АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 070
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Ясен също яде по 200мл готова смес на всяко хранене с мляко. Все още се буди в 9 от 10 нощи. През деня яде на 4-5 часа, но и 8 часа може да изкара и няма да заплаче. Започва да плаче чак когато види храната дори и да са минали само 3 часа от предходното хранене Smile
Черпя ви виртуално в последния момент за имения му ден Relaxed

Жив и здрав да ви е! И много да ви радва!

# 331
G.Savova до сега беше изцяло на кърма,никога не съм цедила и реално не съм знаела какво количество изяжда. И сега тези милилитри АМ ми се струват огромни 😅

# 332
Не са много. Ако наистина се буди от глад по-добре го нахрани.

# 333
Някой тук си беше взел лятна количка на Cybex. Easy S twist 2 май? С ММ водим борба между Ergobaby и Cybex. Grinning

# 334
Ергобейби се доближава максимално до Бейбизен йо йо, която е много хубава.
Лично аз бих заложила на Ергобейби.

# 335
Мамита, какъв пояс мислите да изпозвате за бебчетата? Със седалка или за вратлето? Цял бански й поръчах, остана и пояс да избера. 😁

# 336
Мислех, че съм единствената "лоша" майка, за която е неприемливо да даде 50+ лева за обувки, които ще носи няколко седмици 😃 Междудругото, само моето ли досега не знае що е то обувка 😂 Навсякъде щъка по чорапи или бос, така каза ортопедът, така правя. Навън е покрит с покривало на крачетата, а ходене за ръчички рехабилитаторът категорично забрани все още. Иначе, че ще е готин с обувки, ще е готин, ама има време. Бих заложила на нещо по-скъпо единствено като е в етап на прохождане, за правилно стъпване с крачето, тоест около годинка. Засега-гол и бос. Обух му онзи ден дънки, еми той много смешен, като голям 😂 Ама не е убоно за лазене, затова си залагам на анцузи.

Котка в кашон, много кофти, че прави такава реакция. Не игнорирй сигналите по детето, едно време нашите родители са ни давали каквото им хрумне и не са се интересували много-много от алергии, затова им е странно. Те са на принципа, че "всичко си му е наред на детето", моето с криво оче, ако зависеше от тях, щеше така да си остане, даже не го виждаха 😒

Аз нямам количка все още, ама тая на Ергобейби доста познати я хвалят.

Честит имен ден на Ясен със закъснение 😍 Да е здрав и все такъв добродушко 😍

Относно гърнето питахте отдавна 😂 Аз се отказах, постарах се доста, ама всичко беше на късмет, отделно детето ревеше и беше мъка. Ще изчакам да стане малко по-осъзнат, омръзна ми да се мъчим взаимно 😑

# 337
  • Пловдив
Нашето момиче вече преди лягане яде 210 мл + 7 лъжички АМ. И се буди в 02:00 да яде 150 мл + 5 лъжички Simple Smile

И ние сега чак взехме обувки и то защото ще ходим на планина и не искам да и е студено на краката, като сме навън.

Пояс взех такъв, но все още не е пробван, ще го пробваме на Велинград другия месец:
https://www.reia.bg/plazh-i-more/cherven-obuchitelen-poyas-swimt … r-0-4-godini.html

Лятна количка взех Ергобейби - уникална е, супер лека и наистина се сгъва и разгъва с една ръка.

# 338
Кити, пояс за вратлето май е до 10кг? Може и да има други, за които не се сещам.
Lore.lay, струва ли ми се или поясът има презрамки? Няма ли да дразнят кожата? Аз също търся да купя, та за това питам.
Вие кога планирате почивка? Може пък да се засечем във Велинград. Grinning

Редактирам: сега видях, че пояси за врат има според възрастта. Не бих взела такъв обаче. На Ния и беше супер в другия модел пояси. Страхувам се да и сложа нещо около вратлето. Grinning

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:57 от ellocin

# 339
Честит рожден ден, Jamily ! Бъди много здрава и усмихната! Весело изкарване ❤❤❤

# 340
Маджарова не си единствена. До сега обувки не е слагал по същите причини като вас. Купих два чифта по- скоро за по- късно тъй като ще седим в Бг 4-5 месеца и предпочитам да си взема каквото му трябва от тук.
До сега никога не съм го обличала с нещо повече от анцуг или домашни дрехи. То и до сега нямаше къде да ходим, пък и зимата не ми се ходи никъде.

# 341
Аз мисля да не взимам пояс. Аз самата избягвам да се къпя в басейни и няма шанс  да потопя детето, дори и да е минерален 😄 на море надявам се да отидем, макар че не сме планирали все още нищо, но сигурно само ще и потопим краченцата във водата и толкова. Може да е малко крайно ама всеки със странностите си 🤷🏼♀
иначе по темата с обувките за прохождане първоначално мислех да и взема отворени на Колев и Колев за след месец-два като е вече към годинката и е топло времето, но после прочетох че тук препоръчвате модели на Найк и сега съвсем се обърках какво да правя 😄

# 342
Вкъщи стъпва босичка или по чорапки с гумички отдолу, за да не се хлъзга по ламината. В количката съм обувала обувки само за да не ѝ изстиват крачетата, но сега като е топло, си се вози по чорапки, които непрекъснато събува, затова най-често се вози по боси крака, а разни мамчета ме гледат възмутено 🤣 За количката нали купих един отвратителен Хаук, страшно ме е яд колко съм тъпа, сега никой не ще да го купи 😡 Но днес си взехме едно лятно Лорели и съм си много доволна:
Скрит текст:

Харесах я заради дълбокия сенник, голям багажник, по-големи колелета и това, че е с механизъм на гръбчето, а не с колан като повечето летни модели. И нова струваше само 135 лева, аз съм щастлива от покупката. За Ергобейбито единствените ми наблюдения са, че изглежда доста тясно, също е с онзи колан на гърба, който не ми допада, и сенникът не ми изглежда от най-функционалните. Иначе сигурно поне е лека, компактна и качествена или за тези пари човек се надява да е такава 😃

# 343
  • Пловдив
Ellocin , ние ще сме първата седмица на юни в Арте. Не знам честно за пояса даже не съм го отворила още 😂 ще го пробваме на място. Надявам се да е удобен, ако не - на място ще купя някакъв по- обикновен. Аз нямам търпение да се къпем по морета и басейни с малката , тя обича водата и според мен много ще се забавлява.

Ергобейби не е тясна, на малката и е супер удобно вътре и не мрънка. Сенникът може да е с една идея по- дълбок, наистина.

И нашата е иЗцяло по чорапи/ боса в нас. Тепърва слагаме обувки навън в по- хладни дни.

# 344
Котка в кашон, какъв модел е Лорели-то?

Общи условия

Активация на акаунт