Ринопластика, тема 2

• 117 181
  • 938
  •   1
Отговори
# 630
Имам позната , оперирана при него , никакви оплаквания нямаше , дори напротив . Да пише на друг човек от екипа , недопустимо е такова поведение.

# 631
Писал е веднага, отговор никакъв. И то при положение, че е платил капаро от 1000 евро, за което няма никакви претенции, въпреки, че човек не може да реши сам кога да се разболее!

Отношението наистина е отвратително, но явно като работят и печелят заедно, изобщо не им пука.
Хубаво е да се има едно на ум и не само за доктора, а най-вече за “отговорничката” за българските пациенти и ако някой реши да ходи, да не разчита на нея.

# 632
  • гр.Пловдив
Скандално и отваратително,дано нещата да не са необратими в този случай!

# 633
Скандално и отваратително,дано нещата да не са необратими в този случай!

В какъв смисъл необратими? Не разбрах, извинявай.
Ако е за предплатените 1000 евро, той ги е прежалил. Изобщо не му се занимава да се разправя с подобни хора. Но това изнудване за още, липсата на позиция от страна на клиниката по случая и отвратителните клетви, са наистина много скандални неща и много ниско ниво за уж толкова “елитен” лекар и хора от екипа му.

# 634
  • София
Никога не бих се оперирала при хирург, който е в "boched" листа в английската група. Илхан също е в него. Скоро в българската група имаше доста лоши отзиви за Илхан. Включи се и една жена, която каза, че Сузи ѝ е ровила в багажа и е правила някакви снимки. Естествено там коментарите за Илхан се трият доста бързо. Аз проучвам хирурзи вече над 7 години. Единствените, при които бих отишла в Турция, са Челеби, Комерт Сен, Йозтурк и Озай. Всичко друго носи голям риск. За съжаление цените там вече никак не ми харесват и за това се ориентирах към Албания. Там още не са се научили на далавераджийство. Първо исках при Синани, но ми отказа, заради дебелата кожа, Балома се съгласи. Надявам се да остана доволна, ще пиша. Остават 4 седмици и започвам много да се притеснявам

# 635
За да трият коментари, явно се плаща на админите. Голямо падение! Лошото е, че това не са групи за продажба на маратонки или дъвки, а касае здравето на хората! И подобна цензура може да е много опасна.
Може ли по-подробно какви оплаквания е имало от Илхан и Сузи?

П.С. Успех желая на операцията! Със сигурност всичко ще мине добре 😊
Много е важно човек да тръгне с позитивна нагласа за нещо подобно.

# 636
Като човек проучвал 5 години турските лекари бих посъветвала бъдещите пациенти да задават въпроса “какво бихте направили ако нещо се обърка и не бъде постигнат желаният резултат?” на избрания лекар за да видите неговата етика. И не само да ви го каже, а да пише същото нещо в информираното съгласие, което подписвате.
Започне ли лекарят да ви обяснява как всичко ще бъде наред, да не мислите и да не се притеснявате, че нищо няма да се обърка - червен флаг. Грешки се случват и той е човекът, който носи отговорността. Чувам, че доста хирурзи са практически неоткриваеми след операцията, а след нея се случват толкова промени и е безумно да нямаш връзка с лекарят си.

# 637
Такава декларация за информирано съгласие, дето да ти гарантира това, което искаш, едва ли ще намериш. Все пак, обади се, ако ти се случи, да знаем кой е този добър човек.

# 638
  • София
За да трият коментари, явно се плаща на админите. Голямо падение! Лошото е, че това не са групи за продажба на маратонки или дъвки, а касае здравето на хората! И подобна цензура може да е много опасна.
Може ли по-подробно какви оплаквания е имало от Илхан и Сузи?

П.С. Успех желая на операцията! Със сигурност всичко ще мине добре 😊
Много е важно човек да тръгне с позитивна нагласа за нещо подобно.
Може да видите реални коментари в английската група за ринопластика. Относно коментара за Сузи - много съм предвидлива и бях сигурна, че ще го изтрият, защото не е за пръв път. Скривам името на дамата от етика.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 07:20 от CruellaDeVil

# 639
Такава декларация за информирано съгласие, дето да ти гарантира това, което искаш, едва ли ще намериш. Все пак, обади се, ако ти се случи, да знаем кой е този добър човек.
Интересно защо така смятате? Мислите, че няма хирурзи, които да извършат ревизия за тяхна сметка ако се налага, в случай на грешка?

# 640
Доктор Ердем Чаляр ми каза, че в случай на грешка или незадоволителен резултат, поема отговорност и плащам само болнична такса, която също ми беше известна. Но дали го има на лист черно на бяло, ще излъжа.

# 641
  • Варна
Аз не съм чувала до сега бг лекар да признае, че е направил неуспешна операция, в каквато и да е област, че и ревизия за собствена сметка да направи.

Ако има такива са игла в купа сено.

И се учудвам как изисквате такова нещо от турски лекари, все едно тука се спазва, тук е правило, тук правата на пациента са гарантирани.

В никакъв случай не защитавам турските лекари, просто се замислих тук дали изобщо се случват така нещата. И не, не се случват.

# 642
Аз не съм чувала до сега бг лекар да признае, че е направил неуспешна операция, в каквато и да е област, че и ревизия за собствена сметка да направи.

И се учудвам как изисквате такова нещо от турски лекари, все едно тука се спазва, тук е правило, тук правата на пациента са гарантирани.

В никакъв случай не защитавам турските лекари, просто се замислих тук дали изобщо се случват така нещата. И не, не се случват.
Български лекар може и да няма, да. Аз говорех за турските лекари.

# 643

Първата ми ринопластика беше при д-р Асен Асенов, който щом ме видя след 3 години в болницата (а аз отидох по съвсем друга работа и дори не беше заради мен, придружавах), ме позна, каза ми имената и върха еди-си какво не се е получил, предложи ми ревизия за негова сметка. Е отказах в последствие.

# 644
Здравейте, интересувам се дали има дами, които скоро са се подлагали на ринопластика при д-р Джамбазов и ако да, доволни ли сте от резултата и как протича всичко?

Общи условия

Активация на акаунт