Съни бийч по bTV - 3

• 46 654
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
страхотен финал на сезона.
Дано вторият сезон се движи по план и да няма толкова чакане

# 451
  • София
Къде мога да гледам Седем часа разлика?

# 452
Стоян Радев и в Дървото на живота бешв психопат... Отива му, има такава физиономия.

Аз още не съм гледала серията, но ви изчетох с интерес. Не можах да изтрая и да не знам какво е станало, звучи като да е бил интересен епизода. И има само положителни коментари за финала, което е супер на фона на последните седмици.

# 453
  • София
Къде мога да гледам Седем часа разлика?
Voyo и  Vbox7

https://www.vbox7.com/play:7fb18efaac

# 454
Аааа...в ДГ беше от добрите! Любимият на зрителите полицай 😉
Какво е ДГ?

# 455
ДГ - Дяволското гърло.

Иван\Або да се яви да приеме аплодисментите и да обещае, че във втория сезон ще надграждат и няма да падне нивото!

# 456
  • София
Другата седмица ще ми липсва сериалът.

За втори сезон, едва ли ще могат много да реагират спрямо коментарите на хората, защото сценарият е написан отдавна и го снимаха, докато вървяха вече негативните коментари. Евентуално при монтажа могат да резнат някоя глупост.

Със сигурност ще гледам и втори сезон, интересно ми е какво ще стане с Тасеви, Гомес и Ивон.

# 457
  • Велики Преслав
Някой има ли представа, кога ще почнат да излъчват втория сезон.

# 458
Здравейте. Много благодаря за интереса и за ВСИЧКИ коментари. Не само добрите. Всички. Вие сте зрители и имате право на всякакви оценки. Това са ме учили в НАТФИЗ. Зрителят винаги е прав. Мисля, че втори сезон е по-интересен от първи. Както и преди съм ви писал, ние от “Междинна Станция” нямаме право да издаваме, кога БТВ ще пуска нещо в ефир.
Желая хубаво лято на всички ви!

# 459
Това е положението, драги зрители! АВО1 се яви по служба и доложи. Сега остава да чакаме. АВО1, че ще има екшън - ще има... Ама не забравяйте комедията, моля - лек, забавен, ненатоварващ диалог...  Приятни снимки на вас!

# 460
  • София
Аз пък забелязах, че точно чистата комедия не се хареса тук в темата. Всъщност даже за мен с това се прекаляваше в епизодите, които не се харесаха толкова, тъпотата на Младен, готвачите. Това, за което най-много положителни отзиви има, са начина на заснемане, играта на актьорите и основната сюжетна линия, е която освен комедия има и драма.

# 461
  • earth
На мен това, което не ми харса беше преиграването и прекалено елементарната комедия като за 5-годишни. Сценките с готвачите бяха такива. Също така "романтичните" моменти не са ми интересни.

# 462
Ми не точно.... Филмчето започна свежо, комедийно (свеж хумор) и точно това се хареса. После започна детайлноти анализиране на артистите и сцените. Последните 5 серии някъде се разводниха нещата. Всъщност, откакто Дарина се хвана с наркотиците. Ако сте пропуснали началото на коментарите, се върнете да ги прочетете... И ще видите какво им харесва на хората.
 Нищо де, вторият сезон ще е още по-добър.

# 463
  • Велико Търново
Стоян Радев и в Дървото на живота бешв психопат... Отива му, има такава физиономия.
Просто е страхотен актьор и умее да придаде на физиономията си психопатско излъчване. Но това съвсем не означава, че има физиономия на психопат.

# 464
Просто е страхотен актьор и умее да придаде на физиономията си психопатско излъчване. Но това съвсем не означава, че има физиономия на психопат.
Казах го с най-добри намерения.  Той е един от любимите ми актьори.

Общи условия

Активация на акаунт