Честити мини празници на Явор на Пунита, Толга на Емеле, Александър на Славена и Виктор на Милена 12
Днес направо е кошмарно навън и май няма да има разходки. Пуснала съм си климатика и компютъра и не мърдам.
Велмар нашите 200лв. ни ги дадоха от една банка срещу лична карта, а предполагам че те поддържат връзка със социалните. А в началото като подаваш документите за тях и акта за раждане не ти ли дадоха формуляра за детските? пРИ НАС Е ТАКА, но трябваше да го подадем до 30.09. И нашия доход е много голям така че сигурно няма да получавам детски, но татито ни все е зает да отиде поне да вземе акта на детето.
Снежко и ашия доктор ни попита дали даваме вече сокчета и аз му казах, че още не давам. Той само ми каза, че на пазара вече има готови сокчета на Ганчев за деца над 8-9 седмици и ако искаме да опитаме.
Кабив и Ивчо много се радва на музикалната играчка, само че мен много ме дразни защото музиката е много силна. Как ги правят тези играчки, въобще не се съобразяват че са за деца и то бебета.
Лорекса по-бързо оздравяване на каката и да се включваш по-често.
И моите гърди преди бременността не бяха много големи, но после какви бомби станаха
Лек ден мамчета, ще се включа пак по-късничко.

Прочетох ти въпроса, но при моите мадами или не се е случвало или не съм забелязала. Най-добре си е все пак да питаш педиатъра. В началото само гърдичките им бяха леко подути и тя каза че е нормално и е от хормоните, но това премине. Незнам дали същите тези хормони може да доведат чак до течение. Понякога наистина не се чуват въпросите или пък няма какво да отговориш. Мисля че и аз скоро питах мамите как приспиват бебчетата и никой не ми отговори, но това не е причина да спря да пиша и чета тук
.Аз също веднъж бях попитала нещо и никой не отговори,но всеки си знае сам за себе си
.По въпроса за притеснението ти,когато изписаха Найа от болницата тя също имаше и лекарката ми каза.че се среща при повечето момиченца.Както подуването на гърдичките.Не се притеснявай,ще мине
.Купих си страхотна книга"Какво те чака през първата година на детето" на Арлийн Айзенберг
.Лек ден на всички
сутринта, но следобедната я пропуснахме.

писала съм и друг път, от NAN - Ния получи страшни колики + запичане
сменихме с Aptamil 1 и всичко е наред, коликите намаляха, акото си е с нормален цвят и гъстота (при коликите става зелено). акаме по веднъж на 24 часа