Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 409
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
много сладък Ради с тази шапка, Пайзи Simple Smile Бързо казвай откъде е и ние да си купим една такава Simple Smile
На Таня и аз да йчеститя годишнината от сватбата и да й пожелая още много години любов и щастие, още по - голямо и весело семейство и много, много разбирателство.
Честити месечета на всички месечковци - Бетинка, Александър и Дита Simple Smile
Бубилинка, това, което ви се е случило е ужасно! Представям си колко си разстроена, аз също бих се чувствала така. Само като си представи човек, че нечии гнусни и мизерни ръце са докосвали легълцето на детето ти и ти става лошо! Надявам се да си се поуспокоила и да се чувстваш по-добре. Опитай се да забравиш, защото ако го мислиш, само ще се разстройваш още повече  Hug

# 196
  • Варна
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА БЕТИНКА И 5 МЕСЕЦА НА КАЛОЯН, ДИТА, АЛЕКСАНДЪР!!!  bouquet

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ТАНЯ - МНОГО КЪСМЕТ, СЕМЕЙНО РАЗБИРАТЕЛСТВО И ХУБАВИ МИГОВЕ!!!

bouquet

ХЕЙ, ВАНИЛКА, И МАКСИ ЗАБЕЛЯЗА КРАСАВИЦАТА МИА - АКО ЗНАЕШ КОЛКО И ГОВОРИ И ЦВЪРКААА  Hug ДА ТИ Е ВСЕ ТАКАВА СЛАДУРАНА, И МНОГО ДА СИ Я ВАРДИТЕ, ЧЕ МОМЦИТЕ ДОСТА ЩЕ Я ЗАДИРЯТ  Laughing

# 197
Е,да честитя и аз половин годишнината на Бетинка!!!Да е жива и здрава и много послушна!!! пък да му мислим ние мъжките мами,че с тия очи сини....
И на Калоян и на другите месечковци/не изброявам,че 100% ще пропусна някой/-честитити пет месеца....да радват мамите и да им оставят повече време за форума!
И на Таня,честита годишнина-пожелавам Ви много да се обичате и уважавате и още деца да си народите.....И дано програмиста да се сети да те изненада с нещо мило и романтично...
Ванилка,радвам се,че ти се размина зъболечението...
Стайпър-дано барзо се оправите...
И за  придобивките-на всички честито....че вече забравих на кой,какво имаше за честитене/но както се оплаквате от забравяне-то при мен е на квадрат... Mr. Green и си е живо оглупяване/
Ани,има една приказка-"Кучето скача според тоягата...",е при мен е в пълна сила-просто от години съм свикнала да се оправям с много неща едновременно/пък може и темперамент да е,или пък ген Thinking/ и особенно покрай семейния бизнес който въртяхме толкова години...изградила съм си стройна система за честене,готвене и други домакински работи/ако ми погледнете статистиките,до обед рядко пипам РСто,но като приспя синковците и особенно вечер.... smile3521...и не само при юнските се разписвам Embarassed/,и поне засега успявам....или поне така си мисля.Мъжът ми и да е тук-помощ от него  нечакам...същото е и с бабите-само ми осуетяват програмата...затова предпочитам да не се месят/особенно в подредби и чистене...то не че са се натискат и много Sick /и така...даже като четох lusmar,и си мислех,аз ли съм го писала това за свекито...ама аз поне пари не давам-нали съм обявена за стисната/но пък то само това остана,макар,че тя все по-нещо измъква от къщи като си отива...но още една седмица и я изпращаме в Щатите,та ще има три месеца рахат newsm44 newsm44 newsm44/На майка ми съм и гласувала доверие да взима Сами от време на време и  то това ми е помощта от нея/но пък не е никак малко/
Аз обещавам вече да не си сватосвам дечковците...че вече ще ме биете,пък и то като си спомня,аз колко ги питах нашите newsm78...но пък не пречи да ги запозная с готините майски мадами/че те не стига,че са красавици,ами и много "фешън" го дават/
Сега отивам да плета и да лежа,че днес ми е много зле/носът ми тече като водопад,кашлям,главата ме стяга зверски/ и даже реших да прескочим и на Ивчо консултацията и имунизацията докато не влезем в добро здравословно състояние.И да ви се похваля-реших-ще му оплета жилетка с качулка-нещо като на Бетинка жилетката,ама без плетеничките,че преждата ми е маланжирана, и ще станае малко"възкичозно",пък нали стил гоним.... Wink
Хайде,лек и спорен ден от мен-пък довечера,като приспя мъжете-пак може да хвърля едно око...

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 15:40 от Анонимен

# 198
  • Бургас
color=orangered]Честит 6 месец на Бетинка![/color]
Честит 5 месец на Калоян!
Да са здрави и щастливи и много послушни!
Бубилинка много гадна случка, сигурно ти е много мъчно. Но важното е че всички сте добре - другото - той онзи горе си знае работата.
Честита годишнина на Таня - желая ви дълги години разбирателство и уважение!
Момичета, Жасмина днес не иска да яде. Кърмих я в 6 сутринта и оттогава не иска нищо - кърма, АМ, пюре, сок,вода - нищо. Стиска устата и върти главата. А и не мрънка,че е гладна. Сега спи - заспа самичка в кошарата като никога. Сутринта видях, че второто зъбче прозира, мисля, че най-късно утре ще избие, ако съдя по първото, та се чудя дали не е в него причината.  newsm78 Вие какво ще кажете?
Днес ходихме да дадем кръв и урина. Не че разбирам много ама според мен резултатите са добри, педката ще ги види утре. Хемоглобина и е 105 и се надявам да се разминем с Малтофер-а.
Някой за кухня спомена - моето педи ми каза хич да не бързам да я записвам. Аз не че имам мерак все още, мисля, че е рано, не се е научила да яде доста неща. Докторката ми каза, че ако успее да ме убеди хич да не я записвам най-добре щяло да бъде. Само че аз едва ли ще мога да и предлагам такова разнообразие от храни, но това ще го решавам по-нататък.
Ох, ние от вчера "говорим" - га-га, ги-га, га-ги - все разни гарги. А нали сестра ми е Гергана, та я набедихме, че има да черпи за първата дума. Днес на мода е на-на-ма-да. Много е сладка.

# 199
tanya_79,да ти пиша,докато съм още тук,че после ще забравя....за хемоглобина,много добър ефект има кашата от елда/ако не намериш готова в диетичните магазини има брашно от елда/,мами споделят ,че действа много ефикасно...а за будуването-с всеки изминал месец децата започват да спят по-по-малко...и обикновенно да годинката вече спят веднъж дневно/по изключение два път,но е рядко/За кухнята- и аз мисля,че е рано,още повече,че Сами като го записах на кухна взе да ми се мръщи на кърмата и поради тая причина приключихме с кърменето рано/на 10 месеца,де/

# 200
  • София
Честито на празнуващите днес Калоян, Бетинка, на Таня и всички останали, ако съм пропуснала някой.   bouquet
Да почерпя и аз. Днес Деян (мъжа ми) има рожден ден и правим 3 години както сме заедно  Misc Baby Bottle  party023 newsm38 beer beer3 Wine Glass Popcorn cook  да ви е сладко.
Последно се водеха няколко статистики
И аз само кърмя и още не съм давала нищо друго.
И ние сме сами и се оправям сама с домакинството и гледането на детето. Майка ми е на 100км от мен, а свекърва ми като дойде по - скоро ми създава работа отколкото да ми помага. И все негодува че не и давам детето, а като го дам след 2 мин пита дали да го остави.......
Добре, че е татито.
Хайде чао че ревем

# 201
  Даниеле,шапчицата я взех от "Бокал",но може би и другаде ги има.Аз май по съвсем бебешки шапки си падам.Малко се притесних,че е за момиче,такава кремава,ама беше последна:)
  Понеже наваксвам в четенето ми направи впечатление,че доста бебчовци си имат вече зъбки.Браво Hug,да са бели и здрави.Ние всичко лапаме,но венците ни не са бели.Но пък имаме пъпчици,по брадичката  и около устата.аз все бърша,мажа с кремче ефект никакъв,след секунди всичко отнова е в лиги.Ама такъв е периода!

# 202
 Даниеле,шапчицата я взех от "Бокал",но може би и другаде ги има.Аз май по съвсем бебешки шапки си падам.Малко се притесних,че е за момиче,такава кремава,ама беше последна:)
  Понеже наваксвам в четенето ми направи впечатление,че доста бебчовци си имат вече зъбки.Браво Hug,да са бели и здрави.Ние всичко лапаме,но венците ни не са бели.Но пък имаме пъпчици,по брадичката  и около устата.аз все бърша,мажа с кремче ефект никакъв,след секунди всичко отнова е в лиги.Ама такъв е периода!
Казаха ми, че не е хубаво да се бършат лигите на бебето от брадичката с хартиена салфетка, защото изсушавала кожата и пъпките стават още повече.
Иначе ние тъкмо се връщаме от педито. Леле, хора, това подсичане се разраства със скоростта на светлината Sad И дребчо явно го боли, защото е доста неспокоен, а той по принцип си е кротко хлапе. Доки каза да смеся една кутийка боров вазелин с една таблетка нистатин, стрита на прах и да мажа. Ако не помогне - Певизон. Ох, много е гадно!Дано се оправи бързо!
Да е жив и здрав рожденика на НМихайлова Simple Smile Да е все така грижовен баща и съпруг Simple Smile

# 203
Даниеле, ние имахме същия проблем с подсичането, беше страшно червено, появиха се дори и обриви. Нашата педиатърка ни предписа един антибиотичен крем - Тридерм - доста е силен и не се препоръчва да се използва повече от 10 дни, но имаше светкавичен ефект. Още след няколко часа подсеченото започна да избледнява, а след два дни нямаше и следа от него. С този крем му излекувах и обривите, които му излязоха непосредствено след раждането. А относно лигите - аз бърша малкия с кърпа от плат още от самото начало освен обривите хартиените остават и малки мъхчета, които могат да предизвикат алергия.

# 204
  • София
Забравих одеве да честитя годишнините на Танчето и Недка! Heart Eyes Желая ви още 1000 пъти толкова любов, хармония , разбирателство, романтика, уважение, страст, и "плодове", като резултат от нея Wink - на първата желая синче, а на втората - щерка! stork-boy stork-girl luvbed 1dating txtloves  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts
Мацки, като е лошо времето и темичката се изписва много бързо.  newsm78 Утре вечерта предполагам ще е на финала си. Казвайте кое заглавие да слагам на новата:
1. МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее (Bubilina )
2. Вече хапва си пюре МАЙското хлапе ( А н и )
 newsm78
Ето накрая и един виртуален поздрав за месечковците тук сме преди разходка вчера:

А ето и една спешъли за Еличка  Heart Eyes да види колко сме сериозни, във всички смисли... newsm03

# 205
Днес беше страхотен ден.Цял ден бяхме по улиците. Такова хубаво слънце напече. От 18ч трябваше да ходя на събрание, но вече ме домързя. То и без това тази година няма да ходя на конференцията в София с това кърмене.

Даниеле на нас педиатърката ни подари едно кремче за подсечено , много е ефикасно Linola Fett.

Честита 9 годишнина на Таня арк и 3 годишнина на нМихайлова! Да се обичате още много много ходини и да съхраните доверието момежду си.
Дари и Ради имат страхотни шапки. То голямо модно ревю на шапки стана. И на Велизар якето много ми харесаа.

ООО ревеееем. Ама пиша със скоростта на светлината , че ми стана много смешно за свекито на Кабранска - как ти измъквала разни неща. Я разкажи последния път какво ти отмъкна. Отивамммммм, да храня

# 206
 Честита половин година на БЕТИНКАТА!!! Ама полувин година звучи по-вече от 6 месеца Wink
Честити годишнини на Танчето и Недка! Много да се обичате и слушате с любимите!
   Вече лягам с кокошките и пак сутрин ми е мъка да стана smile3507 Пак се будим на 2 часа, даже и не е много гладна, но като поцокне малко се успокоява и заспива отново. Май са зъбки newsm78, но нищо се не види в устата newsm78 Взех от Бг калгел и като се сетя мажа, но особен ефект не забелязвам. Вие давате ли вечер някакво лекарство за тия зъби, панадол например?(пак от Бг си взех, тук няма)
 По пощата ми пращат постоянно разни бебешки реклами, мостри, купони, както и бебешки списания. Ето какво прочетох в едното, което си е за всеки месец и полумесец, получавам си го точно когато си ги навършва(отначало се чудех как знаят на колко ми е бебето Laughing) Превеждам Blush:
    Готово ли е вашето бебе за каша(нали това е първата храна тук)?
1)Удвоило ли е килограмите си вашето бебе?
2)Пие ли повече от 32 унции или около 1 литър дневно кърма или Ам вашето бебе?
3)Може ли вашето бебе да сяда с малко помощ?
4)Измества ли си главата вашето бебе, когато се е нахранило?
5)Слага ли предмето само в устата?
6)Интересува ли се вашето бебе, какво ядат хората около него?
7)Може ли бебето да измества кашата с езиче навътре в устата си?
  И ако на всички въпроси сте отговорили полужително, бебето е готово Grinning Просто ви го пускам за инфо, защото на мен ми беше от помощ. Ние отговаряме на всичко с ДА Hug

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 20:10 от smily_5q

# 207
Честита половин годинка на Бетинка! Честити 5 месеца на Калоян! Много да слушкат и да растат здрави!
Честита годишнина на Таня и Недка! Желая ви много любо и щастие!

Личи си, че времето в България е лошо. Не мога да смогна да изчета.
Бубилина, много съжалявам за случилото се. Гадно е, но важното е, че вие сте живи и здрави. Подкрепям Ванилка, че ще им се върне тъпкано на крадците. И на мен веднъж една чистачка ми сви портмонето (тъкмо бях взела майчинството) в работата и не си призна. След около два месеца свиха нейното.

И ние си купихме шапка вчера и не можем да не се изфукаме:

Майчета, много хубави покупки сте си направили. И ние смятаме да купуваме още един стол за хранене, че баткото още си използва неговия.

Да се отзета и аз, че сме само на кърма. Пюретата смятам да ги приготвям в къщи, че са много скъпи. За това ще си купя ето това.

Отивам да си видя пилето да не изгори   chef.

# 208
А ето и една спешъли за Еличка  Heart Eyes да види колко сме сериозни, във всички смисли...
Лелелелеле...........Ще го изпапкам този Велизар-сериозен, готин...абе мъж от всякъде txtloves txtloves........направо се влюбих още повече......
Обаче сега плачем и ще пиша после пак!

# 209
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
Много мерси за съчувствието, като споделиш и ти олекне, не за първи път го казвам, че сме си супер гилдия МАЙ-ските мами - много  Hug на вас и бебоците!
А малката Мия - направо ме разтопи с това пеене!
Олче, обещава, че ще направим снимки и ще ги пусна специално за Вас, то пусто нали се време не стига!

Сега да честитя половин годинката на Иночка - да е жива и здрава, много щастлива и игрива!
Честито на всички останали месечковци!
Честита годишнина от сватбата на Таня и нМихайлова - с много любов, разбирателство и уважение да отгледате малките си съкровища!

Кабранска, и аз направо ти се възхищавам - ти си жена мечта за всеки мъж - как намираш време за всичко, чак и до плетки .....  #Crazy Аз с едно дете, с голяма помощ от страна на мама и пак не мога да се оправя, а уж си мисля, че не съм тутава .... ама все не ми стига времето.

Даниеле, и при нас от големите горещини, когато бяха лятото Никол се беше зачервила отдолу на дупенцето, но не беше подсечено, но дълго време не минаваше и педи ми предписа Певизон, ефикасно е за няколко дни се оправи.

Танче, честито ново зъбче - много да е здраво и хапливо! Ние още нямаме такива екстри, но като съм слушала от други мами - възможно е това неразположение, което пишеш да е причинено от зъбчето.

А това за хартиените кърпички го чувам за първи път ...  #Crazy аз ползвам доста.

Много  Hug по малките дупенца и лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт