Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кавитация главоболие

  • 790
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте, днес си направих първа процедура на кавитация.  Но получих доста голямо главоболие. При вас случвало ли ви се е това .

# 1
  • Мнения: 719
Здравейте, днес си направих първа процедура на кавитация.  Но получих доста голямо главоболие. При вас случвало ли ви се е това .

Между двете полукълба на мозъкът има мембрана ,  която ги разделя .Едната половина рабати при честота 50 , а другата при честота 54 Hz . През нощта към 3 ч. двете честоти се изравняват на  50 Hz . Който има проблеми със сънят , знае , че по това време се чуват гласове и получават се видения , ако спите сънищата са пророчески .
Най-често мембраната се разрущава от източници на звукови вълни . И тогава тези видения и проблеми със сънят стават не контролируеми ...
Силното главоболие е дошло именно от това ,  че се е разрушила мембраната ...то и без нея се живее , но внимамайте да не си внушите  , че ста втора Ванга и второ внимавайте да не се пропиете - мъжете това най-често  го правят  .
Така , че дръжте се в ръце много хора са с разрушена мембрана

# 2
  • Мнения: 1
Здравейте, преди 5 дни и аз си направих за първи път тази процедура. Първите два дни главоболието беше ужасно и постояно. Постепенно потслабна, но все още на моменти е много силно. Не знам дали е от процедурата, но въпреки всичко съм решила да пробвам поне още веднъж. При вас колко време продължи след процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт