Ринопластика, тема 2

• 117 241
  • 938
  •   2
Отговори
# 225
искам само връх да коригирам и ноздри. Толкова ли е сложно?
Не ме цитирайте, защото ще изтрия снимката.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 11:24 от AnMary

# 226
  • в 1001-та нощ
Аз дори помислих, че това е снимка "след". Аз не виждам нужда нещо да се пипа, но ти си знаш Simple Smile Докато се наканиш - може и да размислиш Simple Smile

Аз също имах един период, в който исках корекция. И то стана толкова глупаво. Бяха ме попитали какво бих променила, ако цената не е фактор и аз мислих мислих и това измислих - носа, даже се фиксирах. И то не, че няма нужда при мен - има, ако целя по-голямо съвършенство. Но си претеглям и цената и рисковете и някак се кротнах и се въздържам. Надавам едно ухо, следя, но не ми е основна тема.

# 227
искам само връх да коригирам и ноздри. Толкова ли е сложно?

Да, точно връх е най-сложно.
Аз имам доста познати оперирани при проф. Джамбазов и резултатите ми харесват.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 16:34 от Чисто луда

# 228
Аз, пък, много се фиксирах даже. Постоянно си гледам носа и така ме дразни, особено на снимки...
Не че е нещо фрапантно, но, точно с цел, съвършенство. Тъй като, се притеснявам да не се окепази, още не съм решила.

# 229
В България наистина не знам кой би се справил добре. Макар че напоследък в групата по Ринопластика съм виждала не лоши резултати на Асенов, той като че ли е задобрял. Разгледайте Комитски, Илиев,Сарпецас, Батмаз, щом Ви допада, направете консултации и си преценете. Носът си Ви е вирнат, не е дълъг, няма някакви кой знае какви проблеми.. В правилни ръце ще стане супер.

# 230
Аз бих се радвала много ако видя хубав нос правен в България, но за съжаление не съм виждала нито по групи в интернет, нито познавам такива (а имам доста познати оперирани в България). Някои са много доволни, но това са случаи с огромни носове, които дори и леко да се променят, пак подобряват визията, а за жена която цял живот се е чувствала Квазимодо, леко подобрение на вида е целия сеят и ентусиазмът е разбираем. Просто зависи много какъв е старта и има ли какво да губиш. Ако имаш вместо нос чайник, рискуваш, защото нямаш какво да губиш, просто по- зле няма на къде (стига да не възникне функционален проблем), но ако говорим за финна работа само ноздри или връх, тогава си трябва истински специалист, а в бг няма такива все още. И в Турция има несполучливи операции, но има и виртуози, както и в Иран и в Щатите. Тук според мен е малко руска ролетка. Изобщо не коментирам на какво се дължи дългият възстановителния период. Всички, оперирани в България са буквално все едно влак ги е блъснал поне месец. Омотани като мумии, кървясали посинени. Не знам с чук и длето ли работят. Моето лично мнение е, че ако човек няма възможност за добър специалист в чужбина, по- добре да не се занимава с глупости и да си живее живота. Вкрайна сметка външният вид е важен, но нека не забравяме хубавата поговорка, че по ума изпращат.

# 231
Аз, точно поради тази причина, реших да си покажа носа, за да кажете и вие какво мислите.
Също така, доста оглеждам и обмислям и не желая да се влошат нещата. Ще продължавам да наблюдавам, на пролет съм решила с Илиев да направя консултация. Най-близко ми е просто и ще преценя.
Благодаря, момичета, за отзивите.

# 232
Здравейте! Търся мнение за д-р Бавер Шимшек от Истанбул. Може ли да ми кажете актуална информация, цена и мнение за работата му. Благодаря 🧡

# 233
Здравейте, записвам се в темата, досега само ви четох, но вече мисля да се подготвям финансово и малко по малко да се задействам. Sweat Smile

Определено съм се ориентирала към Турция, не смея да се доверя на български доктор.
Харесва ми работата на д-р Емре Илхан, но засега не ми е по джоба.

Ако някой се е подложил на ринопластика при д-р Резит Бурак Каян (https://www.instagram.com/dr.resitburakkayan/) и сподели впечатления, ще съм много благодарна. Гледам, че има пациенти от Щатите и от Великобритания, може би затова ми направи впечатление, но определено ще продължавам да ви следя и за мнения за други доктори, тъй като колкото повече гледам, толкова повече се обърквам кой е добър, кой не Smiley
Аз се бях насочила към Бурак Каян, но прочетох много лоши отзиви за него.

# 234
  • София
Здравейте и от мен,

Радвам се, че има такава тема тук и сте споделили доста полезни мнения. Настроил съм се за ринопластика и септопластика при някой турски специалист. От прочетеното до момента ми допадна д-р Пинар и бих се консултирал с него при следващо ходене в Истанбул. Друг, който следя, е https://www.instagram.com/opdrfurkansengoz . Нямам контакт с хора, които са си правили операция при него, но често виждам добри резултати. Тук е моментът да кажа, че не си падам по модерните носове, но понякога има и клиенти, които искат по- естествен нос и изглежда се справя добре. Преди година почнах да го мисля насериозно, а сега започвам да събирам мнения и да проучвам вариантите, тъй като очаквам часът да е поне след няколко месеца. Иска ми се тази година да го направя. Носът ми е леко на една страна, удебелен по средата, има малка гърбица и според мен има нужда и от обстоен преглед и корекция на септума, защото подозирам, че мога да дишам и по- добре, но до момента не съм се консултирал по въпроса. Това е нещото, което не си харесвам и мисля, че корекцията му би ми се отразила доста добре. Просто ми се иска да изглежда добре и естествено. Нямам някакви огромни претенции, дори не съм се замислял за връхчето и т.н, тъй като за мен това са детайли вече Smile . Ако имате впечатления за походящ специалист, моля да споделите. До колкото знам кожите ни са по- дебели и турците го имат предвид. Като цена ми е малко трудно да се ориентирам какво да очаквам. Виждам всякакви суми, но на мен ми се струва разумно до към 3к евро, тъй като не съм някакъв тежък случай, който иска екстремна промяна. Малки неща са, но няколко. Ще погледна и споменатите ФБ групи, но ми е много трудно да се ориентирам по снимките на момичета с 30 филтъра и 5 слоя грим. А и изобщо не харесвам стилът носове, който масово се прави в момента, дори и мъже си ги правят.

Ходенето и престоя в Турция изобщо не ме притесняват и също като Вас съм на мнение, че нивото е много по- високо, а определено не ми се иска да правя компромиси и после ревизия ( никога няма гаранция, но все пак). Знам какво искам, просто ми трябва специалист, който да направи проек и да каже кое и как би изглеждало добре. И съответно да го изпълни Simple Smile

Поздрави!

# 235
Някой да знае кой е оперирал носа на това девойче: https://www.youtube.com/watch?v=oKvESSgwpf4 ?

# 236
  • София
Казва го във видеото след 7:30 - Дилбер. Не съм го гледала, не съм я виждала никога, всъщност (не съм и пропуснала много като гледам 😆)

# 237
Някой да знае кой е оперирал носа на това девойче: https://www.youtube.com/watch?v=oKvESSgwpf4 ?

Ако не си звезда, която после ще направи видео за него, го отписвай. Старае се само на определени момичета, които ще го рекламират. Не си губи времето, ако не ти се занимава с това след време или нямаш ИГ/ютуб акаунт с над 10 15 хил. последователя.

# 238
Здравейте, мина 1 година от моята ринопластика. И все още имам оток ( лявата страна и на върха на носа). Върхът на носа е като камък все още и не мога да го помръдна. Нормално ли е толкова много време вече да продължава отока и може ли нещо да се направи по въпроса (четох в предната тема за някакви инжекции за премахване на отока ако някой има повече информация). Благодаря.

# 239
  • София
Този оток постоянен ли е или на тези места се подувате при определени обстоятелства?

Самите инжекции са кортикостероидни и имат за цел да изтънят сраствания - те се усещат като трайно удебеляване и втвърдяване. Доста рискове носят, не ми се е налагало да прибягвам до тях, и трудно бих се престрашила.

А вашият лекар какво казва по въпроса?

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 15:43 от Тристана

Общи условия

Активация на акаунт