Съни бийч по bTV - 3

• 46 660
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
  • София
С една резерва по отношение на линията с наркотиците, финалната серия беше супер.
И на мен Гомез и Ивон не ми стоят до ре заедно. Това с "ученическата" любов е много мило и хората наистина си стават близки, преоткриват се след време, ама някак в по-зряла, да не кажа трета възраст. Повече са ми като брат и сестра.
Ивон и Никола бяха уау и наистина имаше и химия, и физика, жалко че ги разделиха. Ще има драми около това бебе, то е ясно. Дано това пък да е катарзисът за Никола, който все се надявам да се случи.

Гомез и Виктория също ми стояха добре като двойка. Дано им се получат нещата. Макар че Вики загатна на Гомез, че още е обича Ивон и той се замисли. Малко ми е неестествено. Разделя се с Ивон заради бременността на Елена. Развежда се с Елена заради Ивон и не е с нито една от двете. Това е нетипично за мъж.

Кобилкина в комедийна роля, хахахахха, на мен ми е смешно само като се сетя за нея. Тоест, на теория, комичният елемент ще е налице отвсякъде.

По отношение на начина, по който изглеждат героините, само ще кажа браво на гримьорите и стилистите. Наистина направиха Дарина от невзрачна и бледа мишка, да изглежда огън момиче.

# 436
Дано това пък да е катарзисът за Никола, който все се надявам да се случи.
Ивон каза на Никола "Гомес поне се бори за сина си". Сега Никола може да разбере Гомес, какво е да се бориш за детето си Wink

# 437
От профила на Бойко,написал е-Толкова.Доскоро.
Сладури!

# 438
И аз да си кажа, че много ми хареса финалната серия, добре заплетоха нещата и с нетърпение ще чакам втория сезон.
Като цяло, съм доволна от сезона, като изключим линията с Дарина и наркотиците, но както написа някой, ще гледам на цялата история Дарина-Младен като второстепенна и внасяща комедийна и пародийна нотка в сериала.

Може би нещо не ми стана ясно при Ивон и Гомес, но доколкото разбрах, той избра да е с жена си (във флашбека) и се разделят с Ивон. Обаче после се оказва, че той се е развел, но пък не са се събрали с Ивон??
Не ми е ясно тук.

И на мен Дарина много ми харесва, особено с новата визия като я направиха аниматор. Точно и аз си мислех, че дори повече от Ивон ми харесва.

# 439
  • Варна
Може би нещо не ми стана ясно при Ивон и Гомес, но доколкото разбрах, той избра да е с жена си (във флашбека) и се разделят с Ивон. Обаче после се оказва, че той се е развел, но пък не са се събрали с Ивон??
Не ми е ясно тук.
Може пък да се е разделил с Елена заради някоя трета. Палавник се оказва Гомес.

# 440
Да, и аз си помислих дали не е заради някоя друга, ние някак по подразбиране приехме, че е Ивон.

# 441
  • София
Само Художника ми беше интересен. Направо им спаси серията.
ПС: Ученото съобразило ли е морските течения Wink

# 442
Да, и аз си помислих дали не е заради някоя друга, ние някак по подразбиране приехме, че е Ивон.
Ами, когато се събираш с някого по задължение, е ясно, че тази връзка няма бъдеще.

# 443
  • There I was on a July morning
Гомес и Ивон, ако толкова са искали да бъдат заедно, все щяха да се съберат през изминалите 7 години. Затова не очаквам романтична афера между тях, мисля, че отношенията им ще си останат приятелски. Още повече - Гомес спомена, че е щастлив с Виктория и има потенциал в тяхната връзка.

За Никола - все още се надявам, че ще претърпи някакъв катарзис, може би покрай бъдещото бебе и ще прояви и някакви положителни качества, но не знам в кой сезон ще се случи това и дали въобще ще се случи.

Дарина изобщо не искам да я коментирам, образът се разви в неочаквана и неблагоприятна посока, напълно недостоверен става, според мен.
Младен си остава любим образ и се надявам и в следващите епизоди да има широко поле за изява.Smile

# 444
  • София
Искам втори сезон. Много ме кефи сериалът. Ама си искам Гомес с Виктория.

# 445
Кога да чакаме 2-ри сезон? Ясно ми е, че няма да е лятото, но поне наесен да е!

# 446
Според мен ще го пуснат след една година - следващия пролетен сезон. Не върви есента, когато ще падне сняг и ще празнуваме Коледа, да гледаме сериал за морето... Като изцепката с Ол Инклузив в този сезон. Освен това, го снимат в момента, после има монтаж, неща...трябва време.

Наскоро гледах интервю с Явор Бахаров, в което той спомена, че е снимал вече от втори сезон, но е имал съвсем малко сцени (другите са работили повече) и ми е чудно дали няма да запратят Никола някъде в началото на сезона и да се върне по-късно (макар че сигурно снимат разбъркано). Кобилкина се надявам да има само камео за един епизод, като Златка в този сезон, иначе трудно ще я изтрая. Аня Пенчева не ми е любимка, но знаем, че ще е майката на Младен и ще ми е любопитно да видя каква роля ще направи.

# 447
  • София
Много ми хареса този епизод, имаше интересни заплитания и разплитания на отношенията между главните герои. Епизодът носеше настроението на първите, които така ни завладяха.

Аз не разбрах, че Гомес и Ивон са си детска любов, а че се е разделил с Елена заради Ивон, но не е останал и с Ивон заради Марти, може би Елена го е заплашила, че ще му го вземе. Може би Гомес е направил нещо лошо, с което Елена го държи.

Виктория не си я представям лоша, тя е добра по душа, а и актрисата не мисля, че може да изиграе образ на лоша. Да играеш лош е много по-трудно.

# 448
  • София
Не знам за Виктория, но синеокият бос на трафикантите ме разбива. Толкова да е готин този актьор.  Стоян Радев заслужава да го видим на екран в добра роля.

# 449
  • España
Не знам за Виктория, но синеокият бос на трафикантите ме разбива. Толкова да е готин този актьор.  Стоян Радев заслужава да го видим на екран в добра роля.
Заслужава, да , ама, завалията , все психопатски роли му дават! За първи път го видях в “Седем часа разлика” и направо ми настръхнаха косите...толкова зловещ беше ...
Аааа...в ДГ беше от добрите! Любимият на зрителите полицай 😉

Общи условия

Активация на акаунт