Ринопластика, тема 2

• 117 233
  • 938
  •   2
Отговори
# 645
Мисля, че Джамбазов не практикува вече .

# 646
И аз мисля, че не оперира вече, откакто стана шеф на УМБАЛ Св. Георги.

# 647
След като стана шеф, оперира 3 мои приятелки. Оперира и сега проф. Джамбазов, но трудно се запазват часове за консултация.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 22:35 от Чи лу

# 648
След като стана шеф, оперира 3 мои приятелки. Трудно се запазват часове за консултация.
Възможно е. Откакто мен ме оперира преди 10+ години, не знам как е положението. Със запазването на час още тогава се чакаше с месеци. Аз съм разказвала, че мен тогава ме оперира с приоритет, заради тежкото ми положение, иначе трябваше да чакам 5 месеца за операцията. Радвам се, че все още оперира. Имаме нужда от специалисти като него.

# 649
Добро утро!
От скоро Ви чета, защото събирам информация за добри лекари в България за ринопластика (макар че не съм сигурна дали няма да се наложи риносептопласника). Из групите във фейсбук има както доволни, тако и недоволни от Бг лекари, но аз си набелязах д-р Мартин Генов. Имате ли отзиви "от първа ръка" за него? Много ли се чака за консултация, после операция, болничният престой как е?
Благодаря Ви предварително.

# 650
  • София
Имайте предвид, че Мартин Генов НЕ Е УНГ. Той е естетичен хирург. Ако толкова сте решили да е в България, по-скоро се насочете към Илиев, Асенов или Комитски

# 651
Асенов пък като е унг какво.. Толкова за ревизия след него има. И аз бях при унг, още повече ми влоши дишането. Не е критерий.

# 652
  • София
То в България няма критерии... Ако се разтърсите ще разберете, че при всеки един има случаи за ревизия. Това не важи само за българските лекари, а за всички. Винаги има много доволни, както и обратното. Има много хирурзи, за които в началото няма лоши отзиви, после започват лека полека оплаквания... Така беше и за Годе, Кая, Тас, Алев, така ще е и за много други. Това си е и на голяма доза късмет.

# 653
И Естетика, и Дилбер, и Илхан и тн, да. Но въпреки това ме учудва колко много хора продължават да ходят при тях.

# 654
  • София
Голяма реклама имат. Много жени не проучват добре и не знаят, че в българските групи лошите отзиви за тях се трият. Предоверяват се.

# 655
След като стана шеф, оперира 3 мои приятелки. Оперира и сега проф. Джамбазов, но трудно се запазват часове за консултация.
А дали имате представа как да се свържа с него, на болницата ли трябва да звънна и да попитам?

# 656
А дали имате представа как да се свържа с него, на болницата ли трябва да звънна и да попитам?
Оперира в болница Козма и Дамян в Пловдив. Най-вероятно там трябва да се обадите.

# 657
А за тези дами, които са правили ринопластика при Джамбазов, доволни ли сте от резултата, как протича престоя в болницата, след колко време може да се приберете и колко време горе долу е възстановителния период?

# 658
А за тези дами, които са правили ринопластика при Джамбазов, доволни ли сте от резултата, как протича престоя в болницата, след колко време може да се приберете и колко време горе долу е възстановителния период?
Не са доволни.

# 659
Моите приятелки са доволни, но не са очаквали от чипите "модерни" носове. Аз също исках проф. Джамбазов да ми пилне едни ръбчета, но ми отказа.

Общи условия

Активация на акаунт