)и да папка много

Както и да е .Още ми е малко сънено за да пиша наново,така 4е- ...
Теди,ние не сме съседки ,но все пак измислихме организацията,така 4е- нямаш оправдание
Ами хайде по-скоро се накани да дойдеш към парка,4е докато се наканиш ще завали сняг и тогава наистина ще имаш уважителна при4ина за неприсъствие
).Гука й и й говори.Възглавница й слагам отдавна,тъй като имаше един период ,в който се плюн4еше много и се задавяше.Но- те са толкова ниски,4е не мисля 4е е проблем използването им.
А и я повдигам не само на главата ,а и малко от тялото попада на нея.Хайде- спирам за сега.ЖЕлая ви хубав ден и прекрасна нова седми4ка!
.Питам,защото не е в мен
Ние по традиция ще кръщаваме мъника на първия рожден ден.
Така и не разбрах защо. Дано другите мами споделят опит.
Ще видим... така или иначе докато не се изразходи големия пакет няма да си помисля за смяна. Просто с двойката не ни се е случвало.
Всъщност- да живеят акумулаторните... за сега само те ни спасяват.
Уфффф- тъпа бюрокращина
Май ще трябва да мина през тях да вида какво е положението и как да процедирам.
).Там каква е процедурата?Знам 4е трябва бележки от работодателя- моя и на съпруга ми.НО после- как се пише дохода?
Сами ли си из4исляваме и как ? 

А и ни е рано да мислим за нея.
ПО гърдите отдолу.ПО принцип съм с малък бюст и от бременността а и сега не е нарастнал особено,но..гадните стрии се появиха
През цялата бременност нямах нито една по тялото.И след раждането също не се сдобих с тази "екстра"....до преди няколко дни
знам 4е много се изписа и коментира по темата по време на бременеенето ни,но тогава пропусках тази 4аст от дискусиите,тъй като не ме вълнуваше.Кажете все пак- има ли на4ин да третирам ве4е появилите се стрии ,4е поне да избледнеят,ако не д ги зали4а

Красив е. Показах го на нашия татко, защото преди време ме беше попитал какво е усещаното докато кърмя, но аз неможах да му отговоря.
gecumka, обикновено сутрин, след второто хранене за деня (след 10.00ч) чистя, простирам, гладя. С готвенето заели са се – таткото и бабата. Бабата ни носи по няколко манджи през седмицата, а ако сме изяли всичко, таткото готви.
Но определено, чакането си е струвало.
velmar, Kabiv, кога ли и аз ще успея да се добера да любимия Южен парк.
tedi79, вземи панадол за всеки случай. Аз лично не съм давала на Ния, но не се и налагало. А за снимките, по-лесно е да ми ги изпратиш и да ти ги смаля, ако все още не си се справила. Пиши на лични.
Kabiv, Ния спи на възглавничка, но тя е толкова тънка, че все едно е без. Аспиратора за нос – след третия месец, не по-рано. Питали сме нашия педи. за въртележката - бях писала някъде, дори мисля, че и такава снимка съм качила в албумчето. Ния много си харесва музикалката въртележка, гука и, усмихва се, заслушва се. Жалко, че не е програмирана да свири поне 30 минути.
velmar, аз също ще ходя утре-другиден до пощата. Първо трябва да се мине през общината, дават някакъв документ. От там в пощата за парите и после обратно до общината за Акта. mamajeni, Пентаксим-а го бият три пъти (през месец или през два) после чак на годинка още веднъж. 

А и баща ми е болен...Днес пак ще се пробвам да ида на гинеколог,дано да е на работа.
А за музикалната си играчка умира просто,такова гукане и смеене настава като я пусна.А помпичка аз ползвам от самото начало и й почиства нослето доста добре,
.
.Винаги там съм я бърсала адски старателно,но мисля,че се подсече,защото се изпотява,моля дайте ми съвет с какво да го оправя,направо ме боли като я гледам,а тя не дава признаци на болка.Хайде да спирам,че пак се олях
Препоръчани теми