Отговори
# 285
Здравейте, момичета!

„Когато една врата на щастието се затваря, друга се отваря, но често ние се вглеждаме толкова дълго в затворената врата, че не забелязваме тази, която се е отворила пред нас.”
Хелън Келър

Кураж, вяра и вдъхновение! Усмивки и добро настроение!

Спорен и спокоен  ден!

# 286

Следобедно фрапе Yum

Еми , тези гифки за сефте ги мяркам в темата . От Черната перла ли са ?
 Забавни са Sweat Smile

да сложа инфо от Аржентина .
 Там много харесват  Ичерде и Сааарп . Лидер се явява по гледаемост.  Само такаааа Hands Pray
Цитат
Аргентине на телеканале Telefe продолжается успешный показ сериала Внутри / Içerde. Сериал является абсолютным лидером своего тайм-слота. Несмотря на позднее время показа (12 часов ночи) его рейтинг доходит до 15.2 пунктов

Скрит текст:
ммм обичам, когато е секси и кара кола Sunglasses

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 19:25 от femmi2

# 287

Flowers Tulip ФЕМИ* продължавам да си мечтая Толга и Чаго
да направят по още един подобен сериал
 с които ги помним и коментираме до сега
не само тук но и по света!
Sunglasses

..фрапето е страхотно,благодаря и
 по един коктейл *Готиният чай*
 от мен за групата!
Yum

# 288

Феми, гифките са с Баръш от "Бившата ми любов". Филмът е сниман 2017 г. и много ми харесва Толга с тази визия, пък и комедийните роли добре му пасват. Има доста комични моменти. С Баде Ишчил добре си партнират.  

Eski Sevgili/Бившата ми Любов
(2017)
Режисьор:  Emir Khalilzade
Премиера: 5 май 2017 г.
В ролите:
Bade İşcil
Tolgahan Sayışman
Баръш и Фериде са заедно от дълго време, всъщност, те много се обичат, но  непрекъснато се карат и не са съгласни по сериозни и невъобразими причини. Разделят се около 63 пъти ... и накрая решават  да сложат край на връзката. Времето минава и въпреки факта, че очите не се виждат, сърцето не забравя за любимия човек. По случайност бившите възлюбени се срещат няколко години по-късно на 14 февруари, в деня на Свети Валентин ... И започват весели приключения на героите, по време на които те осъзнават, че няма нищо по-ценно от техните чувства, че са узрели и сега по различен начин гледат на различията, които са разделили влюбените.

Софи, албанката скоро няма да благоволи да пусне нови снимки на Толгахан, че той ще я засенчи. Феновете ще се прехласнат по него Stuck Out Tongue Winking Eye и ще забравят за канала й и всичките откачени видеа, които пуска.
     Но ... Толга е виновен - купи й камера и тя не се спира. В профила на Толга има 301 публикации, а в нейния над 600.
    Не е лесно да стоиш вкъщи без работа и да се чудиш каква глупост да качиш. Алмеда днес пусна тези снимки на Ефехан и на турски, английски и албански език  (за да няма неразбрали) Joy е написала:
Цитат
Ефехан имитира майка си ... 😂
както майката, така и сина 🦦🤰🏻🤎
Така е, когато цял ден наблюдаваш майка си с корем като топка 😂
Скрит текст:
     Момичета, благодаря ви за напитките! Наздраве!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 20:03 от Emiliya

# 289

Flowers Bouquet ЕМИ* много ми харесват и новите гифчета!

# 290

Софи, аз съм малко като албанката Joy тя се фокусира върху себе си, а аз остана ли без работа веднага "прегръщам" Толга и някой от неговите герои. Режа и правя гифки, докато не ми омръзне. Stuck Out Tongue Winking Eye Уморих се да чакам новини за "Лимит" и нови снимки на маминия красавчик.
    Днес Цеце ни се изгуби - ще я "наказваме" за отсъствието!
   Тези дни направо си е мъчение писането в темата - половин час не мога да кача нито снимки, нито гифки. Да оправят най-после сайта, че ми писна да стоя пред компютъра и да чакам ... В момента снимки отново не мога да сложа. Продължавам с гифките!

# 291

Редувам Еми за да ни поздрави Wink и слагам един Шанпион и Хазалче от Пера Палас . Много различна и красива.  Ще почакаме  за премиерата по Нетфликс .   Ще пее джас в проекта , а тя се справя доста добре с пеенето .  Heart Eyes

Софиии .Flowers Tulip Тенкс за питието , добре ще ни дойде .  
 Мечтаем си отново да видим любимците в желаните роли и кефим .

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:08 от femmi2

# 292
Здравейте, момичета!

Живеем с това, което имаме, но правим живота си с това, което даваме...

Спокоен следобед и бъдете здрави!

Феми, благодаря ти, че ме редува, но за съжаление и днес няма нищо ново около Толга. И месец май си заминава, а нашият красавец не ни изненадва с нищо ново, освен с бременната си съпруга, която е във вихъра си и бълва най-различни клипчета. Да вземе да ражда вече, та да има с какво да се занимава, а Толга да се захваща с проект. Това бездействие ме нерви ...
    Да пусна и аз атлетичния и нахъсан боксьор:

# 293

Емииии  , страхотен колаж Истанбулски си напрвила .
 Ех , зарад тия ваксини щото се колебая да  се ваксинирам и тая година едва ли ще видим Турция и морето .

сладолед в горещините
 Да ни е сладко и с ето този сладур , как да не се разтопиш пред него . Как си хапва секси Yum

Емиии , ти нямаш ли запазени гифки с Чачо и сладоледа /?

# 294

Феми, аз съм като "Плюшкин" Stuck Out Tongue Winking Eye - не изхвърлям нищо, а снимките и гифките с нашите любимци много старателно и прилежно съхранявам в папки.

Колажите от предния пост не съм правила аз - откраднах ги от рускините, защото много ми харесаха.
     Аз се ваксинирах, но  се съмнявам, че тази година ще видя отново Истанбул и морето. Предчувствам, че ще стане като миналото лято - само на картинка ще се любуваме на красиви гледки (за по-сигурно). Joy Joy
     И докато Толга не излезе с нови фотки - ще режа половинката му навсякъде. А тази снимка ме усмихна - такава физиономия е направил маминия красавец - сладур опасен!

# 295

Flowers Bouquet ЕМИ* дните и месеците минават..
от никъде - нищо,след Дума на честта*
такава "суша" не си спомням..
че и нов сериал с харизматична двойка по нашия вкус нЕма..
Thinking

Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

Broken Heart

# 296
# 297

Внимавай какво си пожелаваш..
любовта е лудост*
Joy

Broken Heart

# 298

Внимавай какво си пожелаваш..
любовта е лудост*
Joy

# 299

..*Като оставим романтиката* на страна
в живота ти можем да изброим много и все важни неща..
а в моя живот освен теб,какво друго има..!?
Kissing Heart

Hearts

Общи условия

Активация на акаунт