Първо честито на всички месечковци, да са здрави, весели и да папкат
:Ние още не се обръщаме, правим някакви опити, то без успех.
Напъва се да седне, но и това не ни се отдава за сега. Май си открихме краката, но ги пипаме само във ваничката
/не знам защо?/.И ние да се присъединим към отбора на клюкарките. Освен, че реагира на всеки шум, но защо е решил и да ме драска и щипе с тез малки пръсти и големи нокти не знам. Уж ноктите ги режа през ден, ама те все по бързо дерат. Коте да си имах у дома нямаше да съм така издрана. Вече си слагам блузи без деколте, за да няма жертви.
Ирка страхотно е столчето, много ми хареса
. Със здраве да си го ползвате.Много е готин Румката с тази шапка. И Макси много ми харесва, чак ми се иска да имам една девойка, но след някоя друга година. Такъв голям избор има на хубави момци /майски/,че .................. да му мислят мадамите
. Олче, адашът много е палав
. Не си губи времето, направо в кревата
. Браво на него. Ама и мацката му е голяма кукла, отварял си е очите.Мимозке много си паднах по твоята хакерка, много е готина и издокарана
/както винаги/. Пейзи кажи в кой квартал сте се преместили.
Bubilina – не се натъжавай. Знам колко е гадно някой да ти рови в къщата, но най-важно е, че с Никол сте живи и здрави. Златото вярно спомен, но се купува.
kalia – честити ви зъбчета. Браво. Относно акането на нас ни действа сокче с ябълка и грозде /по-точно ни действа гроздето, но аз го давам комбинирано/. Ако искаш пробвай.
Бетинка и страхотна в тази люлко-столче и Марти в новата количка с новите дънки.
Всички със здраве да си ползват новите придобивки и по-хубави да им купят.
Оххххх и аз да си споделя, мойто мъж днес се прибра болен с температура и всички екстри за сезона. Предупредих го, че ако не се оправя бързо ще го пращам там от където се е разболял. А очичките му светнаха
, аз го отдадох на температурата, но знае ли човек /хи хи хи /. Сега много ме е страх да не лепне нещо на Велизар. Eхххххххххххх стана страшно дълго, но

Отивам да спинкам
. Чао до утре.
Честити зъбчета на Нелката!
, да си я ползвате със здраве!
Да поздравиш Балчик от нас, че ми е много мъчно, че не дойдохме до морето.
От скоро и краката си лапа. Но пък не се е обърнала, е веднъж само, ама тя даже не разбра какво и как го е направила
Много добре ни се отрази на нас почивката в Бг
Ей така ходех
, но поне днес се чувствам човек. Даже сутринта сама се събудих, нашата си седи кротко в леглото и си играе със самолетчетата над нея. Остави ме да си поспя
Дано избият безпроблемно, ама с едно няма да спре одисеята, докато всичките излязат

пък и факта че за един месец кухнята струва 10.50 хич не е за подценяване.
А за домакинстване не си се хвалила някой да помага, направо незнам....

и съм на тръни, сама си видях едно кариесче, дано не ме боли много, че упойки не искам и нямам време за такива, а и не мога да си позволя да излизам от упойка, че тогава да храня, пък миа АМ не иска, така че отпада и този вариант..
, че Калоян става на 5 месеца.
А става все по - зле, току - що забелязах, че вече и тестисите и главичката на пишлето са се зачервили. Следобед ще ходим на доктор, но ако все пак някой е имал подобен проблем, нека сподели как се справи с него!
ВЕСЕЛ М. Д. И НА КАЛОЯН