АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Като знам че 99% от подаръците на детето не му ставаха и ужасно ме е яд. Това са пари хвърлени на вятъра.

# 391
ЧРД на малката Ади и от нас. Много е трудно това с подаръците , особено във времена където всички си имаме почти всичко, та и всичко. Като гледам тортата на пес патрул се сетих, че на рожденния ден на приятелката ми, на щерката и поръчахме одеало на пес патрул, чадър и чехли също на кучетата. Тя е дете, което си има абсолютно всичко и много се зарадва на сборния ни подарък. Но за една годинка си е малко по трудно. Питай кой номер обувки носи и му поръчай едни хубави буйки или сандали за лятото + книжка. Винаги добавям книжка, няма значение малка или голяма ще и дойде времето.

# 392
И на моя му подариха одеало и хавлия за баня избродирани с името му. Одеалото е страхотно и още го ползва, но хавлията е малка и никога не я ползвахме. По всяка вероятност ще я ползвам да си суша косата с нея.
Ужасно мразя безполезни подаръци защото само ми заемат място и се чудя какво да ги правя.

# 393
За мое щастие имам доста съобразителни приятелки и преди да поръчат нещо винаги ми пращат линк. Или пък ме питат от какво имам нужда, но никога не съм си позволявала да кажа нещо повече от 20-30 лева.
Но пък един от най-хубавите подаръци, които сме получавали за малкия е коледна фотосесия. Страхотен жест беше, а и остава спомен за цял живот. ☺

# 394
Аз обичам да ми подаряват пари, защото съм капризна и много рядко уцелват нещо по вкуса ми. Единствено ако аз си го избера, но се губи тръпката.
Мразя безполезни джунджурии, сувенири( прахосъбирачки) и ОМГ, дрехи, които не съм избрала сама.
За детето се радвам на дрехи, но не и на скъпи, задължаващи ме подаръци като колело, детска количка, легло.
Тази мода с фотосесии и тематични снимки не я разбирам- за себе си ли го правят или за лайковете  във Фейсбук ?
Щото на мен и домашна коледна сесия,
съвсем  импровизирана, ми е достатъчно скъп и мил спомен, дори да не е с безупречно качество на кадъра или със захаросани украси.

# 395
Чудесни идеи са дали тук за подарък. Ще се възползвам и аз от тях. Grinning
ММ тази сутрин гледа Ния и вече оплеска нещата. Тя става в 7:30 от три седмици. Ами днес е станала в 6:40. Събудила се, малко помрънкала и ММ я вдигнал. Сега целият ден ще е “чуден”, а имам рожден ден. Grinning 
Ще ви “почерпя” виртуално с някоя торта или бонбон по-късно. Joy

# 396
Моята Бонбона също не говори с много разнообрази срички, главно Уа-уа-уааа-уа-уа, но пък са й доста дълги фразите, сякаш ни казва цяло изречение. Голяма дърдорана ще е. 😂

ellocin честит рожден ден! 🌹 Жива и здрава, много щастлива и обичана бъди.

Вашите имат ли афинитет към салфетки и всичко хартиено, че при нас тези неща се ядат нон-стоп. И се изакват след това 😀

# 397
Ellocin честит рожден ден.
BonniBonn ние сме същите, много обича да къса салфетки весници, и после да ги яде Joy

# 398
Cecinka, честита ви рожденичка! Да са ви живи и здрави!

Ellocin, честит рожден ден! Бъди щастлива, обичана и уважавана. 💐

Весело посрещане на идните празници!

# 399
Честито на рожденичките💐🥳🎂
Май никоя от нас вчера не е имала време да боядиса яйцата🤣Никой не се обажда🤣

# 400
Цецинка, честита рожденичка! Да ви е много здрава!

Ellocin, честит рожден ден! Бъди здрава и имай повече време за себе си 🤗

Аз за подаръци... Предпочитам да купя, но за мен (за малкия) предпочитам да ми дадат пари 😂 По принцип като взимат нещо, винаги ми го пращат преди това, за да го одобря. Страх ме е да питам какво искат, точно за да не ми изръсят нещо, струващо 100-200 лева 😂, което и на моето дете не съм купила 😃

Нашето чудо яде салфетки, неведнъж му вадя от устата хартия, става някак за секунди 😃 Относно думички, казва мамамама, бабабаба, бебебебе и някакви други звуци, като аааааа, особено като му се доспива и започва супер продължително да аааааа-ка, сякаш се приспива сам. Много обича ако го друсат или е в количка на неравен терен, да започне да аааа-ка и да си чува промяната в гласа.

Относно подарък проходилка, свекърва ми 100 пъти каза, че ще му взима и аз 100 пъти казах, че ортопедът е забранил. А също и рехабилитаторката. И без това имахме малко проблеми, не ми се налива масло в огъня, както се казва. Тъкмо започна да пълзи, да се изправя леко и такива, не разбирам какъв е тоя зор с тая проходилка. Даже ме пита как щял да проходи без проходилка 🤔🙄🙄🙄 Викам е как как, ей така 😃 Даже не знаех, че преди 30+ години децата са прохождали с проходилка, мислех че е нещо сравнително ново, но очевидно мъжът ми е прохождал така😃

# 401
Честита да си, ellocin ! Бъди здрава и щастлива! Нека имаш една прекрасна житейска година! Tada

Cecinka, да ти е здрава и благословена рожденичката!

Ако ни дадат пари за малката ги инвестираме, един ден ще са ѝ по-потребни, отколкото непотребни играчки и дрехи, които израства за месец. Никога не бих казала нещо скъпо да ми подаряват.
Близки хора винаги питам какво искат, поне за ориентация Simple Smile

# 402
Вариант е ако питаш какъв подарък искат, да кажеш горе долу до каква сума - не е срамно. Така или иначе като се подари нещо се разбира дали нещо е за 20 или за 100лв.
Борис от няколко дни на всичко каза ‘ба’, всичко е ‘ба’ иначе казва айде, дай деде, тате, баба. Абе общо взето всичко без мама 😃

# 403
Мерси, момичета. Много ценни пожелания.
Ния казва “мама”, “баба”, “айде” , “бема”, “ааааа”. По цял ден си приказва.
Аз казвам какви подаръци НЕ искам- плюшени, музикални и тн. Grinning Ако ме попитат за нещо конкретно, тогава казвам 2 неща, като поне едното е по-евтино.
В повечето случаи пращат пари.

# 404
Винаги като се е случвало да питам ми казват, че и те не знаят или им е неудобно да кажат, пак от гледна точка на пари и т. н. А и както казвате в днешно време едно дете ако има нужда от нещо му се купува, не се чака на подаръци и т. н. Така ми е по-сложно. Предпочитам да купя нещо по моя преценка.

Общи условия

Активация на акаунт