Отговори
# 165
"че мъжо не признава разделянето по цветове"  Joy Това ми е много познато.. остави нашия татко насаме  с пералнята и му гледай сеира. При предната ми бременност около 2 м. "се отглеждаха" с брат ми сами /т.е. мен ме нямаше/. Минала една приятелка покрай блока, погледнала нашата тераса- аа там- прането /цялото/ нежно зелено  Crazy По желязната логика на мъжа ми "Ами с бялото пране пуснах и новия слип, откъде да знам, че така ще стане, нали е нов???  ooooh!" /новият слип е масленозелен и до момента не е бил пран/. Брат ми имаше едно подобно попадение в синята гама...
Тази година като влизах да раждам проведох опреснителни курсове "Що за животно е пералнята и как да живеем в мир с него" Курсистът се справи блестящо и от общуването му с пералнята нямаше особени поражения  Party

# 166
"Ами с бялото пране пуснах и новия слип, откъде да знам, че така ще стане, нали е нов???  ooooh!" /новият слип е масленозелен и до момента не е бил пран/. Брат ми имаше едно подобно попадение в синята гама...

hahaha hahaha hahaha

Аз да си призная също не разделям по цветове  Embarassed -- просто всичко пера на 40 градуса, а кърпи и чаршафи на 60 - 70.

gecumka, и при мен е същият проблем...хем ме дразни като не е оправено, хем не ми се занимава, а и предпочитам или да поспя, или да сме навън. Добре, че поне таткото много ми помага, а и просто никога не му прави впечатление в какво състояние е къщата. Heart Eyes

Aila, радвам се, че е минала добре ваксинацията...ще видим и при нас как ще протече във вторник. Praynig

blueeye® , а защо чак сега ви дадоха зелена светлина за секса? #Crazy

Kristianna и Гого беше така около седмица, но от няколко дни си спинка нормално (пу-пу)...явно все пак са в някаква фаза. Crazy

# 167

Честити месечинки на Кари, Маргарита, Мария, Мариян и нашто приятелче Ивайло. Мили мами, нека много да ви радвам тези малки съкровища и да са усмихнати и слънчеви като днешния ден във Варна.

"А аз днес сънувах........

........И се радвам, че ви има и вас и вие също го усещате и не съм сама. И светът от това е по-светъл и по-прекрасен и по-добър!

Млъквам... думите тук са безсилни..."

Прекрасно е! Безмълвна останах и аз!  bouquet
gecumka , за чистенето успявам само ако детенцето е кротичко и спи, ей сега например я курдисах на балкона в количката и птички да й пеят, вятър да я брули, а аз ей ме на уж почнах да прибирам и хоп включих компа Sad. Ама пък вий сте ми като наркотик, с този форум трудно бих се разделила, дано не се наложи де. За готвенето, както вика Обърквация да живеят замразените пиците, полуфабрикати и доставките по домовете.
elia_gg , голям смях с твоите мъже, но не са единствени да знаеш. И аз правя едни чудесни розови дрехи на мъжа ми, по-голям зор виждам с убеждаването, че розовото е на мода при мъжете и тази година. Предната успях да го убедя и май вече почва да се светва, че нещо го ментам.  Joy
Хайде, милички отивам да пера кошчето за кола, че нашата мома вчера ги свърши едни не е за разправяне. Вече и Хъджис май не помагат.

# 168
  • София
Moмичета,снощи се видях в чудо.Моето кротко слънце,което обикновено папка,после говори и се смее и заспива се засиня да пищи ShockedЧак въздух не можеше да си поеме.Не иска да засуче,не иска да заспи,а само пищи и в един момент цялата вече беше обляна в сълзи.Никога не беше правила така и то след баня #CrazyДобре,че майка ми успя да я успокои докато аз се изцедя и задряма за малко,докато спеше и дадохме шишето и тя засука,и си изяде всичките 140мл.И ако щете ми вярвайте,но щом я измих със светена вода се успокои все едно,че нищо не е станало.Оригна се и пак се засмя и почна да гука щастливо.После си заспа и се събуди да яде в 6.30ч сутринта.Оттогава всичко си е нормално,пу-пу!Просто нямам думи Sick
Деситка,знаеш,че аз не живея сама,но всички са по цял ден на работа и се прибират след 19ч вечерта,така че основно домакинството си е за мен.Но мамите са прави,Ина е много спокойно бебе,пу-пу(за всеки случай,че след снощи...) и аз съм си създала горе-долу график.Сутрин след 10 изварявам,пера и гладя прането от предния ден,след 13ч излизаме на разходка или аз да свърша разни работи навън,след 16ч готвя и чистя.Е,време за мене не ми остава много,ама...Сега вече като се успокои Алекс ще видиш,че и ти ще се оправиш и ще смогваш да правиш доста неща.
Айла,много се радвам,че Ники и Ваня са понесли добре ваксината.Виждаш ли,че няма защо да се притесняваш за Ники,я как добре наддава мадамата LaughingДа ги нацелуваш от нас с Ина Heart Eyes
Еленка,честито ви кръщене,пожелавам ви само най-прекрасни неща  bouquetЧакаме да разказваш,че не помня друг досега да е писал,че ще кръщава.Извинявам се,ако съм в грешка.
Много целувки и спокоен ден Hug

# 169
Здравейте, днес имаме малък РД  party041! Ето една почерпка от нас по този повод!  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  party023 newsm38 beer2
Пожелавам на всички бебешорки да растат здрави, усмихнати, щастливи и много силни. Да ги подминават болести и лоши неща. Нека ни радват и изпълват живота ни със светлината в очите си и усмивките на личицата си!

Виждам, че коментирате домакинската работа - аз ви казах че съм подобрила всички рекорди по скоростно и забележете - качествено почистване. Използвам момента когато Маги спинка след първото хранене сутринта и оправям всичко. Свикнах и не ми тежи, но има и дни в които просто не ми се иска да стана от дивана. Ама мързела е голяма работа. Аз съм си такава, но покрай Маги се стегнах и се организирах. Добре ми се отразява майчинството.
Смятам да излезем след малко, така че сега ви оставям. Пожелавам ви усмихнат и весел ден. И много целувки за бебешорките!

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 13:45 от didika

# 170
ЗДравейте,момичета! HugОт много разходки и на мен не ми остава време да седан аи да се разпиша.НО  пък узпях да ви из4ета PeaceДо преди малко бяхме в парка на разходка.Откарахме около 2 часа там.Обади ми се Кабив с приятната покана за разходка и ни е,разбира се веднага приехме WinkЗа съжаление малък НИки се събуди за папане ,а моята Дари тъкмо беше заспала,та се наложи да се разделим,4е тя не признава застой NaughtyМНого се радвам 4е ги видях.А малкия е голям сладур Heart Eyes( пу-пу).Сега оставх Дария с коли4ката в градинката пред блока заедно със свеки,а аз се ка4их да простря една пералня и ..пак ще слизам долу.Трябва да използваме всеки един от подарените ни последни хубави дни на есента.
Дидика,пак сме се разминали явно Crazy.Обаждай се друг път .МОжеше да се засе4ем в парка.
Хайде- 4ао за сега от мен,моми4ета! До писане  bouquet

# 171
4EСТИТА МЕСЕ4ИНКА НА МАГИ НА МАМА ДИДИКА  bouquet  bouquet  bouquet.И на вси4ки сладури направили ве4е два месеца  bouquet  bouquet.Нямам време за ни6то наи-ве4е сас 4истенето,и аз сам си марзел4е Wink,ама откакто се сабрахме с мажо сам станала голяма 4есница.а като гледма как занимарявам понакога ми иде да се #2gunfire,а нямам никакво време за 4истене.Моя и тои мармори като се прибере 4е няма наготвено и еднио скандали #Cussing out.За днеска ми вика6е да ми вземе жена да ми помогне ,но малкия си поспа доста и успях да поиз4истя,само рането ми остана да огладя а те са две,три перални #Crazy.И аз в4ера си легнах вав 3.30,не мога да се наспя.Някои пат като го приспивам аз заспивам парва Simple Smile,сабудя се тои се ококорил Simple Smile.ами това е мамии ние малко сме настинлаи и пак сем сас разстроиство,днеска киха,позака6ля се и утре сме на педиатар.Ами това е много ми липсвате ,но не остава време.Целувки на сладките бебоци  bouquet

# 172

Блу, мерси, мила, за съвета. Проба, проба:

Извенете, че съм толкова заблудена с тикърите.  Blush

# 173

Блу, мерси, мила, за съвета. Проба, проба:

Извенете, че съм толкова заблудена с тикърите.  Blush

Super  си се справила Simple Smile

# 174
  • София
Здравейте, мили мами и бебчета!  Hug
Аз пак се включвам след дълга пауза, но няма начин, нали си нямам компютър вкъщи и пиша като сме на гости при баба и дядо...
Честито на всички пораснали сладурковци!  Heart Eyes
Виждам че пак сте обсъждали темата с памперсите - оказа се наистина, че Памперс 3-ка са по-добри от 2-ката. (Много умно се  изказах  Blush, имах предвид, че 2-ката ни пропускаха често, а при тези само два-три досега.) Либерото също почнаха да ни правят номерца и затова пробвах 3-ката.
За чистенето и готвенето - зарязала съм всичко  Embarassed Грижа се единствено за малкия веселушко (от скоро сме такива и не мога да ме се нарадвам, пу-пу!  Heart Eyes) В това отношение е добре, че живеем със свеки, но само в това  Wink
bubcheto15 , ние сме така след баня почти всеки път - много ни е трудно успокоявено и се обличаме, правим масаж и т.н. като на състезание - голям е зора за папкане  Laughing
велмар, кабив и всички останали - завиждам ви че сте близо една да друга и си правите компания. Аз скитам самичка по улиците и градинките на Люлин. Не мога да повярвам, че няма и 1 бебе от тук! Хем е едва ли не най-големия жк.  Rolling Eyes
ellenka , много хубаво, че сте решили да кръстите малкия сега! Аз се чудя кога да направим това. А и като знам какава сложна организация беше за погачата, представям си за кръщене...
На нас ни предстои ваксина във вторник и се притеснявам доста. Панадол ли се взимаше превантивно? Или няма нужда?
И да ви питам нещо, защото съм малко боса в тези работи - как се "смаляват" снимки? Моите са над 2МВ и не става номера с качването в албума. Знам, че е задаван този въпрос и преди, но не знам къде да търся отговора. Ако иска някой може да ми прати на ЛС обяснение. Мерси предварително!   bouquet
Хайде чао! Много целувки от нас!  Heart Eyes  bouquet

# 175
Честити 3 месеца на малката кукла Кари
Ей миличка, нека малката ти принцеска да расте все така красиво и умно детенце и ви радва и слушка много!   love001
Честити 2 месеца на Маги, Мария, Мариян и Ивайло!
Да са най-здравите, най-слънчевите и най-добричките дечица на света   bouquet

# 176
Здравейте и от нас, днес прекарахме предимно навън, спейки. Във вторник ще ходим при педито , защото в събота ни падна лепенката за пъпчето, то се е прибрало съвсем и мисля , че няма никакъв проблем с него. По скоро искам да се консултирам по друг въпрос, който много ме тревожи, на вратлето на Цветан преди време, но след като се прибрахме от родилния дом забелязах три малки ярко червени петънца със ситни точици около тях, помислих ги за кръвоносни съдчета, евентуално от раждането, защото имаше и по личицето червени точици, но сега ми прави впечатление с израстването, че не избледняват, а даже самите петънца стават леко изпъкнали, какво ли не ми минава през главата?! Ще търся специалист дерматолог в здравния форум, но ако някоя има впечатления да каже.
 А сега малко по весело elia_gg и Обърквация може да прехвърлите още едно задължение на мъжете, като пускане на пералнята, просто им купете цветоулавящи кърпички и няма проблем или по скоро за всеки проблем има решение. Grinning  Grinning  Grinning

# 177
Здравейте,
отдавна не съм се разписвала Embarassed
Честит рожден ден на ivkapifka, както и на всички празнуващи бебчета  bouquet
Днес си направихме страхотна разходка с Велмар Peace Дари е станала много сладка госпожичка, с едни такива дълги извити мигли, пу, пу да не й е уроки! Heart Eyes ... Жалко наистина, че се наложи да се разделим, но какво да се прави, децата си искат своето baby_neutral Щеше да бъде още по-хубаво, ако се бяхме видяли и с Дидика, но нищо пак ще има хубави дни за да се съберем повече августовски майки в Южния.
Относно памперсите вече минахме на 3-ка Либеро. Доволна съм от тях, но следващия път ще пробвам и Памперс 3-ка. Въобще не съм доволна от памперсите Хепи - нямат никаква кройка, която да прилепне добре към кожата, твърди са и много се разтягат, поради което протичат и дори се свличат надолу по дупето.
Ние нашия мъник ще го кръщаваме, когато стане на годинка. Решили сме да направим 2в1 - сватба и кръщенка Laughing Тъй като не намерихме време да се оженим до сега, решихме да го направим когато Ники поотрасне и поне малко разбира какво става. И така ще си направим двоен празник - той ще е най-щастливия шафер, а ние най-влюбените мама и тати Grinning
siren, относно тези петънца и моя Ники има подобни на челото (още по-гадно място) Close. Когато питах педито дали ще изчезнат, тя ми каза че със времето ще избледеят и ще се загубят, но първо че почти не съм видяла разлика от тогава и второ, че същата тази лекарка казала на Айла, че няма да изчезнат напълно и когато детето порасне и се ядоса, петното ще избие (една от нейните мадами също има такова петънце). Така че и аз съм притеснена и се чудя дали да не завлека малката мръвка на специалист newsm78
Айла, браво на мадамите. Да ги нацелуваш и от мен Heart Eyes Heart Eyes
Искам да ви питам, слагате ли вече възглавничка на вашите бебчовци?
От каква възраст на бебето може да се използва аспиратор за нос?
Доволни ли сте от музикалната въртележка, т.е. успява ли тя да успокои/заиграе детето?

До скоро и гушки на бебоците Heart Eyes

# 178
  • варненка от София
Здравейте и от нас,

бяхме на гости на баба през уикенда и днес се завърнахме отново вкъщи. Вече стана хладно и направо се чудя кога ли ще пуснат парното и във Варна, че сме с една духалка и я местим от стая в стая, в банята и къде ли не Tired. Шушка расте и ние ще се наложи вече да минем на следващия номер памперси, защото 2-ката на Хъгис за сега ни побира, но не знам до кога, надявам се да успеем да си изразходим пакета до край. От снощи Стефаначето започна да покихва и да покашля, но видимо й няма нищо, няма температура, не е кисела, но въпреки всичко ме притеснява това newsm78. В четвъртък сме на консултация и на ваксина и тогава ще задам куп въпроси на педиатъра. Няколко пъти сутрин ми се случи да има на памперса някакво течение, но не е обилно и не е миризливо, но го има. Не знам нормално ли е при момиченцата, някой имал ли е подобен проблем?!?!?! newsm78
Моите уши хич ги няма все още. Едното почти поотмина, но за сметка на това започна да ме боли и другото и понякога болят стерео  Sick #Cussing out Sick #Cussing out, температура вдигам 37.5, но това е от ухото. Едното вече го броя за излекувано, само ме сърби, но другото си боли многооооооо. Ще чакам до четвъртък да мине и тогава ще трябва да ходя да ми ги промиват, дано до тогава съм забравила неволите.
Иначе покрай новия диван ще си поръчаме и нова секция за хола, поне ще се подновим изцяло Joy Joy Joy

siren, относно тези петънца и моя Ники има подобни на челото (още по-гадно място) Close. Когато питах педито дали ще изчезнат, тя ми каза че със времето ще избледеят и ще се загубят, но първо че почти не съм видяла разлика от тогава и второ, че същата тази лекарка казала на Айла, че няма да изчезнат напълно и когато детето порасне и се ядоса, петното ще избие (една от нейните мадами също има такова петънце). Така че и аз съм притеснена и се чудя дали да не завлека малката мръвка на специалист newsm78
Искам да ви питам, слагате ли вече възглавничка на вашите бебчовци?
От каква възраст на бебето може да се използва аспиратор за нос?
Доволни ли сте от музикалната въртележка, т.е. успява ли тя да успокои/заиграе детето?

Kabiv нашата Стефаначка се роди с петънце на челцето и на левия клепач, в родилното ми казаха, че е майчино петно и че с времето изчезва, до годинка някъде, но е факт, че при напрягане или притеснение понякога личало. Много ми беше притеснено, защото на челцето си е направо централно, а за мома си е направо кофти, но се поуспокоих когато ми казаха, че се маха. Имаше майчето в родилното, чиито по-големи деца са се родили с такива петънца и не се виждат изобщо с годините. Ние водим шушка на хирург защото има пъпна херния, та той обстойно каза за нашето петънце, че ще изчезне, не се налага операция, но ще отнеме време. Важното е тези петънца да не се излагат на слънце, но зимата няма страшно да навредим така на бебчовците.
Иначе от около 2 седмица започнах да слагам възглавница на Стефани и спи добре, а музикалната играчка на леглото й е любима, говори й, гука й, радва й се много.

# 179
Относно петънцата Крис има на врата отзад и на десния клепач, но и на мен ми казаха, че избледняват и е така до някъде . Казвам го от собствен опит. Аз съм се родила с червено петно на челото , точно където е десятката, не си личи, но наистина като се ядосвам се показва.Мъжа ми казва, че така разбира кога наистина съм ядосана, защото петното почервенява. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт