Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 368
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Доволна съм от намаленията на about you. Да не кажа, че на предходното (-50%) успях да напазарувам повече неща.
Сега чакам тези два модела:
Скрит текст:

Дано да са точен размер. Не съм взимала панталони/дънки от about you, освен мъжки и спортни модели.

# 496
  • София
Момичета,имате ли код за отстъпка?

# 497
Бобчи, според мен за такъв тип панталони е е важно плата да е мек. Ако е твърд, ще стои точно както ти го описваш.

# 498
Ами мек е,даже и лесно се мачка .Карай,друго намаление ще дебна .

# 499
  • Варна
А какво се случваше когато имаш няколко върнати артикули, а ти върнат част от парите. Трябва ли да им звъня или да се чакам тихо и мирно? Simple Smile

# 500
  • София
Минал ли е срока за връщане на парите? Ако е минал, звъниш/пишеш. Аз предпочитам да пиша, остава следа и се обработва по вярно.

# 501
и мен ме интересува действащ код, ако има, моля!
пробвах vali15, но е изтекъл.

# 502
Момичета,

когато върнеш артикул, визуализира ли се някаква информация в профила или не? Преди 2 дни върнах нещо, но ми е за пръв път и не съм сигурна каква е точно процедурата.
Благодаря!

# 503
  • Пловдив
Имам мейл за регистрирано връщане.

# 504
А колко време след изпращането на артикула горе-долу го получихте?

# 505
  • Пловдив
А колко време след изпращането на артикула горе-долу го получихте?
на следващия ден.

# 506
Ако някой се интересува, Rieker за 17 лв - 36 и 37 номер. Пак са пуснали голямо намаление до -70 %  допълнително
https://www.aboutyou.bg/about/brand/rieker?is_s=none&is_h=sl … mp;sort=price_low

# 507
Детски маратонки на Адидас се разши шевът на лепките,а ги носи и то не ежедневно от седмица.Въпросът е мога ли да ги върна или не,тъй като са носени?За първи път ми се случва нещо подобно с маратонки на марката.

# 508
  • Пловдив
Пуснах 38 от чехлите, мерси за линка Simple Smile
Чудих се дали ми трябват, ама...нека да имам Head Band

# 509
Благодаря, че споделихте. Поръчах 2 чифта чехли за мен и 2 чифта маратонки за мъжа ми. Дано ни станат/

Общи условия

Активация на акаунт