АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 062
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Всъщност, тези с ципчето се обуват адски лесно.  На малкия вече като му обувам обувките и си е приключение, а тези с ципа супер бързо стават. Но съм се спряла на марка която няма цип, та ще видим дали няма да тичам и аз до КК Joy

# 301
    Това са български буйки на беко, ползвала съм ги на голямото мисля и сега да се спра на тях. Също са от естествени материали.

# 302
Уау, направо се изумявам от цените в Бг.
Тези с ципчето на мен ми харесват и може да му взема. Как се казват и къде ги има?

# 303
https://beko3.com/ тук има подробна информация за тях, като обувки. Иначе пишеш буйки беко и ще ги намериш във доста сайтове, а по магазините за детски стоки като си дойдете в БГ може да си ги мериш на място .

# 304
  • София
А момичета, вие като купувате обувки за прохождане, кой размер взехте? Моята сега носи 18, ама де да я знам кога ще проходи, може да е след 2 месеца, може след 6 и адски много се чудя 19 ли да взема, 20 ли? Thinking Някой знае ли горе-долу с каква скорост расте крачето?

# 305
Честит празник на всички, които носят името на цвете.🌹🥀🌺

# 306
  • Пловдив
Аз взех размер 15-16 на КК, като дължината на ступалото е 10.5 см, а на стелката е 11.2 см. Казаха ни, че уж 2-3 месеца ще ни изкарат с този номер, пък да видим.
Ами ние взехме тези , не сме на Найк Simple Smile
Много лесно се обуват наистина.

# 307
А момичета, вие като купувате обувки за прохождане, кой размер взехте? Моята сега носи 18, ама де да я знам кога ще проходи, може да е след 2 месеца, може след 6 и адски много се чудя 19 ли да взема, 20 ли? Thinking Някой знае ли горе-долу с каква скорост расте крачето?
В момента маратонките й на nike са 21ви размер, но са й малко големи. Купила съм и 22ри.

# 308
Loewin, на nike поръчах 19,5 като смятам да му стават да кажем след месец.
Има едни найкове 21 номер (следващия размер след 19,5) и са му големи сега, те попринцип се водят 1-1,5г.
Тази нощ ни разказа играта (още повече).Събуди се в 2 и заспа в 4.....

# 309
Какви са тези размер 2c 3c?На какво отговарят?

# 310
Би трябвало да са 18 и 19.
Вчера имахме ужасен ден. Имахме гости и тотално се обърка режима. Стоя буден от 2.30 до 7.30 вечерта и ужасно се изнерви. Не пожела гори да яде и с 300 зора му дадох мляко за да не заспива съвсем гладен и заспа от раз като талпа.
На края вече и аз се бях изнервила ужасно и ми идеше да кажа на гостите да си тръгват. Бяха дошли с дъщеря си която на 9 години и само крещеше.
Тази сутрин стана в 6.30, но е ужасно кисел. Явно не сме за гости и за много хора, поне на този етап.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 10:56 от G.Savova

# 311
Аз поръчах 18,5 номер, но малкият още носи 17 и има място. Така или иначе нямаше друг номер от цвета, който харесах 😄😄

# 312
Извън темата- моля ви, препоръчайте ми добър хотел във Велинград. Ходили сме в Арте, но е много далеч от центъра. Търся нещо с хубаво СПА, да е близо до центъра, за да не товаря количката в колата при всяко излизане.
За обувчиците- още не съм поръчвала. Каня се тези дни да отида да и купя, но май ще поръчам и аз. Все още не виждам смисъл да и обувам обувки, но като чета вие как купувате- да не остана по-назад. Joy

# 313
Извън темата- моля ви, препоръчайте ми добър хотел във Велинград. Ходили сме в Арте, но е много далеч от центъра. Търся нещо с хубаво СПА, да е близо до центъра, за да не товаря количката в колата при всяко излизане.
За обувчиците- още не съм поръчвала. Каня се тези дни да отида да и купя, но май ще поръчам и аз. Все още не виждам смисъл да и обувам обувки, но като чета вие как купувате- да не остана по-назад. Joy

Преди години Рич беше на ниво, но сега чувам само негативни отзиви от приятели, които скоро са ходили.
Ние последно бяхме в Св.Спас, но то е направо извън града. Laughing
Гранд Хотел Велинград е с хубаво СПА, но е в Чепино, пак далеч от центъра.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 14:26 от Verchy

# 314
Честит празник на прекрасните ни цветя и дръвчета ❤

Общи условия

Активация на акаунт