Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 408
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • София
eho мамита,

кате, какво готино уредче, много ме изкефи, директно по предназначение Simple Smile и вида му е много сладък.

и килиан какъв е сладур с шапката, както и ради много ме изкефи, но забравих да пиша, ох тези шапки, сега придават такъв готин вид на бебчовците, като нямат коса... и на момиченцата и на момченцата Wink

айде, лека от нас! свършихме тази работа :

и вече заспахме  smile3524 Sleeping newsm46 и ние в чувалчето Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 22:16 от vaniliaice

# 211
Хайде и ние да се покажем по темата с шапките(за развеселяване)Иначе днес най-сетне бихме втория Пентаксим и сега детенце спи кротко кротко(за разлика от всички останали вечери и дни.Наддал е 600гр. и вече мой Александър е 7700 и 69см.Поздрави на всички сладки бебоци и печените им майки Simple Smile

# 212
Добър вечер, майчета Simple Smile))

Много ви благодаря за сърдечните пожелания и поздрави за годишнината ни  Hug
И на Таня,честита годишнина-пожелавам Ви много да се обичате и уважавате и още деца да си народите.....И дано програмиста да се сети да те изненада с нещо мило и романтично...
Да бе.... има да си чакам от умрял писмо  Joy но ти благодаря за хубавото пожелание, дано някога се сбъдне  Laughing
Майка ми беше у дома да ми помогне с къпането на Никола. Той се прибира, идва в стаята и майка му честити празника, а той казва: "О, аз съм забравил, днес 17-ти ли е?"  Mr. Green Той, милия, не знае на кой свят е!!!

Кате, Килиан голям сладур станал. Тия деца колкото повече растат, толкова по-сладки стават!

Олче, тоя твой сладур направо ми идва да го "смачкам от любов" (това е израз от едно анимационно филмче). Много ме изкефи снимката, на която е подготвен за разходка. Страшен пич!
Като гледам, май не само на нас ни е омаляло коритцето... Simple Smile Ванилка, пращам специална целувка на Миа за лека нощ  Heart Eyes

Хайде и аз да зачезвам да си лягам, че Никола сигурно вече заспа...

# 213
Таня,съжелявам,мила,че не се е сетил...ама мъжка му работа...аз затова започвам да намеквам за празниците от далече,пък като наближат направо си казвам/много "романтично",,да не кажа направо "изпросено" се получава,но по-добре от нищо,де Tired/надявам се поне nMihailova да са я зарадвали и изненадали с годишнината/че нали техния тати има и рожден ден-та ще я помни.... Wink/
За жената мечта-много,ама много съм далече....че може да се оправям с домакинството,ама пък колко други кусури си имам....но нека не се издавам сама-да ме мислите за "много читава" Joy.Иначе днес успях да си почина,но само до вечерта,когато Сами беше обхванат от поредното си вечерно еуфорично състояние и мина през балконската врата/затворена Mr. Green/-резултата беше повече от приемлив-само одраскан нос и,малко сълзи и сополи и найлон на вратата за през нощта/дано не духа много/....но аз лично съм доволна-щом няма жертви.....И не искам да ви плаша-ама и без това неможе-е не,че всяка вечер ми се случва,но децата са изобретателни/ и разнообразни в идеите си.../
Ани,сигурно ти се струва странно като писах че винаги съм на "минус" като си отиде свеки-но наистина е така-въпреки,че не изпитва угризения,че идва с празни ръце,почти никога не си е тръгнала така-кога ябълки,кога нещо сладко,кога захарница,кога преждичка/нищо че не плете/ ,а последния път така хитро ми измъкна едно червило и молив за устни/нови и определено скъпи,като за мен/,че после три дни ме беше яд-ама като тръгваше и като се разстрои,че с тая малка пенсия не може да си купи едно червило...и аз пак паддадох/щото съм загубена,ама много/...а има пари да ходи на екскурзия до Гърция и да вечеря навън...но да не задълбавам....
За снимките няма да скажа нищо,освен,че то бива,бива...ама толкова...Пу-пу...и отивам да качвам и аз снимки със шапки в албума в подписа ми-че да има място тук и за другитуе сладурковци....

# 214
Здравейте,  майчета!!!
Първо честита половин годинка на Бетинка  love001 /на Inochka/! Да е здрава и засмяна за да радва мама и тати.
Честити 5 месаца на Калоян /на Daniele/  love001.  Пробвай с Дефламол /Велизар му бяха излезли пъпки от пелените на Памперс и само с дефламол му мина/.
Честити 5 месеца и на Александър, Дита  love001 да са здрави, усмихнати и да папкат.
tania_ark  и  nMihailova честити ви годишнини. да се обичате дълго  loveuuu, да се желаете винаги  luvbedи да сте приятели вечно   dancingremybussi kiss kiss.  
nMihailova – честит рожден ден на мъжа ти Tada.

vaniliaice  и аз съм си сама в къщи, т.е. никой не идва да ми помага /е само татито/ и на мен нещо ми идва нанагорно #Puppy dog и чак се чудя аз ли съм такава тутка Cry. Сега направо едвам си мърдам пръстите в/у бутоните  /ама пуста краста/. нали мъжо е болен и днес сутринта разходка с куче, после мъжа да го закарам на лекар, разходка с дете, пак разходка на куче, пак разходка с дете комбинирано с малко пазар, за ядене на кой цица, на кой гранули, на кой препечена филийка със сиренце, накрая всички по леглата, а аз малко отмарям typeuu  с вас преди да съм дала антибиотика.
Относно шапките нямам думи, всички бебоци са страхотни с тях Flowers Sunflower Flowers Sunflower.
 Кате направо избихте рибата с тази шапка много е готина.
Ако имам сили ще пусна и аз някоя снимка, че скоро не сме се отчитали.
Отивам да  smile3524. Чао до утре.

# 215
Ето и нови снимки, ако сте ни забравили. ,пък може и някоя мома да ни хареса , а това сме ние четиримата /семейството на обиколка в гр. Видин/,

# 216

и една от мен,ама видях,че Ирка чете...това е за вас мила.....
Вече ,наистина си лягам,че утре няма да мога да се надигна от леглото....

# 217
Хи,хи,Кабранска,хвана ме. LaughingКакви прекрасни шапки имате!Аз точно си виках ето,ще купя от Бг и се сетих,че имам две.Даже нямаше да ги извадя,ако не бяхте вие.Тук не е студено още.Пеизи,хич не е женска шапката.Останаха ми очите. Shocked
Честити месечинки на Калоян и Бетинка!Да растат доволни от живота!
Честити годишнини на Михаилова и Таня!Послушни и усмихнати мъже и много годишнини!
Лусмар,Кабранска,малко се смея за ваша сметка,ама вашите свекита ме разбиват от всякъде.Егати овцете. #2gunfire
Алекса,съжалявам,че трябва да се оправяш съвсем сама. SadДано таткото се усети накрая каква прекрасна дъщеря и жена има и му доиде акъла в главата.
Както сигурно знаете и аз се оправям сама.Днес пак реших да оставя на Петър да приспи малката,но не издържах на канския рев.Чак със сълзички плачеше и хлипаше.А то гладничко милото.Но пък от сега виждам кои ще предпочита.На него се смее с глас,а аз само усмивки отмъквам.Определено има желание и способности да се занимава с нея.А днес го научих да мие бутилки. Mr. GreenИ заявих,че правилата в нашата къща ще бъдат променени.Един ден/по негов избор/ще готви,мие чинии и бутилки тои. Mr. Green
Анита,има го в Бг столчето.Мимозка знае саита.
Смаили,явно Иоанка е свикнала да се буди нощем и иска просто малко внимание.Тя как заспива по принцип?
Ще изварявате ли лъжички и т.н.?Аз няма да нося стерилизатор в Бг и смятам да приключа със стерилността през декември.Не е рано,нали?
Ето една снимка от миналата неделя.Защото аз нямам почти никакви с Елла и бързам да покажа тази рядкост.Мами,искам и вас да ви видя с бебчовците!

# 218
# 219
Малее Ира ти си много хубава и слабичка/повече да не съм чула оплаквания/  bouquet Обаче  Елла на татко си прилича Simple Smile и тя е хубавица голяма Heart Eyes А парка е прекрасен.
Честити годишнини на Таня Арк и НМихайлова-много любов и разбирателство  bouquet
По темата за шапките ние още сме на тънички шапки тип летни ще изровя някоя снимка да покажа.Най-усилено търся плетена шапка с плетени цветенца в ярки цветове,който види да казва бързо  Crazy
Велизаркин на иКати и той бонбон,ама това куче много страшно  Shocked Поне никой няма да припарва до вас.
Кабранска разгледах ви снимките и страшно ми хареса оная с тениската и тениската също,става въпрос за тая дето пише "Аз съм шеф,без въпроси,без аргументи и другото не го видях  Joy
Абе Кабранска каква е тая шантавата свекърва е***и  нахалитета,що не и дадеш "свободно".Малее какви хора #2gunfire

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 10:57 от mimozata

# 220
  • Велико Търново
Честито на всички месечинки!Да растат здрави и послушни дечица!

Честити годишнини на Недка и Танчето!Пожелавам ви много здраве и дълги години хармония в брака! Hug

А, с това ревю на шапки направо разбихте.Те всички дечица са толкоав хубави и шапките стават два пъти по-хубави.То и аз трябва да купя този аксесоар,но в прехваления Хиполенд нямат никакви.
Ирка,големи сте красавици с Елла.Аз,лятото бях купила списание тема където ви бяха снимала,но там от снимката много,много не се вижда,но сега ви видях.

Сега да ви се оплача от Божи.Вчера е направила луда калинка момичето,което взех да я гледа от време на време.След като прецених,че няма да е постъпката на живота ми да  я взема с мен в центъра извиках момиче,но резултата е плачевен.Същия номер го е погодила и на баща си и от него рев,докато бях в една приятелка.Явно трябва по редовно да я оставям без да ме има мен,защото и аз не знам какво да хващам гора ли,влак ли  newsm78.Станала е една нервна от няколко дена,напъва се,стга до зачервяване чак,не реве,а крещи не знам пък това какво ще е.Да ли ще е зъби или някакво неразполоение и идея си нямам.Ох,оплаках се и сега да отида да се позабавлявам малко с домакинска работа,че разходките ни зоват.
Хубав и слънчев ден от мен!

# 221
Добро утро Simple Smile

Току-що уметох две яки парчета руло (случайно да не заслабна) и реших да се отчета докато мога....
Никола се забавлява сам на активната гимнастика - върти се, прави опити за обръщане, хваща се за крачолите да си дърпа краката нагоре... та ме е оставил за малко на спокойствие Simple Smile

Страхотни зимни шапки сте накупили на сладурковците. Аз за зимата още нищо не съм му купувала. Има едно дебело суичерче, което ползваме при по-хладно време. То като видя какво е скапано времето навън и ме е шубе да го извеждам. Но е твърде възможно у нас да е по-студено отколкото навън  hahaha  Joy

Има ли бебковци, които вече се хранят на 4 часа?
Щото аз на нашия злоядко ако му дам по-рано да яде ще ме направи луда калинка....

Лек и весел ден  Hug

# 222
  • София
ирка, къде я видя тази мама, с големия г.  Mr. Green, толкова си сладка, като 18 годишна, тя елла, по едра от тебе , бе жена  Joy, това шегичка естествено.

много готин тоалет сте избацали, а и бекграунда е супер, ох как искам на топлои и навъъъъъъън, но няма да се дам, днес отивам до парка герена  1stroller , и без друго, трябват ми памперси. само малакта да стане по обед.
айде, целувки!

танчето, мерси за целувките на моята мокра мишка, верно още малко и омалява коритото, ама отдолу има вана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, хихи!

хубав ден  smile3533  Nature Sunny

пс. да кажа, че снаха ми е добре, дори са я пуснали, но рпез дено ходи да й слушат тоновете. оказа се, че др. дяволов я е изплашил с това, че капка вода няма. а сега друг елкар я видя, пусна й изследвания и всичко е ок, просто водите са редуцирани до минималното, но бебе е добре и чакат термин или по - рано , ако реши.

# 223
  • Велико Търново
Танче,Божа се храни от началото на втория месец на четири часа.Последното кърмене е в 22.00 и сутринта до 06.00 спи като къпана.Така е при нас,хем вълкат сит,хем агнето цяло Heart Eyes.Режимът е железен и аз нямам оплаквания!

# 224
Добро утро и от нас!  Heart Eyes
Много красиви мами и бебчовци видях!!!
Ира, наистина изглеждаш много добре, а роклята на Елла е много бонбонска и си "кореспондира" с шапката...  Hug Да я нагушкаш...

Икати, и ти си във форма като те гледам, бебока има страхотни букли, да го изядеш... кучето, каква порода беше това-каракачанка ли  newsm78 - много страшно изглежда... Как се отнася към бебчо...

Камбанска много съм се смяла..., ама мисля, че ти и позволяваш на свеки, да се държи така и да си иска неща - я по-строго я дръж... Шапката с овцете е един път!!

Като видях моята слабост Мия в коритцето и се сетих да ви питам - на нас бебешкото вече ни е малко, ще сменяте ли вие вашите...
Дайте идея откъде да си вземем хубаво...

Вече Марти може така/намери ги най-сетне/ и не изпуска възможност да се пробва да ги лапне, ама ооооще малко...

Общи условия

Активация на акаунт