Ринопластика, тема 2

• 117 183
  • 938
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, знаете ли откъде в София мога да закупя подобно нещо за лепене на нос след рино?

# 661
Здравейте, знаете ли откъде в София мога да закупя подобно нещо за лепене на нос след рино?
Телесни няма в България, в Турция има. Тук само бели.
https://sanitarenmagazin.bg/micropore-микропор-125-см-х-91-м-626 … 9?search=Микропор

Имат и физически магазини

# 662
А за тези дами, които са правили ринопластика при Джамбазов, доволни ли сте от резултата, как протича престоя в болницата, след колко време може да се приберете и колко време горе долу е възстановителния период?
Не са доволни.
Аз съм от много доволните. При това за 2 ревизионни ринопластики, правени от него.

# 663
  • София
Подкрепям, че в България няма телесен цвят.има бял. Можете да си поръчате от Али телесен, стига да не ви е спешно.

# 664
Има 3 кутии с такива ролки останали по 12 ролки в кутия, че се презапасих безумно. За съжаление съм в Канада.

# 665
Трябват ми спешно лепенките като от снимката. Белите не били като телесния цвят, не вършели същата работа. По болниците ли да търся, в аптеките няма, в санитарните магазини няма...

# 666
Трябват ми спешно лепенките като от снимката. Белите не били като телесния цвят, не вършели същата работа. По болниците ли да търся, в аптеките няма, в санитарните магазини няма...
Доколкото виждам от снимката е точно 3M Micropore. Когато ми правиха последната рино, бях налепена точно с такава бяла на цвят. После си купих от аптеката телесен цвят и бяха абсолютно идентични, само с разлика в цвета. Защо не опиташ все пак с белият вариант?

# 667
Изпратих снимки на бялата лепенка на сестрата ми в Турция, не било същото казва, трябвало телесен цвят. Може би от снимките да не е разбрала точно, не знам... Нямам друг изход и ще почна от утре с белите.

# 668
  • София
Пълни глупости. Имам от белите и от телесните и са напълно еднакви, освен цвета. Белите съм ги поръчвала от тук: https://medicalcare.bg/3m-mikroporecta-lenta-za-prikrepvane-1-25cm-x-9-2m

# 669
Белите са същите като телесните, просто са бели. Ползвах и от двата вида, качеството е идентично. Взимай които можеш да намериш най-лесно. Бих ти дала моите, но съм далеч.

# 670
Има доста страници във фб, които предлагат внасяне на стоки от Турция, пробвайте да поръчате през тях. На мен лично познати ми носят от Турция, там ги има в аптеките.

# 671
Здравейте, от години чета из групите относно ринопластика. Имала съм дати за операция при Дилбер, Чаглар, Пинар, после Арсланоглу, но все се страхувам от резултата и се отказвам. Дилбер ден преди операцията ме отказа, защото според него съм рисков пациент, това беше през 2019-та. 2017-та година имах консултация с Джамбазов, като той сподели, че според него не си заслужава да се оперирам. Имам леко изкривена преграда, както и не си харесвам носа в профил, в анфас ми се струва леко широк, но с времето взех доста повече да смятам, че отива на лицето ми. Когато съм в легнало положение ми се запушват леко ноздрите, когато съм болна също ми е много неприятно. Преди исках чип нос, но не знам дали ще ми отива и дали си заслужава да рискувам. Ще прикача снимка, моля за вашите мнения.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 14:15 от bubanka

# 672
Здравейте, аз не виждам проблем с формата, който да налага операция. Относно запушването, не мога да кажа, най-добре усещате колко се запушва и колко често. Аз не дишах с едната ноздра и имах проблем с лигавицата (оттам имах здравословни проблеми, безсъние и т.н.) , заради което се оперирах. Ако не беше целият ужас, с който съобразявах живота си, не бих се подложила на ринопластика. В никакъв случай не е рутинна операция, а възстановителният период изисква месеци... първите няколко седмици са ужасни. Никой не говори за това и никой не ги покзва, защото са кървави и неприятни (всякакви секрети и т.н.), така че преценете колко на Вас Ви пречи, защото в интернет има достатъчно мнения, които ще валидират каквото вече сте решили подсъзнателно Simple Smile

Здравейте, от години чета из групите относно ринопластика. Имала съм дати за операция при Дилбер, Чаглар, Пинар, после Арсланоглу, но все се страхувам от резултата и се отказвам. Дилбер ден преди операцията ме отказа, защото според него съм рисков пациент, това беше през 2019-та. 2017-та година имах консултация с Джамбазов, като той сподели, че според него не си заслужава да се оперирам. Имам леко изкривена преграда, както и не си харесвам носа в профил, в анфас ми се струва леко широк, но с времето взех доста повече да смятам, че отива на лицето ми. Когато съм в легнало положение ми се запушват леко ноздрите, когато съм болна също ми е много неприятно. Преди исках чип нос, но не знам дали ще ми отива и дали си заслужава да рискувам. Ще прикача снимка, моля за вашите мнения.

Скрит текст:

# 673
Моето мнение е, че като цяло носът ти е добре. В анфас много ми харесваш, в профил може би една идея по- къс щеше да е по- добре, но и така не е лош. Чип нос не мисля, че ще ти отива. Не знам каква е тази мания за чипи носове от сегашните момичета, но като видя носа на Преслава и ми иде да й залепя стария. Да, беше по-дълъг, но толкова й отиваше на лицето. Сега ми прилича на някое маймунче.
Възстановяването не е леко наистина, трябва да помислиш дали си готова и на това. И още повече да помислиш, ако стане издънка, която не е рядко явление. Запушването може дори да се усложни, абе големи бели могат да станат при нарушаване функционалността му. Живей си живота, много си хубава и така!

# 674
Здравейте, правих септоринопластика преди 6 месеца. Носът ми все още криви.
Интересното е, че когато ми махнаха лонгетата която притиска силно носа(съответно още нямаше оток) видях, че  е прав и доста изпилен. След 10мин се наду от оток. Обаче когато се наду носа ми изглеждаше (както и до ден днешен) на една страна. В началото осезаемо сега доста по малко, но все пак се забелязва и ако остане така ще се наложи ревизия. Според вас възможно ли е да е от оток или това няма да се оправи (отбелязвам, че носа ми е все още твърд като камък и не мога да го стисна). Също може ли да се отиде някъде (не знам УНГ правят ли такива неща) на снимка, за да се види дали самият нос е прав?
Здравей, искам да те попитам сега как е положението при теб? И аз съм със същия проблем на 04.01ми беше операцията на 15 ми махнаха лепенките от носа и до няколко дена започна да се подува.Кортикостероидите ми спряха само подуването и нищо друго…. Минаха 40дена от операцията и докато бях с лепенки носа беше горе долу добре, но в момента криви!

Общи условия

Активация на акаунт