ние май всички сме така (тези, които темата ни събра и ... останахме 🤗)
И за мен вчера беше специален ден.
Скрит текст:
За тези, които имат време - това е тържеството за празника във Видин https://www.facebook.com/watch/?v=930859444432989

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 22:07 от desi_mama

# 590
Курдов стискам много , да стане това , което е най- добре за теб и семейството ти!
Ир уникална си с това , което правиш, а децичата са прекрасни! Поклон !
Деска и за теб! Прекрасна!
Джулс Kissing Heart
Вангоби Kissing Heart как е крачето?
Една слънчева и успешна седмица ви пожелавам , банда! Kissing Heart

# 591
  • Русе
💖

Ир, страхотни сте! Това, което правите е велико! Поклон! 💖💐🍀

Деска, а ти какво излъчване имаш....Прекрасна! Честита грамота и признание! Браво! 🌸🥰

Деми, ❤

Като за първи ден от работната седмица, смятам, че писах много, 😁
Слънчев и усмихнат ден, бандичка! 😘😘😘

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 10:18 от Juls14

# 592
Десиии, браво, разкошна! ♥️♥️♥️

# 593
Ир, ти си човек с голямо сърце, невероятна си!!! Просълзих се от вълнение, умиление и гордост! Поклон!💝🌺
Деси, за пореден път, ще кажа че съм горда да те познавам! 💝🌺

# 594
  • Targovishte
Здравейте, момичета. ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА СИЛА, която вече убедено мога да твърдя, че я има. Пускайте палците. БЛАГОДАРЯ.

Скрит текст:
Днес, заедно с моята съпруга станахме собственици на едно малко двустайно жилище, апартамент в кооперация. На площ от около 64 кв.м. са разположени хол с кухненски бокс плюс огромна спалня, която ние ще разделим на две вбъдеще. За да стане това факт, съпругата ми изтегли ипотечен + потребителски кредит (документите, за които ви бях казал). Мощно рамо удари и тъста, който също изтегли кредит, с който да погасим половината от съществуващ мой кредит (това бе задължително условие). И ето това всичкото наложи в последните няколко дни да раздвижа и завъртя на около 480 градуса едни 97-98 хиляди лева - абсолютно виртуални. Както знаете иначе съм като църковна мишка. Мощно използвах връзки и познати - нещо, което не обичам и не съм правил, освен веднъж заради баща ми.
Предстои ни лек освежителен ремонт, преди него разчистване, след него мебели и най-накрая преместване с всичкия багаж от квартирата. Надявам се това да се случи в рамките на около 2 месеца, в десет дни от които няма да съм в града - това също малко забавя нещата.
Ипотечният кредит ще го плащаме 30 години, затова казах че това ще определя живота ми до самия му край. Потребителските кредити са със срок 10 години.

Искам да ви споделя и колко случайно стигнахме до това жилище. Насочихме се първо към жилище, което беше абсолютно празно, с нужда от голям ремонт. Така се свързахме с агенцията, която го продава. В последния момент, докато обсъждахме тази сделка, се появи и продавачът на настоящия апартамент, който вече закупихме. Та този апартамент е в най-хубавия квартал на града и е обзаведен почти напълно. Има и кухня, и уреди, банята що годе е добре и т.н. Големият недостатък е супер малката тераса, което ще наложи закупуването на сушилна. Вероятно ще купим и нова готварска печка. Според остатъка на парите след ремонта, ще решим и как ще се отопляваме. Към момента то се отоплява от печка на дърва с водна риза и има прокарани радиатори. Единият вариант за нас е отопление с газ, използвайки съществуващата инсталация, но това май е доста скъпо. Вторият вариант е климатици. Ще решим по-нататък.

Другото, за което исках стиснатите ви палци - е, то не се случи. В цялата тази дандания днес - между времето в банката и ходенето при нотариуса - бяхме извикани и от Отдел закрила на детето, предложиха ни да поемем грижа, спешна , но временна, за "дете" като приемни родители. Момчето обаче е пуберитет с проблеми от психично естество и ние решихме че няма да се справим с това. Имаме време да помислим още ден-два, но засега като че ли надделява мнението, че не е като за нашите възможности.

Та така, най после днес си сядам на Д-то. Сутринта освен че правих обзор за Дарик, ходих да ме видят в курса, дето уча за Секретарка, в 9 вече бях в банката, в 9.50 - в Отдела и в 11.30 - сделката при нотариуса. След това направихме още един оглед на вече нашия апартамент, а в 12.50 успях да отида и в моята банка, в която да погася предсрочно половината от съществуващия вече мой потребителски кредит. Сега вече съм на работа и след малко ще започна да наваксвам това, което трябваше да свърша до обяд.

ИР - Вие сте едно малко съкровище. В този отдалечен от България кът от света вие посявате зрънцето на познанието за българщината, за българите и за родината. Нямам достатъчно думи с които да изкажа моето възхищение към труда и упоритостта които полагате. Браво!

ДЕСИ - ти си слънцето, което ни озари днес! Да пребъдеш!

Благодаря ви! Сила сте!

# 595
Курдов, мн се радвам, честито! Само положителни моменти, много щастие и радост в новото жилище! 🥰

# 596
  • Стара Загора
ООо Курдов, много хубаво, честито да ви е, прекрасни моменти в новото жилище ви желая.

# 597
  • Бургас
Ето ме и мен!
Дечицата бяха при мен и  почти нямах време за интернет общуване.
24 май за мен винаги е бил специален празник. Много мил и затрогващ, защото аз много обичах да ходя на училище. А в гимназията действително бяха най-хубавите ми юношески години.
Да са ни живи, здрави,неуморни и все така вдъхновяващи Деси, Ничия, Ир, Лия и Курдов!
Клипчето ще гледам вкъщи, че в офиса не е много възпитателно!

Подобаващо, като за начало на седмицата, днес свърших 100 задачи.
Курдов, честито! Ето, че нещата, които искаме с цялото си сърце се получават! Живейте, в новото си жилище, в обич и сговор до дълбоки старини! А за другото - послушай интуицията си! Според мен сега не ви е време И за такива емоции.

От днес започвам почивка в режима. Последните кг, преди празниците бяха 58,4 и ще приема тях като резултат. Т.е. общо - 4,2 кг. Днес кантарев не беше особено благосклонен, но беше очакващо.
Снощи правих интересни кюфтета от моркови. Интересни, защото се съчетава сладостта на морковите, със сол и кимион.
Та рецептата е: (аз ще напиша "моята доза", от която излязоха 20 кюфтенца)
8-9 настъргани моркова (по-големи)
2 яйца
7-8 с.л. оризово брашно ( в оригиналната рецепта е бяло брашно)
сол
кимион
Аз добавих 2-3 с.л. кисело мляко и малко сода, за да бухнат.

Та, продуктите се смесват и върху хартия за печене в тавата на фурната, се оформят кюфтенца. Пекат се на 200 градуса за около 12-15 минути.

Допълнително направих сос от кисело мляко, копър и чесънчИ и....леле, мале....Animal Pig

# 598
Привет и от мен!
Ир, невероятни сте, възхищавам ти се!
Деси, ти си нашата гордост!
Курдов, пускам палците, радвам се, че нещата се случиха!
Току що пристигнах! Не съм очарована от комплекса...целия е в лястовичи гнезда и курешки. Дори стаята сменихме, беше с две гнезда, птичетата хранят малките си и себе си и акат на воля! Joy
Разбирам умилението към малките птичка, но аз най добре знам какво коства съжителството с тях - пера, акита, перушина, кокошинки и всякакви други паразити.

# 599
  • София
Курдов, честито! Със здраве и щастие да си живеете! Много внуци и правнуци да тупуркат в новото жилище! 😊
Деско, 😘😘😘 и тук да те поздравя! Горда съм, че те познавам!
Иринитко, 😘 прекрасен резултат!
Аз си продължавам след водния в петък сега мисля вървя заедно с Деси и съм на плодове 😃.
Мими, прекрасно да си изкарате 😍
Инджи, 😘 бива крачето. Обратно на логиката, когато ходя повече по- малко ме боли .😁 Гледам да правя  поне 8000 крачки. Ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт