Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 409
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,  майчета!!!
Първо честито на всички месечковци, да са здрави, весели и да папкат  bigdance2 Tada :

Ние още не се обръщаме, правим някакви опити, то без успех. #Puppy dog Напъва се да седне, но и това не ни се отдава за сега. Май си открихме краката, но ги пипаме само във ваничката  newsm37/не знам защо?/.
И ние да се присъединим към отбора на клюкарките. Освен, че реагира на всеки шум, но защо е решил и да ме драска и щипе с тез малки пръсти и големи нокти не знам. Уж ноктите ги  режа през ден, ама те все по бързо дерат. Коте да си имах у дома нямаше да съм така издрана. Вече си слагам блузи без деколте, за да няма жертви.
Ирка страхотно е столчето, много ми хареса Hands Clap. Със здраве да си го ползвате.
Много е готин Румката с тази шапка. И Макси много ми харесва, чак ми се иска да имам една девойка, но след някоя друга година. Такъв голям избор има на хубави момци /майски/,че .................. да му мислят мадамите Heart Eyes.
Олче, адашът много е палав kiss. Не си губи времето, направо в кревата dancing. Браво на него. Ама и мацката му е голяма кукла, отварял си е очите.
Мимозке много си паднах по твоята хакерка, много е готина и издокарана  love001 /както винаги/.
Пейзи кажи в кой квартал сте се преместили.
Bubilina – не се натъжавай. Знам колко е гадно някой да ти рови в къщата, но най-важно е, че с Никол сте живи и здрави. Златото вярно спомен, но се купува.
kalia – честити ви зъбчета. Браво. Относно акането на нас ни действа сокче с ябълка и грозде /по-точно ни действа гроздето, но аз го давам комбинирано/. Ако искаш пробвай.
Бетинка и страхотна в тази люлко-столче и Марти в новата количка с новите дънки.
Всички със здраве да си ползват новите придобивки и по-хубави да им купят.

Оххххх и аз да си споделя, мойто мъж днес се прибра болен с температура и всички екстри за сезона. Предупредих го, че ако не се оправя бързо ще го пращам там от където се е разболял. А очичките му светнаха #Shocked, аз го отдадох на температурата, но знае ли човек /хи хи хи /. Сега много ме е страх да не лепне нещо на Велизар.

Eхххххххххххх стана страшно дълго, но  smihesorry
Отивам да спинкам   sleepuu. Чао до утре.

# 166
Благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат  bouquet
Бубилина, много съжалявам за загубите и шока, които сте преживели. Само да сте живи и здраве, другото ще се оправи Heart Eyes
   tooth Честити зъбчета на Нелката!
 честита количка на Шоши 1stroller, да си я ползвате със здраве!
    Мимозка и на вас честити ви дънки, тя и Жулката каква голяма изглежда със тях. Пък и на компютър я учиш от сега, работна да стане като мама Simple Smile Да поздравиш Балчик от нас, че ми е много мъчно, че не дойдохме до морето.
  Ванилка, тя и Йонито така пее, ама аз на крещене го оприличавам Joy От скоро и краката си лапа. Но пък не се е обърнала, е веднъж само, ама тя даже не разбра какво и как го е направила Mr. Green
  Ани, отидете на почивка, та да се подобри малко сексуването Wink Много добре ни се отрази на нас почивката в Бг luvbedЕй така ходех Heart Eyes Ама от както сме се върнали хич не се и сещаме, лягаме изморени. Снощи си легнахме с Йоанка в 20:00 Crazy, но поне днес се чувствам човек. Даже сутринта сама се събудих, нашата си седи кротко в леглото и си играе със самолетчетата над нея. Остави ме да си поспя Heart Eyes Дали и тя се буди толкова често от зъбчета newsm78 Дано избият безпроблемно, ама с едно няма да спре одисеята, докато всичките излязат  #Crazy

# 167
добро утро Hug
димана уж заспа и аз седнах да си пийна кафенце и да понапиша нещо. Grinning
днес сме на консултация и ще видим как ни се е отразила кашата за която казват че помпела яко newsm78
честити зъбки на kalia Mr. Green
честито и на всички месечинчета Heart Eyes
Bubilina това което сте преживяли е ужасно.но пък всяко зло за добро.мини през тази трудност с усмивка Grinning
решила съм утре да запиша беба на детска кухня.вчера една мама ни подари един кисел от кухнята да пробвам дали димана ще го хареса-хапна си го с апетит,а дядо й го доизяде и беше много впечатлен от това колко е вкусен  chef пък и факта че за един месец кухнята струва 10.50 хич не е за подценяване.
хубав и слънчев ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
  • Varna
и аз сядам с кафенце докато Бетинка -буболинка спи още.Тя за разлика от Батко си е голяма сънла пу-пу-пу.
 Днес много много ви черпим, че ставаме на 6м. ии като си помисля кога минаха 6м. като си спомня 12 ,04 първата ми работа като ме настаниха в стаята след секциото да се обадя /с татито го пуснаха веднага да влезе да ме види/да се обадя на мама и на братовчедка си в Русия и да пратя sms на nMihailova.мили спомени.
и с риск да ви досядя ето още малко снимки от уикенда.

# 169
Dobro utro!
Тази нощ Ивко много спа , чак в 8 без нещо се събуди,нахраних го и сега пак спи. А аз си закусвам пред компа. Да ви кажа голяма въртележка е станал от няколко дни. Установи че въртенето от гръб на корем му е любимото занимание и само се върти, където и да го сложа. Още не е успял да падне от повивалника, дори и да го сложа да спи , го намирам по коремче, голямо е шило. А като го преобличам  -  той се върти, аз го развъртам. Само като целувам по краченцата се кротва.

Кабранска, а бе аз ти се чудя вече, кога намираш време за две деца, форум нон стоп - сигурно и при юнските си толкова активна (не съм те проверявала), разходки , че и плетки. Tired А за домакинстване не си се хвалила някой да помага, направо незнам....

Смайли, супер предложение ми отправи. жалко че мъжа ми няма време сега за форума да се подсети малко. Ама той милия няма време да спи от  около месец, а камоли за мен да има време. Вече се надявам тази работа да свърши да си обърнем малко внимание. Че аз както не съм свикнала да се оправям сама с детето, доста се сърдих в началото. Но нали със всичко се свиква....

Честита половин годинка на Бетинка. То това си е юбилей!   bouquet

# 170
  • Велико Търново
Честити 6 месеца на Бетинка!Желая и много да е здравичка,да расте умно и щастливо дете!

Ох,Иночка ако,ми падне Бетинка ще гушкам и цункам [/ /това последното не ми е присъщо/size] /,ама като не мога да и устоя Embarassed.Люлката ви е чудесна със здраве да се люля Бети вътре.
Калия,честито ви озъбване!
Мимозке,количката на Шуши май е Хаук,но не се подписвам под това се предположение.Дънките на Марти са страхотни..
Bubilina,егати неприятната история.Важното е,че всички сте живи и здрави.Той Господ си знае работата,като няма правосъдие в тази наша скапана държава,на Господ ще разчитаме.
Lusmar,мила какво е това секс аз го забравих.Като стана сутрин в шест и като легна в 24.00 умряла от умора и за сън хич не се и сещам,нито пък ми се иска.Мъжо да се спасява поединично,като ми вземе жена да ми помага тогава секс Mr. Green.
Това е от мен,че Божа нещо мрънкоти.
Хубав ден от мен!

# 171
  • София
добро утро!

иночка, много ми хареса вашата мома с тази сладка розова жилетка, купешка ли е Simple Smile много е сладка! ама на бетка всичко й отива с тези големи красиви очи  Flutter

честито на новите зъбльовци  Mr. Green , напоследък съм доста уморен аи разсеяна, да не пропусна някой , който празнува.

Hug хубав ден!   bouquet Heart Eyes Simple Smile

пс. аз съм на зъболекар днес  Cry и съм на тръни, сама си видях едно кариесче, дано не ме боли много, че упойки не искам и нямам време за такива, а и не мога да си позволя да излизам от упойка, че тогава да храня, пък миа АМ не иска, така че отпада и този вариант..

# 172
  • Велико Търново
Ей,този дребен шрифт не можах да разбера как го докарах Embarassed!

# 173
Честити 6м на Жасминка!!  bouquet Голяма кукла стия големи сини очи ,че и с тая хубава розова жилетка ммм Crazy
АНИ голям майтап е фантата/те са сменили текста и ръсят простотии вместо оригиналния/.

Ванила има упойки които не пречат на кърменето.Така,че ако се налага има вариант.Напълно безобидни са,само дето боли глава после,но можеш да пиеш парацетамол и минава. Peace

# 174
  • София
ето че пропуснах най-важното!

БЕТИНКА, бъди здрава и весела, радвайки всички у дома!  Heart Eyes  bouquet

мимоз, ще питам заболекарката, дърпам се, понеже бавно хваща, тр да чакам , малката ще побърка баща си в кабинета, а ние сме с коша за кола, няма как й да я разхожда...доакто ме хване, че  да ме правят, и т.н. много дълго стана. но нямам кой да гледа миа и съм ангажирала него да я бави, измъквайки се от работа за 1 час.
момичета, има ли някой , който сам се оправя като мен в гледането и домакинството? тези дни нешо не издържам, много се уморих, аз съм и с анемия, де, та на есента се проявява и сигурно и на това се дължи... отделно забелязах, че миа е по - трудна на спане с кафето , кеот пиех, макар и по едно на ден и минах на декаф, но пък за сметка на това с недоспиването си ходя като сомнамбул...  Crazy

# 175
Здравейте, първо ви черпя с биричка,  beer  party023 , че Калоян става на 5 месеца.
Аз искам съвет - Калоян се подсече. С какво да го мажа? Мазах с Мустела и Бюбхен, не помагат... Sad А става все по - зле, току - що забелязах, че вече и тестисите и главичката на пишлето са се зачервили. Следобед ще ходим на доктор, но ако все пак някой е имал подобен проблем, нека сподели как се справи с него!

# 176
  • Varna
Мимозке един кат дрехи подготви ще те викаме за кръстница - Бетинка не Жасминка
ванилка -купешка е жилетката отвътре е с поларче -много е хубава.
 за домакинството като изключим баткото и таткото сама се справям .., но като имаш напредвид и работата не винаги със всичко се справям.

# 177
  • София
 txtloves ВЕСЕЛ М. Д. И НА КАЛОЯН txtloves

ДА РАСТЕ ЗДРАВ И щАСТЛИВ!  Heart Eyes Laughing Gift

# 178
Мимозке един кат дрехи подготви ще те викаме за кръстница - Бетинка не Жасминка
ванилка -купешка е жилетката отвътре е с поларче -много е хубава.
 за домакинството като изключим баткото и таткото сама се справям .., но като имаш напредвид и работата не винаги със всичко се справям.
Няма проблем с удоволствие  Hug Само кажи кога  Crazy
Честити 5 м на Калоян!И ако има и други бебоци днес да празнуват също!  bouquet

# 179
  • Велико Търново
Даниеле,аз ползвам само френската медицинска козметика на A-derma,много съм доволна.До сега не сме имала подсечени исктории Peace.
Ванилка и аз съвсем сама се справям с всичко.Майка ми почина преди доста години,свекърва ми е на далеко,за мъжо знаете.Днес съм на фризьор,но Божа ще е с мен.Добре,че е много голям салона,а и съм редовна клиентка и така все някой ще мята по един поглед на количката.

Честит 5месец на Калоян!Да расте здраво и усмихнато дете! 

Общи условия

Активация на акаунт