Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наличните методи за ринопластика и къде могат да бъдат намерени?
Какви са мненията за д-р Сапцак?
Какви са мненията за д-р Резит Бурак Каян?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наличните методи за ринопластика и къде могат да бъдат намерени?
В България лекари като Илиев, Комитски, Мартин Генов и Сафет Кулов предлагат ултразвукова операция. Почти всички хирурзи в чужбина използват ултразвук. Освен това във Вита се предлага лазерна операция за коагулация на лигавицата. В Турция много хирурзи използват новия ултразвуков метод, който е по-прецизен и щадящ меките тъкани.
-
Какви са мненията за д-р Сапцак?
-
Какви са мненията за д-р Резит Бурак Каян?
-
Как мога да намеря добър пластичен хирург за ринопластика в Турция?
-
Какви са разходите за ринопластика при д-р Илхан в Турция?
Докато се наканиш - може и да размислиш

. Ако имате впечатления за походящ специалист, моля да споделите. До колкото знам кожите ни са по- дебели и турците го имат предвид. Като цена ми е малко трудно да се ориентирам какво да очаквам. Виждам всякакви суми, но на мен ми се струва разумно до към 3к евро, тъй като не съм някакъв тежък случай, който иска екстремна промяна. Малки неща са, но няколко. Ще погледна и споменатите ФБ групи, но ми е много трудно да се ориентирам по снимките на момичета с 30 филтъра и 5 слоя грим. А и изобщо не харесвам стилът носове, който масово се прави в момента, дори и мъже си ги правят.