Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 412
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, мамки Simple Smile))

Честито на Бетката и на Калоян! Да растат весели и здрави.

Ние днес с половинката правим девет години откакто сме се бракували. Брей, как си мина това време.... неусетно в игри и закачки се сдобихме и с тъй желаното малко съкровище Никола. По този случай ви черпя виртуално

Даниеле, много майки казват че против подсичане ползват "Бочко".

Хайде, после пак ще пиша, че човека си иска манджата вече....

# 181
  • София
Честито на сладките месечковци - Бетинка и Калоян!  bouquet
Много красиви ВСИЧКИ останали бебоци, здраве да им е и още по - интересни и прекрасни да растат! Heart Eyes
Честити нови придобивки на всички, "подновили се" - да не изброявам, че ще изпиша тритомник.  Mr. Green Много обичам да гледам бебешки покупки, а още повече бебенца "в комплект" с тях.  Hug
Бубилинка, наистина е ужасно гадно това, което ви се е случило. Разбирам те напълно, защото аз много си пазя и обичам всички неща, просто се привързвам и към вещите болезнено, а като стане дума за бебешките, които свързани с толкова спомени, просто ти влизам напълно в положението. Така преди години цялото ми детство беше "ограбено", от едно момиче, супер изпаднало, жалко и крадливо... Влиза във вилата ни и обира всичките ми барбита - жени, мъже, деца + "обзавеждането" Simple Smile, което баща ми им беше правил и не може да се купи отникъде - малки дървени легла, гардероби, люлеещ се стол... Свива ми се сърцето като си помисля...  Cry викахме полиция, крадлата си призна, но ги върна изпотрошени, намерих любимите си играчки "насипно" - ръце, глави, крака... Много ми е мъчно още, уж без никаква стойност, само сантиментална, ама злато да ми бяха откраднали нямаше така да ме заболи... Винаги съм си мечтала ако имах щерка един ден да ги завещая на нея тези неща... Ама карай, Господ има, може да забавя, но не забравя... Само да сте здрави, да си я отгледате красавицата, сигурна съм, че няма да е лишена от нищо, да я цункаш по сладката нежна муцунка от мен и Мариян (мъжо  Mr. Green) - че е напарво "влюбен" във ваш'та бебана и само ме пита дали си писала и снимки дали пускаш... hahaha
По въпроса за секса - срам ме е да пиша... "Зацикляне" тотално. Умора, нерви, липса на време, "екстрите" след раждането не ни подминават... Но се надявам да излезем все някога от този период, че определено не е нормално и си влияе на отношенията и чувствата... Sad
Спирам, че май се будим, сега ще излизаме, после може и аз да пусна 1 - 2 снимки, от богатата ни дънкова колекция  Mr. Green че тази сутрин извадих уж "големите" му подарени и купувани дрешки, а се оказа, че са си му точно по мярка, как растат тези мишки...  Crazy Пу пу пу!!!  

# 182
  • Варна
Честити 6 месеца на Бетинка и 5 месеца на Калоян! Да са весели и щастливи дечица и много да радват родители и близки!
Ирка  smile3525. Столчето е супер, много ми хареса, но наистина 9 кг ще са им множко в багажа...а и не е евтино. Ще видим, може би и тук го има.
Днес времето май ще е хубаво, аз ще излизам. Мами от Варна, ако ви се излиза - аз съм в Морската.
Чао и усмихнат ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 183
  • Русе
   Ето я и шапката на Дарито Grinning

# 184
Честити месечета на бебоците!
Ох, тази Бетина, ама невероятни очи има!   Не стига че са толкова красиви, а и така умно гледат. Все едно ще проговори след малко!
Даниеле , За подсичането: наи-доброто средство за мен е въздуха. Като тръгне да се подсича Ели я оставям поне по половин час на ден по голо дупе. Така за няколко дни се оправя.
А иначе и аз съм си сама. Майка ми е в провинцията, свекито идва за около час на ден да я погушка малко, а таткото........за него думи нямам. От 10 дни, ако спи една вечер у нас е добре. Даже като ме изписаха от болницата, след раждането, на следващия ден си бях вече сама. И гледах малкото коте в леглото и се чудех какво е това нещо? Ама бързо влязох в час, няма къде да ходя!
Буболинка, много е гадно това което си преживяла. И на мен ми се е случвало. И сега като се върна назад, наи-много ме боли от това че някой кретен е бъркал в нещата ми, много е гадно, но както казаха, важното е че вие сте ОК и сте заедно!
Олче, сигурно вече е зает сина ти, но кажи ми поне коя е конкуренцията. Направо се влюбих! А и нашата мома не е за изпускане, не е много имотна, но го докарва от широки беззъби усмивки!
Аиде, лек ден и да разходите днес бебоците!

# 185
   Здравейте!
   Честит 5-ти месец на Калоян и 6-ти на Бетинка!Да са живи и здрави и много да слушкат!
   Даниеле,аз използвам само "Бочко" и за сега проблеми нямам.Сутрин му мия дупето с водичка и като се наака пак.Пробвай да сои на въздух.Може и на лекарката ви да го заведеш-чувала съм,че изписват някакво мехлемче,което се прави в аптеките и е много ефикасно.
  Бубилина,много кофти ситуация.Важното е да сте живи и здрави,а и добре,че не сте се засекли с тях!
  Аз тъкмо се бях зарадвала,че се будим нощем на 3-4 часа и от вчера пак в 2,после в 4 и бибероне не спасява положението.Ох,дано скоро поразреди,че умирам за сън.
   Невероятно,но от интимните отношения не се оплаквам.Нямах до скоро желание,но сега от време на време,ако не ми се спи много или на съм преяла.Ох незнам,много ми се хапва сладко,умирам за него!
  В квартал Сердика съм.
   Лек ден  bouquet
   Забравих да честитя годишнината на Таня.Още много години да се обичате и разбирате и с много любов да отгледате дечко!
     Моята педиатърка ми каза,че гроздето стяга едни деца,а разхлабва други.И ние не бяхме ходили 3-4 дни и давам аз сок,ама нищо.Стана по бабешки със сапунче,пъхаме го за малко в дупето и го вадим.изходи се трудно детето,но така видимо му олекна!Круши търся,но не намирам?

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 11:06 от paizy

# 186
Честита годишнина на tania_ark и съпруга й. Да се обичате още поне 7 пъти по 10 години. Много да се разбирате и подкрепяте.
Честит 6-ти месец на Бетинка. Много е сладка
Честит 5-ти месец на Калоян, Александър, Дита
Бъдето много щастливи, мъничета.

Буболина, наистина е ужасно това, което ви се е случило. Дано да хванат крадците и да ви върнат нещата. Пари се изкарват, но дано да намерят нещата, които са свързани със спомените ви.

Ванила, дано не те боли много. Ако е малък кариеса, може да не е стигнал до нерв и да не те боли.

Аз явно съм прихванал вируса на Макси. В корема ми е като вулкан. И съм вече 2-ри ден така. Опитвам се да кача едно малко филмче в youtube, обаче не става - максимум стига до 72% и зацикля. А филмчето е само 20 сек.
Добре, че Криси беше здрав вчера и сложихме 3-та ваксина ДТК. Наддал е 500 грама за 1 месец и вече е 7.500.
Люлката я взехме от една жена още докато бях бременна. Тя я беше донесла от САЩ. Не е много красива на външен вид, обаче е супер удобна и безопасна. На Криси му харесва и когато не иска да заспи го слагам в нея. Заспива доста бързо или ако не му се спи - мълчи и си играе в нея.  В България има такива люлки на Fisher Price. http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=32 Обаче цените им са космически. А и се ползват до 1 год. Нашата я взехме за 90 лв. И сега се оказа, че само моторчето й, с доставка до България е $40. За още толкова можех да си поръчам нова и направо се бях навила да го направя.
Само, че в момента няма как да сменя пари за paypal и ще се наложи да се откажа от нова люлка.

# 187
  • Плевен
Здравейте! Да се включа преди да почнем да мерим улиците!
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БЕТИНКА И ПЕТ МЕСЕЦА НА КАЛОЯН, АЛЕКСАНДЪР, ДИТА! Да растат здрави и весели дечица!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА  tania_ark !Още дълги години да се обичате!   bouquet
Mimeto78 страхотни аксесоари!
Да се включа и аз в отбора на мамите които се справят сами. Мъжлето работи в София и се прибира чак  в петък късно вечер, а ако имат някое мероприятие се е случвало и да не се прибира за уикенда! Майка ми идва вечер за пловин един час да й се порадва, защото е поела и моята работа ( имаме семеен бизнес ). Е има случаи когато аз отивам на работа за 5-6-7 часа, но се прибирам изморена. Предимство е че малко разнообразявам дейността. А на свекървата за нищо на света не й я оставям, тя и без това като дойде да я види дори не я взема да й се порадва. Рядко й се случва да идва ,за мое щастие, идва само когато синчето й е там и ако може да и дадем някой лев че все не й стигат. Като го пиша това пак се ядосах и ще ви се оплача, чувствам ви свои пък и това ми тежи, откакто се е родила Траяна нищичко не й е донесла за подарък - като няма пари поне едни чорапки за 1-2 лв. или гумена играчка да й беше купила, последно идва да ни иска пари за някаква екскурзийка......коментара е излишен. Да не пиша повече за нея че....Ще го оставя за друг път, че и сега сигурно ви досадих. Sorry!

Радвайте се на дечицата си  и приятни разходки!  smile3531

# 188
# 189
# 190
  • София
Честит 5-ти месец на адаша Калоян и 6-ти на красавицата Бетинка. Да са живи и здрави и много да папкат!
Честита годишнина на tania_ark и съпруга й. Бъдете много щастливи и винаги се обичайте и подкрепяйте.
Миме, страшен е тоя комплект с шапката, представям си само как ще се фръцкате с Дарито като го носи.
paizy, и ваща шапка е № 1.
Аз пък да се похваля сега съм се хванала да приготвям на Калата домашно пюренце, по-диетичничко така. Нали е разстроено стомахчето на милото. Обаче дали ще го яде, сериозно се съмнавам.
И ние все самички сме си в къщи, нашият тати се прибира обикновено за къпането и това му е помощта за бебето. Моята майка също почина, скоро станаха 5 г., а свеки има голям мерак да помага, но се налага да се грижи за свекър ми, понеже е сериозно болен и дори се нуждае от повече грижи, от колкото за едно бебе. Аз за това и не смогвам редовно да се включвам, явно не си разпределям времето правилно. Ванилка, ти явно си доста по-сръчна от мен, пък и доста други мами, щом успяваш и в домакинството да се справяш, пък и редовно да се отчиташ във форума.
Айде до скоро, че трябва да пасирам пюрето за мушмурока.

# 191
  • Varna
  tania_arkq честита годишнина още много щастливи години.
Честит 5-ти месец на Калоян, Александър, Дита и на всички други празнуващи.
 благодарим за комплиментите. ама си ми е сладка може би щот е мое.
оф аз в момента си пиша и с приятелката ми в Лондон и та ту шрифта бъркам ту ту место тук пиша на нея. айде стига съм гиобърквала
 а това зайче на paizy много сладко...

# 192
Здравейте и от нас! С Марто сме на компютъра и пишем...
 ф                                                  ж эээээ
-това е от него, не мога да го усмиря иска и той да пише!!!
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА БЕТИНКА!!! - голяма е сладурка - пу-пу
ЧЕСТИТИ 5 МЕСЕЦА И НА КАЛОЯН!!!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ТАНЯ-ДЪЛЪГ СЕМЕЕН-БЕЗПРОБЛЕМЕН ЖИВОТ!!!

НЕ МОГА ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧА ОТ мАРТИ, КАКВО ЩЯХ ДА ПИША...

Вие ми се свят и много забравям... Доктора на Марти, който е и мой ми каза да пия Гинко на хапчета - вчера си купих дано да има подобрение... Още каза на мъжа ми да ме закара някъде за 10 дена без бебчо и без телефони да си почина Laughing - Мъжо вика, ето хората те смятат вече за лудичка  Laughing  newsm78

Мимозка, Сиска ми разкри количката - на Хаук е модел Дисни!!!
Много и се радвам, а имаме и такова столче, подарък от кумата - без да се уговаряме...

После пак, че не се издържа ще излизаме...

# 193
  • София
Олче, сигурно вече е зает сина ти, но кажи ми поне коя е конкуренцията. Направо се влюбих! А и нашата мома не е за изпускане, не е много имотна, но го докарва от широки беззъби усмивки!
Аиде, лек ден и да разходите днес бебоците!

Абе, к'во да ти кажа...  newsm78 Зает беше (с беба Аделка на мама Екатерина), ама те от толкова отдавна не са писали и не са се включвали, та ако сме верни на максимата, че очи, които не се виждат се забравят Mr. Green може да се каже, че направо сме "прелъстени и изоставени Joy с две думи - свободни сме. Laughing
И аз Еличка много я харесах (не само беззъбата усмивка, ами и очите - като на ангелче Heart Eyes), като те видях, че си се включила след толкова време и първата ми работа беше да и разгледам снимките от подписа ти...  Embarassed Та давам го аз, като Кабранска някъде, ама понеже ми е глезанчо ще гледам да е наблизо. И вие сте от София - готова и опечена работата... married
 rotfImbo

# 194
  • София
mamitaaaaaa, няма кариес, само чувствителен зъба, но аз това си го знам, йеееееееееееееееееееееееееееее  newsm44 newsm68 newsm44

по този повод, черпя:

bouquet честита годишнина на танчето!   bouquet
  bouquet бъдете щастливи въпреки ежедневните дреболии!   bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт